מה להביא מניו יורק לקראת לידה?

מאז

New member
מה להביא מניו יורק לקראת לידה?

שלום, אני בסוף החודש השביעי להריוני הראשון. בעלי נוסע (בלעדיי כמובן) לניו יורק לצרכי עבודה לשבוע (בשבוע הבא). מה כדאי שהוא יקנה שם? קריטריונים: 1. משהו שלא ניתן להשיג בארץ, או שיותר זול משמעותית (לא הוזלה של 50 ש"ח..). 2. משהו שלא צריך לעשות סקר שוק למצוא אותו (הלו"ז של בעלי ממש צפוף). זקוקה לעצותכם!! המון תודה

גם אני אשמח להמלצות

אומנם הבעל לא יהיה בניו יורק אבל במקומות שונים בארה"ב. אודה לכם אם תוכלו להרחיב את התשובות גם לגילאי שנתיים וחצי-3.

monni

New member
ואם כבר, אז גם אני אשאל...

האם זה נכון שמחירי העגלות הרבה יותר זולים מבארץ?

Boston Guy

New member
תלוי איזו עגלה, ובשער החליפין

בצורה כללית אפשר לומר שעגלות תוצרת ארה"ב כמו GRACO, COSCO וכ"ו יהיו זולות יותר בארה"ב (גם COMBI). עגלות תוצרת איטליה כמו PEG או אינגליזינה יקרות יחסית בארה"ב, ואני לא בטוח שבארץ הן עולות הרבה יותר. זה גם מאוד תלוי בשער החליפין - כרגע הדולר זול יחסית לשקל, ו 100 דולר הם 430 ש"ח פחות או יותר. אבל היינו כבר במצב ש 100 דולר היו כמעט 500 ש"ח...

הכל תלוי בטיב המילוי...

כמה מקום יש לו לקחת? יש לו זמן להזמין על הרשת? את רוצה דברים קטנים או גדולים? עגלות, לולים, כסאות אוכל, נדנדות וטרמפולינות זולים כאן משמעותית ביחס לישראל (הכוונה לתוצרת אמריקאית בלבד) לא חושבת שיש משהו שממש אין בארץ. מניסיוני כל ההריוניות כאן (בארה"ב) דווקא מבקשות אספקה מהארץ בכמויות (אני ביקשתי...) אני חושבת שיש בארץ אבל אני ממליצה בחום על הטרמפולינה של פישר פרייס - הקיק אנד פליי. בהצלחה.

היו פה שרשורים ארוכיייייייים בנושא

אני רצה לשאיבה של הבוקר לפני שהיצורון מתעורר אבל בגדול: חיתולי טטרה חיתולי פלנל אמבטיה על רגליים מרכך כביסה בייבי בדין (אין בארה"ב מרכך כביסה לתינוקות) משחה לטוסיק בייבי פסטה (תבור אלרגי לכל המשחות המקומיות) סבון נוזלי בייבי דאב קרם לחות של קמיל בלו לתינוקות בגדים: גופיות מעטפת ורגליות, אוברולים (הרבהההההה יותר זול) דיסקים של מוזיקה ספרים זה מה שאני זוכרת בגדול בטח יש עוד דברים שאני לא זוכרת.

G a l i 11

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif אז אני אמשיך

שמפו של קמיל בלו גליכל (לגזים) מכנסי תינוקות עם רגליות (אין כאן) סדיניות

כמובן איך שכחתי גליכל וסדיניות

אפילו יש לי. רגליות כבר כתבתי מותק, זה ההורמונים

מאז

New member
אז על מה את ממליצה?

איזו עגלה? איזה לול? מה עוד? ומה העלויות?

MicMik

New member
אין ציצי בטאגליינס של הפורום ../images/Emo4.gif

עדי, קבלת את המסר שלי?

15noonit

New member
הי לכולם , עדי אפשר בבקשה תמונה

עדי יש לך תמונה של הקיק אנד פליי\ קישור נשמע לי מעניין אגב אני כאן כל הזמן פשוט צופה מהצד

משהילי

New member
כדי לתת לך קצת מושג

לגבי מחירים בארה"ב כדאי לך להכנס לאתרי האינטרנט של הרשתות הגדולות כאן ולבדוק מחירים ואיזה מוצרים הם מציעים. אני מצרפת כמה לינקים שיעזרו לך.

מאז

New member
תודה לכולם!

אני אתחיל לברר ואם יהיו לי עוד שאלות אחזור אליכם, טוב?

למעלה