ליל ההחלטה הגורלית
את שואלת אותי מה יקרה עם שניכם - אבל איך, חמודתי, אני יכול לדעת מה זומם לבכם הסורר ? אני מבין שיש לך קשר עם גבר נשוי, ואני מבין שזה גם מפריע לך. מכאן ואילך את כבר לא צריכה אותי - יש לך את האינטואיציה שלך, ואת אלף חברי הפורום הזה שיגידו לך `כן` עם הראש אם תשאלי אותם אם לעזוב אותו או לא.. בגדול, יש כימיה בין המזלות האלה, אבל לפעמים הטלה פשוט מוקסם ממישהו שהוא לא יכול להשיג תוך חמש דקות, ולהפוך אותו לשלו. ולפעמים דווקא הגדי מוקסם מהאנרגיה והחיות היפה של הטלה, שמפיגות את הבדידות שלו. אבל לגבי ההחלטה אם להשאר או לא להשאר בקשר - זה טוטאלי שלך, ולא של אף אחד אחר, בטח ובטח לא של שום כוכב בסביבה. ואם את מחליטה שההחלטה הזו הולכת להיות גורלית - הרשי לי להזכיר לך שכל החלטה- קטנה כגדולה - שאנו מקבלים בחיי היום יום שלנו היא גורלית לגמרי, כי היא משנה משהו קטנטן בכוון חיינו וקובעת כוון אחר, כוונון אפילו, ובסך הכל הכללי - זה לא פחות גורלי מ`האם להשאר או לעזוב את הגבר הנשוי שלי`. ובגדול - הקשיבי טוב טוב לעצמך, ואז החליטי ופשוט בצעי. דרך אגב, משום מה יש לי תחושה שאת ההחלטה כבר קיבלת, ומה יהיה את כבר יודעת, ואיכשהו את רוצה רק חיזוק לדרך הזו.. אז אם זה מה שאת מחפשת - קיבלת אותו בזה הרגע, תהיה הדרך אשר תבחרי.. סי יו.