מה לובשים ביום שני?
N Nightingale5 New member 23/2/15 #3 אוהבת מאוד את משאת לובשת היום החולצה ממש מגניבה וגם הסווצ'רט אני מאוד אוהבת מנומר לא בצבעים של מנומר
R Rosie52 New member 23/2/15 #6 התלבשת מדליק בשני הלוקים החגורה מ-ה-מ-מ-ת! ומוסיפה כל כך הרבה ללוק. היה שווה להכנס לפורום למרות שאני בחופשה בברלין. רוזי
התלבשת מדליק בשני הלוקים החגורה מ-ה-מ-מ-ת! ומוסיפה כל כך הרבה ללוק. היה שווה להכנס לפורום למרות שאני בחופשה בברלין. רוזי
R Rosie52 New member 23/2/15 #7 גינס ירוק זה נהדר נראה לי (אבל מה אני יודעת) שההדפס על הסווטשירט דומיננטי מאוד בלוק הזה וחסר לי משהו שירכך אותו קצת. אולי אני טועה בגדול, אז אשמח ללמוד. רוזי
גינס ירוק זה נהדר נראה לי (אבל מה אני יודעת) שההדפס על הסווטשירט דומיננטי מאוד בלוק הזה וחסר לי משהו שירכך אותו קצת. אולי אני טועה בגדול, אז אשמח ללמוד. רוזי
S shmickey New member 23/2/15 #12 מה היית מציעה? אולי צעיף גדול ופלאפי? בעקרון נוסף מעל הכל גם מעיל צמר שחור אם זה עוזר איכשהו   תודה! תמיד שמחה לשמוע הצעות ייעול
מה היית מציעה? אולי צעיף גדול ופלאפי? בעקרון נוסף מעל הכל גם מעיל צמר שחור אם זה עוזר איכשהו   תודה! תמיד שמחה לשמוע הצעות ייעול
H Happy Goth New member 23/2/15 #8 יפה כ"כ ומאד נכון! אצלך כל ספ"ש הוא EPIC! כמה אני אוהבת את זה, לחרוששש! ובא לי לראות את זה גם עם חצאיות ונעלי עקב וג'ינס
יפה כ"כ ומאד נכון! אצלך כל ספ"ש הוא EPIC! כמה אני אוהבת את זה, לחרוששש! ובא לי לראות את זה גם עם חצאיות ונעלי עקב וג'ינס