מה לובשים בתחילת פברואר?
H Happy Goth New member 5/2/18 #2 היום בחולצה חדשה מאד שונה ממה שאני בדר"כ לובשת אבל היא צבעונית וכייפית ונוחה ועלתה 20 ש"ח
S shmickey New member 6/2/18 #5 כל הלוקים פשוט יפים! מאוד אוהבת את החולצה החדשה, היא גיוון מעניין משאר המלתחה שלך ומוסיפה הרבה צבע. והבטן הזאת, בא לי שוב ללטף אותה
כל הלוקים פשוט יפים! מאוד אוהבת את החולצה החדשה, היא גיוון מעניין משאר המלתחה שלך ומוסיפה הרבה צבע. והבטן הזאת, בא לי שוב ללטף אותה
ח חביף New member 8/2/18 #9 למה ומדוע המחיר חשוב? סליחה על ההתפרצות שלי, אבל אני בוגר של הנסיך הקטן, שבפתיחת סיפורו מלין על המבוגרים שאיבדו את דמיונם ומעריכים דברים רק לפי מחירם. אגב, בגדים זולים הינם סימן לעבדות ילדים, או ניצול עובדים בעולם שלישי. וללא קשר לאידיאולוגיה - חולצה יפה
למה ומדוע המחיר חשוב? סליחה על ההתפרצות שלי, אבל אני בוגר של הנסיך הקטן, שבפתיחת סיפורו מלין על המבוגרים שאיבדו את דמיונם ומעריכים דברים רק לפי מחירם. אגב, בגדים זולים הינם סימן לעבדות ילדים, או ניצול עובדים בעולם שלישי. וללא קשר לאידיאולוגיה - חולצה יפה
S shmickey New member 6/2/18 #6 You are acing it! מעולה מעולה. יוחזרו לאלתר זוויות הינשוף! קשה ככה לעקוב אחר התפתחות הבטן..
S shmickey New member 6/2/18 #4 השלמות השלמות השלמות קיוויתי שעם הקמופלאג' יסווה אותי בעבודה ויעזבו אותי בשקט..
H Happy Goth New member 6/2/18 #7 אני מתה על הכל! כל כך הולסום ולביש וכייפי רק העודף קמופלאז' טו מאץ' בעיניי מה קרה אתמול בבוקר? שמתי לזואי חריף בחומוס? לילו עומדת בצד מזועזעת "כל כך לא מכובד ולא ממלכתי"    
אני מתה על הכל! כל כך הולסום ולביש וכייפי רק העודף קמופלאז' טו מאץ' בעיניי מה קרה אתמול בבוקר? שמתי לזואי חריף בחומוס? לילו עומדת בצד מזועזעת "כל כך לא מכובד ולא ממלכתי"    
H Happy Goth New member 8/2/18 #10 זהו, נגמר השבוע מאתמול, במכנסי המקדונלדס שלי ובעיפרון גבות חדש משמיקי הוספתי תמונה מאתמול מהטיול אחה"צ לראות את פריחת השקדייה
זהו, נגמר השבוע מאתמול, במכנסי המקדונלדס שלי ובעיפרון גבות חדש משמיקי הוספתי תמונה מאתמול מהטיול אחה"צ לראות את פריחת השקדייה
S shmickey New member 8/2/18 #12 TGIT את השמלה השחורה לבשתי אתמול. מה שאני לובשת היום זה שחזור 1 ל1 למה שלבשתי ב24/1 אז ממחזרת את התמונה
TGIT את השמלה השחורה לבשתי אתמול. מה שאני לובשת היום זה שחזור 1 ל1 למה שלבשתי ב24/1 אז ממחזרת את התמונה