מה לוח השידורים הקרוב??

Yo-man

New member
לוח השידורים לשבוע הקרוב:

20:00 ב-METV - קליבלנד מגיעים לניו-יורק לפגוש את הג'איינטס (וואו, כמה מותח
) 20:00 ב-FOX - שיקגו במיניסוטה (שיהיה בהצלחה לדובים ha ha ha) 23:15 ב-METV - אינדיאנפוליס מארחים את גרין ביי (עצוב לי על בראט...) 03:00 ב-ESPN - טמפה ביי באים לאוקלנד. יום שני ב-03:30 ב-ESPN - דאלאס בוושינגטון. בגלל השינוי לשעון קיץ הכל אמור להיות מוקדם בשעה, אבל אני לא בטוח מתי עוברים לשעון חורף בארה"ב, כך שיש להתייחס לשעות כבסיס להקדמה בשעה. אנא בידקו בעצמכם. שבוע נעים, ותזכורת אחרונה - עם שריקות הפתיחה למשחקים הראשונים, אני אצא לשדה התעופה בן גוריון, ועד שישוחק המשחק האחרון - אני אהיה שעתיים לפני הנחיתה בבנגקוק. מי יתן ויהיה ESPN במלון, וב-8 בבוקר למחרת (שעון תאילנד) אני אוכל להתעורר ל-Monday Night game
קשה...קשה...

ranatz

New member
מדוע אין פרי גיים שואו?

מישהו יכול לומר לי מדוע לעזאזל פוקס לא משדרים את הפרי גיים שואו המופלא שלהם עם טרי,האווי, ג'ימי וג'יי בי? למה הם משדרים קריקט מסריח במקום התכנית המדהימה הזו? כנ"ל לגבי ESPN. מדוע משדרים מרוצי מכוניות מטופשים במקום את כריס ברמן האליל? יש למישהו תשובה?

Yo-man

New member
1. רייטינג 2. ESPN Europe

אלה שתי הסיבות. כנראה שלדעת מי שקובע בפוקס, שידור הקריקט מביא יותר צופים בחלק זה של כדור הארץ (ואנחנו חלק מאסיה והמזרח התיכון, לצורך הענין), ואותו אדם צודק. זה עצוב, אבל זו סדרת הגמר של הקריקט, ויש 100 מליון הודים שצופים בה לפחות. ESPN לעומתם מתייחסים אלינו כאל אירופאים, שזה לטובתינו בדר"כ, רק שגם להם יש שיקולים אחרים... אבל אני איתך - אין כמו לשמוע את כריס ברמן מדבר על פוטבול.

ranatz

New member
אז מה הסיפור של ESPN?

או קיי הבנתי את השיקולים של פוקס ותודה לאל שהקריקט הזה נגמר. אבל למה מרוצי מכוניות מטופשים במקום כריס ברמן???

AntiUltras

New member
האמת היא ש-ESPN לא משדר כלל

באירופה אלא רק למזה"ת אבל לי יותר מציק שהם ביטלו את השידור מהפוטבול המכללות בין מיאמי ליוסטון

למעלה