מה לוקח יותר זמן ? שבועיים לבטא

מה לוקח יותר זמן ? שבועיים לבטא

או שלושה שבועות ללידה ? את האמת ? לא יודע בעצמי את ההמתנה לבטא עברנו 15 פעם נגיד את ההמתנה ללידה אף פעם עד היום ויש קווים דומים מחפשים סימנים - הבטן ירדה? שיר התהפכה? זה כן היה הפקק הרירי? זה לא? מנסים לדמיין איך תהיה ההודעה שאחרי מנסים לחשוב איך יהיה הלאה - רק שכאן בכיוון אחר לגמרי !! חושבים מתי יהיה הטיפול הבא - כן, זה גם עולה מדי פעם אבל לא לשכוח את ההבדלים ויש המון אז זהו שלושה שבועות נותרו הבטן לא ירדה שיר מתהפכת אבל כהיפראקטיבית לעתיד היא לא עוצרת באגן אלא ממשיכה הלאה יום ראשון נפגוש את הרופא נראה מה הוא אומר מה התחזית מה המשקל מה מה מה מה בוקר טוב לכולם ליאור

מניסיוני הדל...../images/Emo132.gif

3 שבועות יכולים להיות גם ארבעה....או שבוע או פחות. בכל מקרה הציפייה הזו קשה. אולי היום בלילה? אולי בבוקר בעבודה? אולי ואולי...מה שבטוח, בסוף זה יוצא! ואז הכל אחרת..שום דבר לא מכין באמת מלבד הניסיון עצמו. רק יכולה לאחל שיהיה בקלות ובשלום. אחר כך הכל שווה את זה. אתם קרובים מאוד, תנצלו את הזמן (לשינה, סרט, מסעדה טובה).

ליאור וחנה

בדיוק כמו בבטא אין חוקים ואין כללים. זה מאוד אישי ומפתיע! עצה אישית שלי, למרות האושר שבהולדת התינוק, זו תקופה לא קלה. השבועות הראשונים הם כמו טירונות, לילות ללא שינה, הקפצות ועוד.. שיר תצא לאויר העולם בקרוב, זה בטוח, עד אז צאו לבלות ושנו טוב. גאיה

חן123

New member
מנקודת מבט סוביקטיבית להפליא

ניראה לי ששלושה שבועות, אבל זאת לא חוכמה כי אני שם. הבובון שלנו כאילו עושה סימני יציאה, ראש למטה, פנים כלפי הגב של אמא, הוא נמוך בטרוף ככה שאני ממש מרגישה אותו לוחץ לי על המפשעה, ובכל התהפכות בלילה אני מתעוררת מכאבים (זה נורמלי?) אבל יציאה - אין. קשה קשה, ואין סבלנות, וכולם אומרים לנו להנות עכשיו, לצאת לבלות , מי יכול לצאת לבלות כשלפני כל הליכה לשרותים אני מתכננת לוגיסטיקה איך להגיע לשם במינימום סבל? ליאור, אני כל כך איתכם... מחכה לשמוע מה קרה ביום א´ אצל הרופא, כמה שיר שוקלת, מה המצג, ומה קורה בכלל. ברוכים הבאים לשבוע 37, מכאן כבר אין "לידה מוקדמת"

אני אענה לך...../images/Emo3.gif

שבועיים לבטא, הם תמיד שבועיים, שלשוה שבועות ללידה יכולים להיות גם יום וגם 5 שבועות.....בהצלחה למתי שזה לא יהיה.....

ligo

New member
ההתרגשות החלה, הא?

למרות שאני עדיין רחוקה מזה, נראה לי שאין מה להשוות את הציפייה לבטא ואת הציפייה ללידה. כל ציפייה היא שונה- אם זה לבטא, ואם זה לדופק, ואם זה ללידה, ואם זה לפעם הראשונה ששיר תגיד "אבא". אבל ההתרגשות- תמיד גדולה. ואני מזכירה שהימרתי על ה- 1/3 ...

רונית+3

New member
פעם הייתי מתעצבנת מכל אלה שמקטרות

בחודש תשיעי, אחרי שילדתי בשבוע 31, היה נראה לי שמי שמצליחה להשלים 37 שבועות והיא כבר בטוחה שפג לא יהיה לה, יכולה להינות לה בשקט מהשבועות האחרונים.... חשבתי לי בליבי-מה הן מקטרות כל כך, מה אין להן סבלנות.... עד שהגעתי בעצמי לשבועות האלה והתחלתי לצאת מדעתי, הסבלנות נגמרה מזמן, המחושים הפיזיים הטרידו ביותר, והחרדות לא הירפו לרגע להיפך אף הלכו וגברו, פתאם באולטראסאונד העובר נראה קטן, פתאום נראה שיש מיעוט מי שפיר, פתאם יש הפרשות מוזרות וכן הלאה. בקיצור, הייתי בלתי נסבלת ! חשבתי, שלעולם לא אלד ! פתאם התברר שכולם סביבי ילדו בשבוע 42 לפחות והרופא שלי שהכניס אותי לשמירת היריון בשבוע 24 ושיחרר אותי ממנה בשבוע 36 אמר לי שאם רציתי ללדת מוקדם לא הייתי צריכה לבוא אליו, כי אצלו יולדים בשבוע 40, אבל אם אני רוצה הוא יעשה לי סטריפינג.... (שזה תענוג מאד מפוקפק)

אגב-הערכת משקל בשלב כזה?

אני זוכרת שהרופא שלי לא הסכים לעשות לי בשלבים הסופיים כי הוא אמר שזה מאוד לא אמין וכבר לא עושים הערכת משקל באולטראסאונד, למעט מקרים של גדול מידי או קטן מידי. הוא עשה לי הערכה קלינית, לפי המישוש,גודל הבטן וקלע בול! בהצלחה בכל מקרה!

כבר אמא

New member
שמונה חודשים ושנה - מכיר את המושג

הזה? אז זו בדיוק ההרגשה וכך היא נמתחת כשבתחילת התשיעי אנחנו כבר הבנו את הפואנטה ואפשר להמשיך הלאה
אבל תינוק בד"כ יוצא כשהוא מוכן ויש כאלו שמחליטים להתנחל - אז אני מקווה ששיר שלכם היא לא מהמתנחלות ושהיא כבר מסוקרנת לראות את אמא ואבא מבחוץ.

שגיא הוא ממקימי "התנחלות שימחוש´"

כך שכל מה ששיר צריכה לעשות הוא להגיש טופס בקשה להצטרפות והיא ישר תתקבל.

למעלה