מה לחשה יונית לוי ליאיר לפיד??

beni2525

New member
מה לחשה יונית לוי ליאיר לפיד??../images/Emo13.gif

היי למי שהחמיץ את הדרמה: אתמול, ב"יאיר לפיד" התארחה יונית לוי (חדשות ערוץ 2) ובין השאר התבקשה לענות: "מה הדבר הראשון שאת מסתכלת אצל גבר?" יונית רכנה על לפיד ולחשה משהו באוזנו. היא חשבה שזה סוד, אך אני, בהקלטה של התוכנית, הצלחתי לשמוע (כנראה מהמיקרופון של לפיד). ====== והתשובה: חשבון הבנק====== נשבע לכם! בני

beni2525

New member
פשוט מאוד: במקרה הקלטתי את התוכנית

וכשצפיתי בה, הסתקרנתי מה היא לחשה שם. פשוט שמתי את הטלויזיה על מקסימום ווליום ושמעתי את זה ללא כל ספק! יש לי את ההקלטה, אם כי באיכות לא משהו, שהעברתי לקובץ MP3. רק תשאירו אימייל ואשלח. וכמו שיאיר אמר בתוכנית, זה בהחלט מפתיע (לרעה, לדעתי).

בני אני מתחננת מפנייך תעזור לי!!!!!

הבנתי ממך שאתה קשור לתוכנית.... אתמול הופיע שלום אסייג והוא עשה מערכון מצחיק נורא על הקלפיות של הבחירות אני ואמי התפוצצנו מצחוק ואנחנו עדיין צוחקים על זה. אז אם יש לך ב"אמת" אז במח(י)ל(ה) תביא את זה לכאן את המערכון בבקשה!!! או אפילו לפרטי אנחנו ממש זקוקים לזה!! אלפי תודות לך

beni2525

New member
אין לי קשר לתוכנית והשם שלי לא יאיר

היי אם חשדת שיאיר לפיד גילה למישהו, אולי, אבל אין לי מושג. אני סתם אדם מן הישוב וסתם הקלטתי את התוכנית. ראיתי אותה בכלל יום אח"כ. אגב, אם שמך יונית לוי (חה חה חה), הייתי מאוד שמח לשמוע ממך אישית... למרות לחישתך על חשבון הבנק... יש לי חשבון לא קטן... אם את לא יונית, לא הבנתי איך אני יכול להעביר לך את הקובץ. זה ב-MP3 ואי אפשר דרך האתר, רק דרך אימייל. תשאירי אימייל ואשלח לך. בני

בני לא הבנת אותי בכלל.... ../images/Emo4.gif

אינני מתכוונת לקטע שהיה עם יונית לוי אלא למערכון המצחיק ששלום אסייג עשה על האותיות של הקלפיות... כמו "אמת" ועוד.... לפי דברייך אני מבינה שזה אבוד בכל אופן תודה שענית לי

beni2525

New member
אסתכל, אבל נדמה לי שמחקתי כבר../images/Emo4.gif

חוץ מזה, אין לי מושג איך אפשר להעביר הקלטה מטלויזיה לקטע וידאו MPEG. בקטע של יונית, פשוט השתמשתי בטייפ MP3. ולפי דעתי, אין טעם רק לשמוע את אסייג - צריך גם לראות אותו, אז אין הרבה טעם רק להקלטה קולית.

למעלה