מה לטלויזיה ולבטחון האישי שלכם?

• פותח הנושא Chot
  • פורסם בתאריך

Chot

New member
מה לטלויזיה ולבטחון האישי שלכם?

משו חביב שהעליתי בראשי היום- שימו לב כמה סדרות טלויזיה חביבות ונהדרות משודרות להם בימים שהיו מנוצלים בעבר בעיקר לשידור זבל- אלי מקביל, (אמרו לי שזה ביום שישי), הסופרנוס, רק בישראל, הכי גאים שיש, (תקפצו לי, זאת סדרה נהדרת), פעם היה הבית הלבן או אני לא טועה.. מממ הבורגנים, המרתונים שהיו פעם בערוץ 3,ועוד כל מיני שטויות. חשבתם על זה שאולי זאת מן "טובה" של רשת הכבלים\השידור, או מיזם של השלטון, שיעודד אנשים להשאר בבית שלהם בסופי שבוע, ולההרג פחות בפיגועים? אני חושבת שזה ממש נפלא מצידם!

{{Trinity}}

New member
המממממ

אגב-הכי גאים שיש זאת סידרה שאני אוהבת! למה כתבת תקפצו לי? זאת אחלה סידרה.

IC4

New member
או ש:

כל התכניות שציינת הן סדרות זבל לא כולל הבית הלבן שכשהבינו את זה שינו את היום שלו :) ? לא סתם התיאוריה שלך היתה יכולה להיות נכונה אם הממשלה היתה מוציאה עכשיו מבצע TRADE IN תביאו את הוידאואים שלכם וקבלו דיוידי חדש במקום ככה אף אחד לא היה יכול להקליט כלום

Chot

New member
תשמע..

זה לאט לאט יקרה. טיפין טיפין, או תורכי תורכי או משו. אני חושבת שזה רק השלב הראשון. (או שבעצם זה היה השלב השני אחרי המבצע של תבל דיגיטל= כל הערוצים תמורת שתי לירות בחודש, נסיון למכר אותנו לטלויזיה- שנכשל. אני חושבת). זה לא משנה אם הסדרות שציינתי הם זבל או לא- העיקר שמאוד כיף לראות אותן, ומקלות על הבחירה של אנשים פדלאות שרוצים ללכת לשוטט ברחבי תל אביב. לוידעת למה אמרתי תקפצו לי. סדרה גאון.

RedStorm

New member
את יודעת למה לא משקיעם בערוץ 3?

בגלל שערוץ שלוש זה ערוץ שקולטים גם בממיר האנלוגי הישן אזזזז אם יפוצצו אותו בתוכניות טובות.....אזז.....אנשי האנלוגי שיש המון כאלה ישבו בביתהם ויהנו מטלוויזיה טובה ויגידו "למה צריך דיגיטלי , משה, תראה איזה טוב גם בלי זה , לא צריך סתם לבזבז כסף... בכל מקרה אתה לא עובד" אבל!! אם ...לא ישקיעו בו...הם יגרמו לבעלי האנלוגי...לשיעמום גדול והם ירוצו לקמות את הדיגיטלי(שגם בכלל לא משהו במיוחד סינמה 123)

למעלה