מה לם חשב לדעתכם בשניות האחרונות?

מה לם חשב לדעתכם בשניות האחרונות?

הכי מעצבן שאי אפשר לדעת מה לם חשב לעצמו אחרי שהתפוצץ הרימון. האם הוא התחרט על כל התמיכה בחבורה, או שהוא היה מוכן למות בשבילם. מה לדעתכם הוא חשב?

sagd

New member
שאלה טובה

בשניות המעטות שהוא היה בחיים, אחרי הפיצוץ תהיתי מה הוא חושב על שיין. זה היה גאוני ( מבחינת הבימאי ) לראות את לם בשניות האחרונות ששיין צועק לעברו ולם לא עונה. כל משפט היה הורס את הרגע וכך הוא משאיר את שיין עם המחשבות. השבוע ראיתי חלק קטן מהפרק ששודר ב AXN ולראות את לם בימיו הטובים, כשהוא ואנחנו לא יודעים שזה ייגמר רע עבורו. כמעט תחושה אמיתית ....

yasmine2

New member
גם אותי השאלה הזאת הטרידה: האם הוא

התחרט על התמיכה המוחלטת בסטרייק טים? האם הוא מאמין ששיין עומד מולו, אולי חושב לעצמו: "שיין..... זה כל כך צפוי..... אף פעם לא בטחתי בו"? האם הוא חושב שוויק מאחורי זה - כי אם כן, הכאב, ההלם, הם גדולים מנשוא, שהרי ויק הוא סוג של דמות אב? או שאולי בכלל כל חייו חולפים על פניו, אותם חיים שאין לנו מושג מהם כי אף פעם לא חשפו אותם בפנינו: הילדות, המשפחה, אהבות וכו'. בכל מקרה, זה זמן קצר מדיי בשביל לחשוב יותר מדיי, ואולי הוא בכלל חשב-פחד מהמוות. מה שכן, זה היה פרק בלתי נשכח, שלי באופן אישי קשה להשתחרר ממנו...... מדהים.

ofrasch1

New member
לדעתי

הוא הרי קרא לו "שיין", בטח ההמשך היה "אל תעזוב אותי לבד, תהיה איתי".

LiLiNkA

New member
שאלה קשה

יכול להיות שהוא חשב ששיין הוא חתיכת בוגד מסריח ויכול להיות שהוא חשב שכל החבורה עומדת מאחורי זה.. בכל מקרה זו הסצינה הכי טובה שראיתי בחיים

למעלה