מה למדתי השנה

yaelia

New member
מה למדתי השנה

בכל פעם שאני חושבת עליו אני מחייכת. אני לא מתיימרת להיות היחידה בעולם שחשה ככה, אבל אני לחלוטין ולגמרי היחידה בעולם שחשה ככה. מחר הללי, אהובי-פצפוני בן שנה. אין לי מושג איך היא עברה כל כך מהר. אין לי מושג מה קרה בה כי כל הרע בטל בששים ולי נשארו רק לבים ורודים גדולים מהבהבים בעיניים. למדתי קשת רגשות חדשה לגמרי שלא ידעתי שקיימים בעולם. רגשות שכל שם מפוצץ שאקרא להם בו לא יהיה מספיק. אהבה אבסולוטית. מאוהבות טוטאלית כפי שלא חשתי כלפי אף יצור מעולם. עצב כל כך עמוק שלא ידעתי שניתן לחוש. הידיעה שאני חייבת לו. חייבת לו בגלל שאני זאת שבחרתי בשבילו, ומתוך כך אני חייבת. להיות האמא הכי טובה שאני יכולה להיות, לאהוב אותו אינסוף. להוכיח לו פעם אחר פעם שאני ראויה לו. להשתדל שהאמון המוחלט שלו בי שייסדק במוקדם או במאוחר (מקווה שכמה שיותר מאוחר) לא יכאב כל כך לו ולי. שהאכזבה שלו ממני כשהוא יגלה שאני רק אישה ולא כל יכולה לא יגרום לו להפסיק לאהוב אותי. לפעמים אני מסתכלת עליו ועדיין לא מאמינה שהוא שלי. הוא פלא מתוק. אני רוצה להיות טובה אליו. להיות אדם טוב יותר בשבילו (אני בהחלט חושבת שהפכתי לאדם הרבה יותר טוב מאז שהוא שלי, ובמושג ה'טוב' אהגה פעם אחרת בשמחה), ליצור לו חיים טובים. אני חרדה לו ואוהבת אותו ומרחמת עליו. אני מבקשת ממנו סליחה כל לילה על-כך שהבאתי אותו לעולם ומודה לו על-כך שבחר דווקא בנו להיות הוריו. התינוק הפעוט שהתבלבל והוריד את המים בסוף שבוע 35, התינוק שבעוד כל התינוקיה המתה ושאגה הוא שכב קטן כל כך בלי כח לבכות או לאכול, גדל קצת
היום, אחרי שהוא שלף אותי מהמיטה בחמש לפנות בוקר ופצח במשחקים סוערים, בעודי בוהה בערוץ לולי ומנסה לשתות את הקפה שלי, הוא נעמד לידי, הניח ראש על הברך שלי הסתכל במבט אלכסוני מפלרטט ואמר 'א-מא. א-מא'. וכשהתכופפתי לנשק לשפתיים דובדבן, נפערו אלה לקוטר של ימת כינרת והדביקו לי בוסה רטובה ולקינוח ביס בשתי שיניים זעיקות וחדות במיוחד. ממתק.

yaelia

New member
והתנצלות

אני מצטערת שאני לא נמצאת כמעט. עובדת המון ועסוקה עד מעל לראש. אני קוראת בערב הכל אבל בקושי מצליחה לתקתק תגובות. ועוד משהו- נסענו היום לאילת אני ואחיי הגדולים לניחום אבלים, החייל שנהרג בשבת מאש הכוח שלו, הוא בן משפחה שלי. בחור יפה בן 20 שמת סתם. היה עצוב נורא. לא יכולתי שלא להסתכל על זה מהצד האימהי, הצד שלא הכרתי עד היום. הצד שהראש והלב רוצים להדחיק בכל הכח ולא לחשוב עליו. כמה נורא לשכול ילד. אחר כך חזרנו לירושלים וכל הדרך לא הפסקנו לדבר על הילדים שלנו.

העיניים שלי התמלאו בדמעות

בהתחלה מהתיאור המרגש שלך ואח"כ מהכאב העמוק על החייל שנהרג. אור שלי אוטוטו בן חצי שנה והאהבה שלי אליו רק מתעצמת בכל יום יותר ויותר. הופכת לאסולוטית וממכרת ממש. גם אני הייתי השבוע בניחום אבלים של חברה מהעבודה שאמה נפטרה לאחר מאבק במחלת הסרטן. היתה בסה"כ בת 57 ולפי הסיפורים, אשה מיוחדת ומקסימה. ואני, לא יכולתי שלא להסתכל על זה מהצד שלי ולהודות לאלוהים על אמי המופלאה ולהבין שהכל זמני וחייבים לנצל כל רגע. יצא קצת מבולבל אבל בכל זאת מהלב.

מזל טוב להללי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ומנגד, תנחומים על בן המשפחה שנהרג. שלא תדעו צער, רק אושר ואושר

בלינקה

New member
כרגיל, כתבת מקסים

ובאופן מעורר הזדהות. נשיקות, חיבוקים ומזלטובים להללי ולהורים שלו

yaelia

New member
תודה../images/Emo24.gif

הפצקון היה בן שנה אתמול ולא היום... כל כך הייתי עייפה שהקלדתי טעות. שטויות. קצת שינה טובה מתקנת הכל. יום של חדשות טובות בלבד לכולן.

אפעופ

New member
יומולדת שמח שמח להלל ../images/Emo65.gif

ריגשת אותי בדברייך. מזל טוב על שנת אמהות ראשונה.

חושחושה

New member
מקסים! מרגש! כבר תלויות להן הדמעות

בקצה העין, זה לא להאמין כמה אפשר לאהוב אותם, נכון? הלב גואה וגואש, ולפעמים מרגישים כאילו הוא עומד להתפרץ החוצה מרוב אהבה! ולחשוב איך, איך, שומרים עליהם מכל רע.... ריגשת אותי מאוד.

תומרלי

New member
קודם כל מזל טוב להללי

אותי מאד ריגשת. הכתיבה שלך מדהימה. אם את אמא כמו שאת יודעת לכתוב, אזי את אמא טובה מאד.

lulyK

New member
מזל טוב להללי ואמא.

כרגיל, מתחברת מאד לכל מה שאת כותבת (תוכן והגשה....
)

yaelia

New member
תודה מקסימות שלי../images/Emo140.gif

כל כך כיף להיות אמא. ולהיות חלק מהפורום המחבק הזה.

למעלה