מה למכור???????

matansh

New member
מה למכור???????

זהו אחרי שקניתי כמה דברים וניסיתי למכור כמה דברים שיש לי בבית (ללא הצלחה) אני רוצה להתקדם למכירות אמיתיות ושאלת השאלות היא מה למכור? אני לא רוצה להמשיך ולמכור דברים קטנים (את הרעיון כבר הבנתי) אלא לעבור לדברים שיכניסו לי כסף איך אתם יודעים מה בדיוק למכור, באיזה ימים ובאיזה מחיר? אשמח לדיון מעמיק בנושא תודה שרון

מחפשים ומחפשים...אין נוסחת קסם!

ככל שמחפשים יותר מקבלים לומדים איך לחפש ולאתר מוצרים וספקים נוספים...אבל אין נוסחת קסם (לפחות אני לא מכיר) שאומרת תעשה 1,2,3 והופ! יש לך מוצר חדש

matansh

New member
ככל שאני מחפש יותר אני יותר מתבלבל

יש כל כך הרבה היצע, כל כך הרבה תחומים, כל כך הרבה מוכרים וכמובן עוד יותר קונים אני פשוט מבולבל ........................ הם יש כלים שיכולים לעזור לי להבין כל מיני קטגוריות, שעות מכירות מומלצות וימים מומלצים? פשוט אני טובע מרוב האפשרויות הקיימות

7575

New member
חבל שתישבור את הראש יותר מידי

האפשרויות של הישראלי למכור באיביי מוגבלות. כל מה שקשור למשקל יתר ישר יכול לרדת מהפרק. מוצרים חדשים (לא יד שניה ) שנמכרים באי ביי לא משתלם לקונה לקנות אותם ממכור ישראלי (מכס בלגן ) אם באפשרותו לקבל אותם גם במדינה בה הוא גר או לידה.ומה בעצם אי אפשר לקבל היום ? אפילו מוצרים קלאסים ישאליים כמו חמסות חולצות מזכרות וכאלה נמכרים באי ביי עיי מוכרים שלא נמצאים בארץ. הייתי מציע לך להתרכז בפירטי אספנות למיניהם שם האפשרויות לישראלים פתוחות יחיסית

n616436

New member
שאלה ל75X2

שבעת אלפים חמש מאות שבעים וחמש , אפשר לשאןל מה אתה מוכר דרך איביי ?

7575

New member
אני גם מוכר

רהוט עתיק וגם חלקי חילוף למכוניות לישראלי מהארץ הייתי אומר שזה קצת בעיה

roeeya

New member
זה ממש לא נכון

אני אישית מכיר מישהו שעושה כסף טוב מלמכור אלקטרוניקה ומכשירי חשמל למיניהם. יש מספיק דרכים להתגבר על המכס (כגון דרופשיפ ובונדד).

7575

New member
נו באמת אמריקאי או ארופאי יקנו מוצרי חשמל

מהארץ. תוכל לפרט אולי איזה סוג של מוצרים

roeeya

New member
זה סודות מקצוע שלו...

אבל אם אתה מוצא ספק שנותן לך מחיר טוב, מציע תנאים טובים מבחינת אחריות והחלפת מוצר וכו', למה שלא יקנו? אל תהיה פסימי, תחשוב חיובי

מסכים עם כל מילה! ואין שום סיבה שאמריקאי

אוסטרלי, גרמני, צרפתי, אנגלי (נשמע כמו התחלה של בדיחה לא?), ספרדי, קנדי, ברזילאי, ניו-זילנדי, ארגנטינאי וכו' וכו' יקנו מוצר מישראלי...מה שמניע את הקונים באיביי זה בעיקר (לא רק) מחיר. ולראיה, כמעט בכל אתר מכירות מחוץ לאיביי מוכרים את אותם המוצרים במחירים גבוהים יותר. ישראלים יכולים למכור (כמעט) כל מה שאמריקאי מיכול למכור. יש מספיק מחסנים בארה"ב שניתן לאחסן מוצרים ולשלוח ישירות ללקוח (סגנון דרופשיפ אבל על סחורה אישית שלך), חברות דרופשים מהמזרח, מארה"ב ומאירופה. ומוצרים רבים שניתן לשלוח ישירות מהארץ במחיר וזמן תחרותי...

matansh

New member
גם אני שמעתי על מישהו שמוכר אלקטרוניקה

האם יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה נמכר הכי הרבה, ימי מכירה מומלצים,שעות מכירה ועוד פרטים חשובים מרוב עצים לא רואים את היער וזה משגע אותי

יש...

היא יכולה לעזור לך לנהל מתי להעלות מוצר, היכן להעלות אותו ובאיזה מחיר...אבל לא תגיד לך איזה מוצר להעלות: www.terrapeak.com

roeeya

New member
אם אתה רוצה טיפ טוב לחיים,

אין דבר כזה פתרונות קלים. מי שמבטיח לך פתרונות קלים דואג רק לפתרונות הקלים שלו... תתאמץ קצת, תחקור, תתנסה, תזמין אנשים שיודעים לקפה... לאט לאט לומדים

tomerol

New member
יש לי מוצרים מעולים שאתה יכול למכור, כנס:

שלום, אני התחלתי באיביי במכירת ****** וזה הלך טוב. הבנתי שזה לא מספיק טוב אז התקדמתי למכירת מוצרי ***** ובעיקר *****. אני עדיין מוכר את ה******, אבל כיום הבנתי שהאמריקנים אוהבים ***** והם נמכרים מעולה. נסה בעצמך! תומס.

Nunatak

New member
****? אני כבר מזמן הפסקתי למכור אותם!

xxxxxx נמכרים הרבה יותר טוב!

roeeya

New member
זה מזכיר לי

מערכון ברחוב סומסום שמישהו נכנס לחנות כלים ומבקש (קול של מסור) אז המוכר שואל, אתה רוצה (קול של פטיש) אז ההוא עונה לו לא (קול של מסור) ואז הם ממשיכים לדבר בקולות של כלי עבודה... מישהו זוכר?

למעלה