מה לסופ"ש ? 13/14-06-08

Master Stav

New member
מה לסופ"ש ? 13/14-06-08

אז איזה בשרים דגים ו/או פירות ים ...... הולכים לככב אצלכם במטבח השבוע ?
 

michalul

New member
ע"פ מתכון של בני סיידא

הבשר שהה אתמול בפויקי פוט במקרר ובבוקר הועבר לתנור. עוד שעה נותרה
האם אתה מעוניין במתכון???
 

Master Stav

New member
בהחלט כן ....

שהרי גם אם מבשלים על פי מתכון לכל אחד יש את השינויים הקטנים שלו וגם אם לא ...כיף לשמוע ולקרוא איךיצא
 

michalul

New member
צלי בלקני של בקר או טלה בבצלצלים ויין אדום

קודם אציין שהחברה נהנו אתמול - יצא מצויין!!!! זו קדרה מאוד פשוטה להכנה ומאוד טעימה. 6 מנות מטגנים כ - 750 גר' בצלצלים קטנים וקלופים (אני הכנסתי את בצלצי השאלוט ללא טיגון). שמים בקדרה: 1/2 כוס שמן זית (הברשתי את הסיר) 2 בצלים קצוצים דק 1.5 ק"ג בשר בק' (שריר, צוואר) או טלה (שוק) חתוכים לקוביות 750 גר' בצלצלים קטנים 2 ענפי רוזמרין 2 ענפי טימין 6 שיני שום שלמות קלופות (אני חתכתי לפרוסות) 2 עלי דפנה (אני שמתי קצת יותר) 4 עבניות קלופות וקצוצות מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם פלפל אנגלי טחון (לא שמתי - לא היה לי) 3 כוסות יין אדום יבש מערבבים ומשהים למשך הלילה במקרר (אני לא ערבבתי) מחממים מראש תנור ל - 200 מעלות, מכסים היטב ואופים שעה. מנמיכים את חום התנור לבינוני נמוך - 160 מעלות ואופים 6 שעות נוספות מגישים חם עם לחם טרי (אני הגשתי עם חלה שאפיתי ותפו"א עטופים ברדיד אלומניום
 

michalul

New member
מרדומה

במחבת עם שמן מטגנים פלפלים אדומים (אפשר להוסיף גם ירוקים) כ - 5-8 דק' מוסיפים כ - 5 עגבניות רכות חתוכות לקוביות עם שום כתוש (לפי הטעם) מתבלים במלח גם (לפי הטעם), פפריקה חריפה כפית גדושה ופלפלצ'ומה (אפשר במקום פלפלים חריפים טריים). מערבבים מידי פעם ומבשלים כ -30-40 דק', עד שהנוזלים מצטמצמים. ניתן למעוך זאת עם הכף מעיכה של הפירה. מגישים חם או קר, רצוי עם חלה של שבת.
 

ג יל י

New member
אה-אה!

אני מכירה את המתכון הזה, זה מהכל בסיר אחד, קיבלתי אותו במתנה מאבא שלי השבוע והכנתי את הקדרה הבולגרית עם הפלפלים הסופ"ש, למרת שרציתי להכין את מה שאת הכנת, אבל דרשו את הראשון ויצא מעולה! שלך נראה ממש ממש טוב!
 

Master Stav

New member
במטבח הפרטי

בשישי יהיו אצלנו כמה ציפורים בסירים כלומר איזה 2 עופות יוכנו בשני אופנים בשב אני מתכנן על גולאש ....הונגרי אמיתי
 

סמד13

New member
../images/Emo140.gifכמו בבית זה טוב רק...../images/Emo2.gif

איפה המתכון ????????.
בוקר טוב ויום טוב סמדי
 
הבשרים שלנו לסופ"ש

הבשר בתוך הקובה נחשב
אזי כן יש בתוך הכדורים בשר מספר 5 חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עם הרבה הרבה בצל לפני שמכניסה לקובה בערב כבב מעורב של כבש ועגל שיפודי אנטריקוט כנפיים ברוטב טריאקי ועוף כחלק מתבשיל שנקרא מעלובה אם אזכור לצלם אכניס במשך הסופ"ש תמונות מבטיחה שבת שלום
 
למעלה