מה לעזאזאל קורה לי

wildflower**

New member
מה לעזאזאל קורה לי ../images/Emo7.gif

אני כבר לא יודעת מה לעשות. אתמול..הקשתי בטעות ללב שלי....{מה שידעתי שאסור לי לעשות...כי כל פעם שאני עושה את זה אני נכנסת לדכאונות לא מובנים..} כשהקשבתו לו..פתאום הבנתי שאני עדיין מאוהבת בחבר שלי לשעבר. "החבר שלי"..הידיד שלי....זה שהייתי מספרת לו הכול.... זה שגמר אתי בשנה שעברה.. זה שחשבתי שהתגברתי עליו... אבל מאז שהקשבתי ללב שלי..הבנתי שלא. הוא דיבר אתי..דיברנו לפני שבוע..כי הרי אנחנו באותו ב"ס... והוא נראה רגוע.. אחד שעבר אותי..אחד שאני בשבילו רק הסטוריה...... חברה שלי ראתה שאני בדכאון עמוק....לא דיברתי עם אף אחד..כי כל הזמן ניסיתי ךהקשיב ללב שלי..... רציתי כבר לעשות מעשה נואש.. {ושתבינו זה לא הכול בבגללו..גם ככה עוברת עליי תקופה קשה..} אז שירן,חברה שלי.. הלכה אליו...כי היא ידעה שאולי הוא יוכל לעזור לי ולדבר אתי.. ביקשה ממנו..מהאקס שלי..שיבוא ויידבר אתי.. ויעזור לי..כי היא מפחדת עליי....... והוא התחיל לדאוג ולהשתגע..ואמר לה שהוא יעזור לה ויידבר אתי בהקדם האפשרי.... ומוזר... כי זה היה לפני שלושה ימים.. ומאז... הוא לא דיבר אתי..... ואני חושבת שאני עומדת בפני מעשה טירוף..כי אני אוהבת אותו. אני אוהבת אותו כל כך........ מה עושים? בר

בר

לא יודעת. אולי... אולי הוא עסוק?! אולי הוא לא רוצה לדבר איתך. אולי הוא לא חושב שזה יעזור. את צריכה להתגבר עליו. וזה לוקח זמן. לפעמים הרבה זמן.
גלית

בר מתוקה

הרגשות כנראה לאקס שלך מאוד חזקים, ואני תמיד אומרת שאם יש עדיין רגשות לאקס זה לא בריא להישאר בקשרי ידידות.. להתגבר על אהבה זה קשה אבל בסוף מתגברים... אסור לחיות בעבר, חייבים להתקדם לעבר העתיד,,, את חייבת להמשיך הלאה.. להתנתק ממנו.... יש עוד המון אנשים מסביב אז תרימי את הראש ויהיה בסדר...
שלך....חוקרת

wildflower**

New member
אוף. ../images/Emo5.gif

אתן לא מבינות....... הייתי בקשר מעולה עם הבן אדם הזה...... ואמור להיות אכפת לו ממה שקורה לי עכשיו..אמור להיות לו אכפת! זה לא יכול להיות שתוך חודשיים לא אכפת לו משום דבר ממה שקורה לי.. זה לא אנושי.... כי הוא היה ממש ממש מעורב בחייםש לי.הוא יודע עליי כל פרט! איך יוכל להיות שלא אכפת לו?איך יכול להיות שפתאום הוא עסוק..ואין לו זמן לדבר אתי? ואיך זה יכול להיות.....איך זה יכול ש...... אני לא יודעת. הרגשות שלי אליו באמת חזקים מאוד... פחות ממה שהם היו..אבל הם עדיין קיימים.... וכנראה שאין לי מה לעשות.מה עושים במצב כזה לעזאזאל? אוף... כן עוברים הלאה... באמת קל להגיד... כשכל מה שאת רוצה מהחיים האלה זה או אותו או למות. בר

מאוהבת!

New member
יכול להיות.......

שגם לו יש עדיין רגשות אליך והוא מנסה להסתיר אותם והוא חושב שאם הוא פשוט יתנתק ממך לגמרי זה יעזור לו להיפתר מהרגשות שלו אליך. כי אם תמשיכו להיות ידידים יהיה לך קשה להפסיד לחשוב עליו, ולאהוב אותו.....

liran b

New member
מה את צריכה לעשות???

MOVE ON GIRL.... את חייבת לנסות להוציא אותו מהראש..ואני לא אומר שזה יקח יום או שבוע זה יכול לקחת את כל הזמן שבעולם....... למשל אני שנה שעברה הייתי מאוהב עד מעל לשמיים באחת..איזה חצי שנה ועשיתי מלא דברים למענה לבסוף אחרי חצי שנה.. היה בינינו חתיכת תאקל רציני ופגענו אחד בשני רבנו..ואני בגלל שהייתי כל כך מאוהב בה...ולקח לי כמעט 4 חודשים להתגבר עליה.... אלה היו 4 חודשי סיוט.. אבל הם עברו... ועכשיו אני ילד מאוד מאוד מאוד מאוד מאושר.. :).. אז תקחי את הזמן וזה יעבור..

למעלה