מה לעזאזל אני אמורה לעשות עם עצמי ?
אני מאוד מאוד מפחדת .
מרגישה מטומטמת לאללה ...
רציתי משהו ומאוד אז קיבלתי אותו .
לא רק שאני רוצה אלא עכשיו גם נאלצת - לעזוב את ההוסטל .
אבל מה ?
זה לא נראה לי מפה כמו שרציתי שיקרה .
לא כמו שתיכננתי !
ואלוהים מה אני אמורה לעשות ?!
איך אני מחזירה את עצמי למסלול ?
בעצם , יותר נכון - איך אני ... אהממממ ... מסתגלת לדרך החדשה שבראתי לעצמי גם אם היא לא בדיוק בדיוק מה שרציתי ?!
המון בכי ... המון דמעות ... המון צעקות לאבא שלי ז"ל ... ורצון לחזור הביתה ( למקום של הנשמה ) ...
אבל בניגוד לעבר ... אין לי הרצון למות ...
זה מוזר , לא ?
אני רוצה ללכת לבית קברות של אבא שלי ולהתכרבל ליד הקבר שלו ולבכות ולקרוא לו ... להישאר שם עד , אם בכלל , שאקבל תשובות מה אני אמורה לעשות עם עצמי ... או עד שיקרה משהו ...
אני מפחדת נורא , בעיקר מאיך שהדברים מתרחשים להם , מזה שיש סימני שאלה מאוד גדולים , מזה שאני מרגישה בחוסר שליטה כי הדברים לא קורים כמו שתיכננתי , לפחות מהנקודה שנמצאת בה כרגע !
אני מאוד מאוד מפחדת .
מרגישה מטומטמת לאללה ...
רציתי משהו ומאוד אז קיבלתי אותו .
לא רק שאני רוצה אלא עכשיו גם נאלצת - לעזוב את ההוסטל .
אבל מה ?
זה לא נראה לי מפה כמו שרציתי שיקרה .
לא כמו שתיכננתי !
ואלוהים מה אני אמורה לעשות ?!
איך אני מחזירה את עצמי למסלול ?
בעצם , יותר נכון - איך אני ... אהממממ ... מסתגלת לדרך החדשה שבראתי לעצמי גם אם היא לא בדיוק בדיוק מה שרציתי ?!
המון בכי ... המון דמעות ... המון צעקות לאבא שלי ז"ל ... ורצון לחזור הביתה ( למקום של הנשמה ) ...
אבל בניגוד לעבר ... אין לי הרצון למות ...
זה מוזר , לא ?
אני רוצה ללכת לבית קברות של אבא שלי ולהתכרבל ליד הקבר שלו ולבכות ולקרוא לו ... להישאר שם עד , אם בכלל , שאקבל תשובות מה אני אמורה לעשות עם עצמי ... או עד שיקרה משהו ...
אני מפחדת נורא , בעיקר מאיך שהדברים מתרחשים להם , מזה שיש סימני שאלה מאוד גדולים , מזה שאני מרגישה בחוסר שליטה כי הדברים לא קורים כמו שתיכננתי , לפחות מהנקודה שנמצאת בה כרגע !