מה לעזאזל הבעיה איתי, ואיתה?!?

netaK

New member
מה לעזאזל הבעיה איתי, ואיתה?!?

למה אני חולה ואני מרגישה חולה ורואים שאני חולה ואני יודעת שאני חולה ואמא שלי לא מאמינה לי? הרופא שלי מטומטם וכל מה שהוא אומר זה"יהיה בסדר, הנה כדור" ולא נותן לי חופשת מחלה למרות שאני בקושי עומדת ישר. למה אמא רואה אותי מקיאה ובוערת מחום ואומרת לי "אני לא חושבת שאת חולה, אני לא חושבת שזה משהו פיזי, משהו עוצר אותך פסיכולוגית" אני לא יודעת אבל אני מרגישה כרגע הכי נורא בעולם מבחינה פיזית והיא הורסת אותי גם מבחינה נפשית. למה, למה זה? מה אני עשיתי לא בסדר? למה זה מגיע לי?

netaK

New member
אין לי חום...

אני ככה מיום שישי לפחות בעבודה התחשבו בי מחר אני עוברת מרפאה ובינתיים אני פשוט לא אוכלת ושותה רק תה אוף

ומי אמר שהיא לא צודקת?

הרופא בדק אותך ואין לך חום, יש מצב שאת באמת, מבחינה פסיכולוגית, מרגישה כאילו חולה, ועצם העובדה שלא מאמינים לך, גורם לך עוד יותר רצון להוכיח להם שהם טועים, ואז את מתחילה לחשוב שאת מסוחררת ושיש לך בחילה. כאב פיזי בהחלט יכול להיגרם רק מהמחשבות שלנו, לי למשל קרה לא מעט שהקאתי והרגשתי רע בידיעה מוחלטת שאין שום סיבה בעולם שאני ארגיש ככה.

netaK

New member
כן אבל מיום שישי? :-\

הרופא שאל אותי אם אני בדיכאון :S אבל אה, אני לא בעבודה הרבה יותר טוב לי בבית (עד היום
) אין בעיות אז מה הבעיה? וגם, אם אני מרגישה חולה, אני מקיאה ויש לי בחילות וכאבים, זה אומר שאני לא חולה ויכולה לתפקד? כי אני לא, ממש לא :\

הקאות מרובות

זה לא סימן טוב. או שתחליפי רופא (אפשר את יודעת). פתחי את ספר השירות של הקופה שלך, ובחרי איזה רופא עצמאי אחר. הגיעי לשם ותאתגרי אותו. אפילו ספרי שעברת כי לא מתייחסים אליך ברצינות ושאת מודאגת.

גם לי זה קרה

הרגשתי ממש רע במשך תקופה לא קצרה, ללא חום ובלי סיבה נראית לעין, וגם לי לא האמינו והרופא סיכם הכל ב"את לא אוכלת כמו שצריך" אפילו שאכלתי מצויין (זה היה בצבא ככה שהתגובה של הרופא הייתה איכשהו צפויה). ומה התברר אחרי כמה חודשים ולגמרי במקרה? שבובה לא סתם התפנקה, אלא היה לי את מה שנקרא "מחלת היאפים". נטע - אם הרופא הבא שתהיי אצלו גם יגיד שהוא לא מוצא כלום ויעלה את ההשערה שזה פסיכולוגי, תשאלי אותו לגבי האפשרות הזאת. בשנים האחרונות המודעות קצת עלתה...

למעלה