מה לעזאזל הוא רוצה......

jewel4

New member
מה לעזאזל הוא רוצה......../images/Emo35.gif

הי, פעם ראשונה שלי פה. הסיפור שלי הוא כזה: למקום העבודה שלי מגיע בחור. הוא התחיל להגיע לפני איזה שנה. כבר בפעם הראשונה שראיתי אותו שמתי לב אליו אבל לא משהו רציני. שאלתי את עצמי אם היה יכול להיות בינינו משהו. רק השתעשעתי לרגע במחשבה הזו כי היה לי חבר באותה תקופה וזה לא היה רלוונטי. גם הוא בכלל לא שם לב אלי ובקושי היה אומר לי שלום כשהיה נכנס. תקופה ארוכה זה היה ככה, רק שלום שלום. אחר כך התחילה להגיע בחורה שהתחברתי איתה והוא כנראה נדלק עליה אז היינו שלושתינו יושבים ומקשקשים. אחרי שהיא עזבה ועברה לגור במקום אחר נשארנו אנחנו שנינו לקשקש שיחות סתמיות וקצרצרות. לפני איזה שלושה ארבעה חודשים התייעצתי איתו לגבי משהו שקשור לעבודה שלו והוא אמר שהוא יעזור לי בעניין. במשך חודש הוא הבטיח כל פעם לבוא ולעזור אבל הוא לא עזר עד שהתייאשתי מלחכות והסתדרתי לבד. מאז פיתחנו קשר של עקיצות (הכל ברוח טובה) ובינתיים גם נפרדתי מהחבר שהיה לי. לאחר ההקדמה - עכשיו לעניין: כל פעם שאנחנו נפגשים הוא נותן לי הרגשה שהוא מעוניין בי. הוא זורק כל מיני משפטים שגורמים לי להרגשה טובה מצידו כמו "אם את עוזבת אין לי יותר מה לבוא לכאן" או "כולם פה מעריצים שלך" כשהוא מתקשר למקום העבודה ואני עונה הוא לא מזדהה וזורק לי רמזים כמו "אני המעריץ האלמוני שלך" או שהוא אומר "שלום, אני מדבר עם העובדת הכי יפה?" ועוד דברים כאלה, כשאנחנו עומדים ומדברים הוא מחפש הזדמנויות לשים עלי יד וכל הזמן קורא לי חמודה וממי (אבל זה גם סגנון דיבור) ופעם אחת לפני שהוא הלך הוא עמד בדלת עם חבר שלו וצעק לי שהוא אוהב אותי. פעמיים. בקיצור מצד אחד הוא מגלה בי עניין אבל מצד שני......... הוא אף פעם לא אמר משהו מפורש, כזה שאני אוכל להיות בטוחה שהוא מעוניין, הוא מעולם לא ביקש את הטלפון שלי, בכל פעם שהוא נכנס הוא אומר שלום וכמה משפטי מה נשמע ואז הולך לעניינים שלו, כאילו מתרחק ממני בכוונה וכל הזמן שולח מבטים וחיוכים ומסתכל עלי כאילו הוא רוצה להגיד משהו אבל אין לו מה. כמה שאני מנסה להיות חביבה ולהראות פתיחות, הוא חוזר לעניינים שלו. כאילו הוא מחכה שמשהו יבוא ממני. אני לא איזה כוסית על, ובגלל זה הביטחון העצמי שלי לא ממש גבוה וזה גורם לי להירתע מלהתחיל עם בחורים. אני לא אדע להתמודד עם סירוב בעיקר אם זה אדם שאני פוגשת כל כמה ימים. זה גם גורם לי לחשוב שאולי הוא סתם משתעשע ואין לו שום עניין בי. ההרגשה הזו משגעת אותי. אם הוא מעוניין אז למה הוא לא עושה או אומר משהו? ואם הוא לא מעוניין אז מה כל השטויות האלה? זה לא שיוצא לו משהו מזה שהוא מפלרטט איתי... את האנרגיה הזו הוא יכול להוציא על מישהו שווה יותר. שמתי לב שהוא יותר פתוח וזורם איתי כשיש מישהו בסביבה שלו. הוא חבר טוב של הבוס שלי וכשאנחנו מדברים שלושתינו אז הוא מרשה לעצמו להיות יותר פתוח איתי ולזרוק יותר מחמאות ופלירטוטים. אז מה? גם הוא חסר ביטחון? אני כבר לא יודעת מה לחשוב וזה כל הזמן מעסיק ומתסכל אותי. אין לי אומץ לגשת ולשאול אותו מה העניין, כי הוא חבר של יותר מידי אנשים שמגיעים אלינו ואני לא רוצה שהוא יחשוב שאני מעוניינת כשהוא לא. (ביטחון עצמי דפוק...) אני פשוט מנסה לגרום לו להבין שיש עניין אבל בצורה מסוייגת שתתפרש לשני צדדים עד שהוא יעשה משהו. מה הוא רוצה לעזאזל.....
מי מוכן להעלות תהיות בעניין....

אני חושב שהשאלה המתאימה יותר היא :

מה לעזאזל את רוצה ? את רוצה שיתפתח משהו ? את לא רוצה שיתפתח משהו ? אחרי שתחליטי - יהיו לך כמה אפשרויות : אם את לא רוצה שיתפתח משהו - אז אל תעשי כלום, שהרי גם ככה לא מתפתח שום דבר, ואם בעתיד יקרה משהו את תוכלי לסרב. אם את רוצה שיתפתח משהו - אז קודם כל - תפסיקי לנסות לחשוב מה אחרים חושבים. פשוט תעשי. תגשי, תזמי, תזמיני, תשבי, תדברי - ומי יודע - אולי הוא זה שחשש לגשת ולדבר כי הוא חשב שתסרבי - ולכן זרק לך רמזים ? והכוונה כמובן היא לא לגשת ולשאול : "תגיד, אתה מנסה להתחיל איתי ?" או כל שאלה ישירה אחרת, פשוט תנסי את להתחיל איתו... מקסימום - הוא יסרב. את תראי כבחורה יוזמת, בעלת דיעות ורצונות משלה, שום דבר רע לא יצא מזה. והכי חשוב - תהיה לך תשובה. ואולי, ממש רק אולי - הוא לא רוצה כלום, הוא פשוט נחמד לאנשים שעובדים איתו ומעוניין להחמיא מבלי לעבור איזה קו אדום ? לא תנסי לא תדעי ושאלה שלך לעולם לא תקבל תשובה.

jewel4

New member
גרררררררר..... אתה צודק

הייתי רוצה לעשות את זה אבל אני אפילו לא יודעת מה צריך לעשות. אני גרועה בדברים האלה ובפעמים המעטות שהעזתי, יצאתי דפוקה ועשיתי צחוק מעצמי.

jewel4

New member
דרך אגב... מה שאני רוצה

זה להכיר אותו. אני בכלל לא מכירה אותו ולא יודעת עליו הרבה. אחרי שזה יקרה אני אדע אם אני מעוניינת או לא. אני לא יכולה עכשיו לפנות אליו בכוונות רומנטיות כי אני לא סגורה על זה שזה מה שאני רוצה. וכל פעם שאני מנסה למשוך אותו לשיחה (ז"א לנסות להכיר אותו קצת יותר), הוא מתרחק ממני והולך לעיסוקים שלו, אחר כך הוא יעבור לידי ויזרוק איזו הערה או כל דבר אחר שאמור למשוך את תשומת ליבי. אין לי בכלל את הבסיס. אני אפילו לא יודעת אם אני מעוניינת בו.... כמה שזה נשמע טפשי, אבל הייתי רוצה לברר אם אני מעוניינת בו, ואת זה אני אדע רק אחרי שאני אכיר אותו טוב יותר. והוא מקשה עלי את המשימה הזו.

magenta73

New member
האמת,

הוא נשמע סתם פלרטטן דה לה שמטה. סליחה. אבל... כן. פלרטטן.

הדס - זה ממש לא משנה מה הוא...

פלרטטן או לא פלרטטן... זה משנה מה היא עושה עם זה או מה היא רוצה לעשות עם זה. אז אולי הוא מפלרטט ? אולי לא. אולי הוא חרא של בן אדם ואולי לא... הוא בכלל לא צד במשוואה כאן.

magenta73

New member
בטח שהוא כן צד במשוואה

במשוואה הזו יש אך ורק שני נעלמים - הוא והיא. והוא פלרטטן. לדעתי הצנועה, כן. והוא ימשיך להיות פלרטטן כל עוד הוא מקבל ממנה חיזוקים חיובים לפלרטטנות (חיוכים והסמקות, נגיד). ומצטערת, ממה שזה נשמע, אין לה הרבה מה לעשות עם זה... זה לא קשור אליה, זה קשור אליו.

שוין...

החלטת להיות גם הרשות המחוקקת וגם הרשות המבצעת... ונגיד שהוא פלרטטן... נגיד, עוד לפני שאת יודעת בכלל מה ואיך בדיוק הולך שם... אז מה ? הנקודה היא - שמי שלא בודק, מנסה, חוקר - דינו לבנות מגדלים באויר. מי שלא יקבל תשובות עוד עלול לגור באותם מגדלים - ובסופו של דבר - מישהו גם אמור לשלם שכר דירה. אז היום זה הוא, מחר זה יהיה מישהו אחר, מישהו שבאמת רוצה לגשש ולבדוק אופציה לקשר, אבל חושש לגשת כי עדיין - מקום עבודה ובלה בלה בלה, או שהוא סתם באמת ביישן ומנצל את העובדה שיש לו "חיזוקים" בצורת אנשים אחרים שהוא מכיר באיזור. נגיד, רק בשביל הספורט... אז כל עוד - היא לא תיגש ותעשה משהו עם זה - וממש לא משנה מה - זה יכול להיות כלום ע"י כך שהיא מתעלמת כי היא יודעת שזה פלירטוט. ויכול להיות שהיא ניגשת ומנסה להשיג משהו שהיא רוצה (ושוב - לא קשור אליו בכלל).

זמשוש

New member
גם פלרטטן יכול להתביית

אם היא תדע לאלף אותו. קיצר, שתנסה... מה כבר יכול לקרות?

magenta73

New member
למה היא צריכה לאלף אותו בדיוק?

מה היא פלורנס נייטינגל?... היא גם תקבל פרס נובל לאילוף אם היא תצליח?... יש מקרים שאין בשביל מה ולמה, זה הכל. ולמה שלא תנסה? אז ככה: אם הוא פלרטטן, הוא מן הסתם יגיד לה לא, ואז לא יהיה נעים לה בעבודה, איתו, סך הכל לא מדובר על משהו שהיא לא תראה יותר אי פעם, פלוס אולי היא תהיה מובכת וככה, כשיבוא בחור אחר, שאולי באמת שווה תשומת לב, היא תזכר במאורע החביב הזה, ולא תנסה בכלל. עדיף לשמור דברים כאלה להתנסויות נעימות יותר. זה הכל. די ברור שהבחור פלרטטן. שיפלרטט לו.

זמשוש

New member
פיגר אופ ספיצ'.... יו קנו...

בכל מקרה אני מתוודה שלא קראתי את כל ההודעה שלה (בכל זאת היה מבחן ואם כבר משקיעים בקריאה אז עדיף שזה יהיה של הסיכומים) אז עכשיו קראתי קצת יותר וזה בהחלט נשמע לי כמו סתם פלרטטן יש כאלו שאפילו היו מתייחסות לזה כהטרדה.

jewel4

New member
טוב, הוא פה עכשיו...

אני חושבת שאני באמת לא אתאמץ יותר מידי. ניתן לו שימשיך לפלרטט ואם יהיו לו כוונות רציניות אז שיעשה משהו בעניין. אין לי כוח למשחקים וזה לא שאני דלוקה עליו עד כלות נשמתי. סתם היה יכול להיות נחמד להכיר אותו ולראות אם יש מצב. אני אשאיר את הכדור אצלו ואם לא יקרה כלום, לא נורא. עדיף ממפח נפש במקרה ואני טועה.

למעלה