מה לעזאזל עם אופספרינג????

Parksons

New member
מה לעזאזל עם אופספרינג????

מה עם הלהקה הזאת???? האתר המסריח שלהם מתעדכן כל איזה חודש ורק בכמה תמונות מסריחות!!! מה קורה איתם??!?!?! מה עם דיסק? משהו? הלו???

voodoo

New member
הדיסק ה"ישן" חצא רק לפני שנה

תן להם לנשום!! לעשות חלטורות במועדונים... הדיסק הבא יצא בקרוב ( חצי שנה הקרובה, והוא יהיה שונה לגמרי מהשניים האחרונים ) ככה שיש למה לחכות גם אתה שמת לב שווב דוד חולה פארקינסון לא יכול להחזיק מצלמה ?!? איזה מוגבל ... שמישהו יעיף אותו כבר !! אני רוצה לצלם ! הופעות חינם על הבמה

OPERATi0N_iVY

New member
אופספרינג...

הם אמרו את אותו הדבר על CO1, שהוא יהיה דומה לIGNITION ובסוף יצא מה שיצא...

Parksons

New member
אופספרינג.....

אני מתגעגע לימים שהייתי שומע אופספרינג ורואה אותם בMTV (יופי יופי MTV ממוסחר , זין עליכם) ושהאתר היה מתעדכן כל יומיים!! כוס עמק איזה אתר חרא!!! אתר גרוע שנה כבר הBIOS לא מתעדכן , עלאק BIOS COMING SOON חרטטנים כאלה. יאללה גרג תעשה משהו.

Moshe666

New member
כן, המצב לא פאנק לא משהו

אני לא אחד מחובבי פאנק, אבל לא יזיק לכם גם נקודת מבט חיצונית. אפילו לאדם לא מתעמק בפאנק, קל לראות להרבה (אם לא הרוב האנשים פה מאד רחוקים מפאנק במיוחד מRAW, הפאנק האמיתי. אנשים מדברים פה על האופספרינג , גרין דאי, בליק, לימפ ביזקיט (איך זה קשור לעזאזל?) בהודעה של מנהל הפורום אני מוצא מילים מהשיר של מטאליקה ואיזה אחד שמעז לקרוא לעצמו SHAM69 אומר להוא הומו גאה. התור אדם שמסתכל על כל זה מהחוץ, הייתי ממלויץ לכם לעלות את המוטיבציה. אני מקווה שיהיו פה פאנקיסטים אמתיים, שלא מתגעגעים לMTV (NTV - NIGGERS TV) ויעשו קצת סדר בשורות של הפאנקיסטים וסקינהד´ס (התנועה שלהם בישראל מתרחבת מיום ליום).

Parksons

New member
די איזה מכוער אתה

מה אתה משחק אותה "אני רוצה לראות פאנקיסטים אמיתיים" "אני בלאקר" "אני מקדיש את החיים שלי לקריידל אוף פילט" לך תזיין תשכל לאנשים אחרים

משה666

New member
פוזר מזדיין

"די איזה מכוער אתה" משפט של הילד מתבגר ששמע בליק וחושב שיש לו זכות לדבר עם הפאנקים. לא, אתה צריך להוכיח שמה שאומר ומה שאתה מרגיש זה נכון ולהיות מוכן למות בשביל הרעיון , כמו סיד וישיאס. עכשיו עוד נקודה : יש לך משהו אחר להגיד? אם אני לא צודק , אז כל הפאנקיסטים צריכים להיות FALSE. עד כמה בנאדם צריך להיות חצוף כדי לא רק להודות בצביעותו, אלא גם לדרוש את זה מאחרים. בקשר לקריידל אוף פילת´ (TH זה ת´ - תלמד אנלית), אז הם להקה של פוזרים כמו בלינק ואופספרינג ומי שאמר "אני מקדיש את חיי לCOF) תראה לי אותו, אני "אברר" מה קרה.

Parksons

New member
"פוזר מזדיין"

אווווו איזה גבר , מה אתה משחק לי אותה מבין עולם "זכות לדבר עם הפאנקיסטים" אוווו כאילו מי אלה הפאנקיסטים ואפשר לחשוב איזה זכות זו, מי אתה שתגיד לי מה לשמוע ? אתה - משה666 ממש מרעיד לנו את הביצים אתה מפחיד אותנו חתיכת דפוק , משחק אותה בלאקר קשוח ואינטיליגנט מתקן אותי בטעויות בלשון , ומה אתה אומר דברים לא קשורים בכלל? לדרוש? צביעות? מה? איזה פוזר עלוב, אתה יודע מה , אתה מקדיש את החיים שלך למנוור לסלייר לכל הזבל הזה כאילו אני גם שואל אותך אם לשמוע אופספרינג מה אתה חושב שאני לא מכיר להקות מכל מני חורים בעולם? כל מני להקות "לא מוכרות ומצוינות" , משחק אותה קשוח באינטרנט , זבל עלוב.

Parksons

New member
למשה666

איך קוראים לך משה? רציתי לדעת איך אתה מסתדר עם השם משה, שזה שם יהודי וישראלי טוב בניגוד לזה שאתה פוזר עלוב שמבלבל לי את הביצים וחושב שהוא אהוד יערי. מה לעזאזל רצית בהודעה שלך??? תתרגם לי מה שאמרת!!! מה זה??? מה אתה רוצה?? אנשים , תגידו לי אם אתם מבינים מה הוא רוצה??? "עכשיו עוד נקודה : יש לך משהו אחר להגיד? אם אני לא צודק , אז כל הפאנקיסטים צריכים להיות FALSE. עד כמה בנאדם צריך להיות חצוף כדי לא רק להודות בצביעותו, אלא גם לדרוש את זה מאחרים." איזה צביעות? על מה אתה מדבר? מה הקשר צביעות ?! חצוף??? מה אתה גננת? ומה זה ההומו הזה "עד כמה בן אדם יכול להיות FALSE" מה אתה הומו? חושב שאתה יודע אנגלית אווו FALSE אני מחכה להודעת תגובה שתכלול בילבולי תחת איומים על השטן ועל בלאקרים ועל איך שאני לא מבין את העולם ושאני אלך לשמוע לינקין פארק בלינק ואת אליאן אנט פארם שהם להקות בלוז תיכוני ופופ רומני.

משה666

New member
פוזר מזדיין - חלק2

מי אלה פאזקיסטים? אם לא קלטת, אתה בחדר פאנק ואתה חייב להתיחם בכבוד לבעלי המקום. " ממש מרעיד לנו את הביצים " ו"אתה מפחיד אותו" - ואתה סותר את עצמך ,משחק אותה "אינטיליגנט" רק אל תגיד שזה היה בציניות. מנוור וסלייר הם TRUE? אתה מבין במטאל כמו שאתה מבין בפאנק . למה אתה חצוף? בנאדם שנמצא בחדר פאנק צריך להיות ממש חצוף, כדי לדבר על MTV. טוב שלא דיברת על אביב גפן. ולסיום, אם היית בעיר שלנו, הייתי מראה לך מזה בלאק ומזה פאנק. הייתי מראה לך ככה , שההורים שלך לא היו מזהים אותך. אם יש לך איזה שהם טענות כלפי מה שאמרתי , אתה מוזמן לבוא עלינו, אתה תראה את "הקשוח באינטרנט". אחרי זה כל הטענות שלך יראו מצחיקות.

Parksons

New member
מה אתה רוצה?

בואנה אתה ממש מפגר? על מה אתה מדבר? אני לא קולט מה אתה רוצה להגיד! מי אתה חושב שאתה בכלל? מה אתה מאיים עליי יא חתיכת לוזר, באמת נראה לך שאני פוחד ממך? אתה עוד חושב שזה לא היה בציניות? אתה באמת חושב שאני אפחד מהומו כמוך? מה אתה מפחיד אותי? זבל. ועוד משהו , טמבל , לא מזמן זה היה פורום אופספרינג ככה שזה כן קשור לנושא של הפורום. אה ועוד משהו 2 - תפסיק להתלהב עם הTRUE והFALSE והוונביז.

voodoo

New member
אני לא מנסה להתערב

רק באתי לשאול ...יש עדיין פאנקיסטים אמיתיים ? כמו שהיה בשנות ה70 כשלהקות כמו הדיקיז, סקס פיסטלס וראמונז שלטו בפאנק ...ובכלל מה עושה בנאדם לפאנקיסט ?

voodoo

New member
הכוונה מה עושה בנאדם בשביל להיות

פאנקיסט. אופס טעות, טועים, טעינו!!

חולוני

New member
יש, אבל לא בארץ.

אם תיסע לאנגליה תמצא שם פאנקיסטים אמיתיים. כל אלו שחושבים את עצמם פאנקיסטים בארץ הם סתם וונאביז, שחושבים שאם אתה הולך עם מואיקן וסמלים של אנרכיה ( בלי לדעת מה זה ד"א..), הופך אותך לפאנקיסט. הם בדרך כלל נמצאים בלג´נדרי. תעבור שם פעם לראות מה זה "וונאבי פאנקיסטים".

American_Psycho

New member
אמ...

אל תעשה הכללה כזאת.. אתה לא מכיר את כל הפאנקיסטים בארץ, אז אתה לא יכול לומר שאין פאנקיסטים אמיתיים בארץ..

למעלה