מה לעזאזל קורה עם אגו טוטאל

• פותח הנושא pus
  • פורסם בתאריך

pus

New member
מה לעזאזל קורה עם אגו טוטאל

בהמשך לשירשור הפאשלות של אגו טוטאל מלפני כמה ימים, למה לעזאזל הם לא נותנים מידע נורמאלי?! מה כל כך קשה לעדכן את שקופיות המשדרים ( הידועים מראש, אין כאן התקלות )על פי המועדים והתוכן המעודכן ? זה מחרפן רק אותי? גיא.

favor

New member
אתה לא היחיד

אותי זה מחרפן בגלל שאנשים כמוך נפגעים, אבל עוד מעט יצוץ כאן מישהו בקיא בהורדות באינטרנט שלא רואה דרך הערוץ ויאמר "תגיד תודה בלה בלה בלה, הם לא חייבים לך כלום".. וזה מחרפן אותי עוד יותר.

גיא ע

New member
הם שוב שידרו את UFC 4 ביום שני.

אולי אני אציע את עצמי בתור מנהל תוכן שם...

oozz73

New member
חובה להחליף את מנהל התוכן

יש להם כל כך הרבה חומר מעולה וליגות MMA מובילות,ניתן ליצור רצף תוכניות מסודר,מידע נכון ועקביות בימי השידור כך שניתן יהיה לעקוב. ידוע לי כי אחד העובדים בערוץ חבר בפורום ,אם אפשר לקבל קצת מידע מדוע ההתנהלות כה חובבנית ולא מסודרת.

sandman2

New member
אני מוכן לענות בצורה מסודרת

אני מנהל התוכן של הערוץ אני מוכן בתיאום מול טל ואלון חברי הטובים לענות על כל השאלות בצורה מסודרת פה בפורום

oozz73

New member
אלון וטל לטיפולכם

נשמח מאוד לדעת סוף סוף מדוע ערוץ עם חומר כה טוב אינו מסודר ומאורגן לרווחת הצופים

favor

New member
קודם כל מגיעה לך סליחה

כי הרבה פעמים הטחתי את זעמי בך מבלי לשמוע מה אתה אומר. ידעתי שאתה עובד בערוץ אבל לא ידעתי שאתה מנהל התוכן. שנית אני לא חושב שיש טעם לחכות לטל או אלון (טל הודיע שהמחשב שלו בתיקון ואלון קצת עמוס) כדי שאתה תענה על כמה שאלות אם תרצה ותוכל כמובן. דבר ראשון אני אחזור שוב על מה שאמרתי בעבר: כל הביקורת היא ביקורת בונה כדי לעזור ולא כדי לפגוע. למה בפעם השניה ברציפות במקום לכתוב: "UFC 83" או "UFC 84" בשעת שידור האירוע לראשונה, נכתב "לקראת UFC 84", שזה הפריוויו לאירוע שברור לכולם שמדובר במשהו שונה לגמרי. האוהדים לא יודעים שמדובר באירוע המצופה וככה תכנית הדגל והפרויקט הגדול של שידור חצי ישיר נזרק לפח.

t-man

New member
נתאם שירשור מיוחד לשאלות של חברי הפורום

ומתן מ"אגו טוטאל" יענה עליהם בצורה מסודרת. נשמח אם השאלות ינוסחו בצורה ראוייה ולא מתחצפת. אגו טוטאל רוצים לשמוע פידבאק ופתוחים לביקורת והצעות הצופים ואתם רוצים ערוץ משופר יותר ושיקשיבו לכם-כך שיש כאן אינטרס משותף.

למעלה