מה לעזאזל קורה

hen chen

New member
מה לעזאזל קורה

עם קוראים לי ארל לאחרונה? מפרק 15/ 16 בערך התוכנית ממש הדרדרה... חלק מהם היו ממש זבל. לא חשבתי שהדרדרות תגיע כל כך מהר. הפרק האחרון, שוב: תסריט עם יותר מדי קריינות, יותר מדי פרטים, קצת מדי בדיחות, דמויות מפגרות, עלילה יבשה וסוף כל כך מאולץ. הם סטו יותר לדרמה הקומית- לא מנסים אפילו להצחיק. למרות שאהבתי את הפרודיה על שר הטבעות, עוד פרק עלוב של סדרה כבר לא כל כך נהדרת.

gadgad0

New member
מה חבל?! מה נהיה חלש?!

מה איכפת על מה הסידרה, אם כל התכלית של הצפייה בה היא הציפייה שג'אימה פרסלי (ג'וי) ונאדין ואלאסקז (קטלינה) יופיעו על המסך?! מצידי שכל השחקנים ידקלמו את ספר הטלפונים של דרום דקוטה והעלילה תעסוק בחייהם של מגדלי לפת בקמבודיה - העיקר הן נאדין וג'אימה. עדיף במינימום בגדים. בחיי, עליך דווקא לא האמנתי שתדבר ככה! חוץ מזה - קח כדורים אם נהייה אצלך חלש.

לא מראים בכלל את קטלינה../images/Emo7.gif

פעם מראים אותה בקטנה מסדרת את המיטה.. פעם משפשפת מקל סנוקר..(ררררר..) וזהו.

gadgad0

New member
ולנצח לא נשכח: קטלינה ליד הבריכה

עם ארל והביקיני.

נצל"ש- האמת התאכזבתי מחדר מורים...

די התלהבתי שהביאו עונה שנייה, אבל מלא דמויות עזבו. חבל.

היה שיפור בפרק האחרון של ארל

עם הופעת אורח של שחקן אגדי ששכחתי את שמו (מי זיהה? גד?) וגם זאת שחטפה קליע בטוסיק נראית לי מוכרת...

gadgad0

New member
את אבא של גוון, שחטפה קליע בטוסיק

שיחק Geoffrey Lewis שהופיע במיליון וחצי סדרות וסרטים מאז "בונאנזה" בשנת 1970 ועד היום. את גוון שיחקה אחת Miriam Shor, שמוכרת לך אולי כי שיחקה בפרק בעונה השישית של "הבית הלבן" (הפרק שבו המועמדים לנשיאות נוסעים לאיווה כדי להופיע בפני איגוד מגדלי התירס).

תודה!

ג'פרי לואיס קאליבר רציני, אכן הופיע המון על המרקע ובקולנוע. זכור לי סרט שלו עם קלינט איסטווד וקוף שמשתין בניידות משטרה...
לגבי מירים שור (קרובה של פולי שור?)- אני לא צופה בבית הלבן כך שהיא לא מוכרת לי משם.. אולי התארחה אצל קונאן או משהו. בכל מקרה שוב תודה.

hen chen

New member
שיפור מאוד קל,

אבל לפחות שיפור. הם חזרו לתבנית המקורית של הפשטות ולא בונים יותר מדי על טמטום מוגזם של הדמויות. עדיין, מה קרה לבדיחות?

למעלה