מה לעזאזל :[

Talg123

New member
מה לעזאזל :[

אין לי מושג למה אבל שלושת הבנות האחרונות שהתחלתי איתן ודווקא כן הראו סימנים של רצון פשוט לא רוצות לצאת איתי
אחרי שאני מציע להן לצאת איתי... אני לא יודע אם זה משהו במראה שלי אם משהו בדיבור שלי כי אני עד היום האמנתי
שאני בסדר גמור כי אני נורא נחמד בשיחות איתי ואני יודע שמאוד כיף לדבר איתי אני מצחיק ואני זורם נורא וקליל...
לגביי המראה אני במחלוקת כי אני כן שומע מלא "איזה חתיך" וכו' אבל אני כבר לא יודע מה מי מו...

אני משתגע פשוט כי כלום לא הולך לי וזה מתחיל לתסכל וגורם לי לרצות לשנוא את כל הקטע הזה של להתחיל או לנסות להיכנס
לקשר רציני וכו'.... קיצור אני בבעיה רצינית שאני פשוט לא מבין מה הבעיה בי :\

Animal Raw

New member
מאיפה את יודעת שהוא לא הטעם שלהן?

מי הן בכלל שיהיה להן טעם?
אולי הן מעפנות שלא שוות את הזמן שלך, יותר הגיוני.

Animal Raw

New member
כועס?

ההודעה שלי לא הגיונית?
את לא מכירה את המצב, לא מכירה את הסיטואציה, לא מכירה את הבחור ואת קובעת שהוא לא הטעם שלהם.

בא נגיד את האמת- הדבר שהכי חסר לבחור הזה הוא בטחון עצמי.
אני פשוט אומר לו במילים פשוטות שלא יאכל את עצמו, זאת בעיה שלהן שהן לא נהנות ממה שיש לו להציע, לא שלו.

ואת מה את עושה? את משאירה אותו בתוך חוסר הבטחון, שאולי משהו פגום בו (לא הטעם שלהם).

מותק, ההודעה שלך לא הגיונית ואת לא עוזרת פה בכלום.

מי הן בכלל שיהיה להן טעם? הן כולה בחורות, הן אפילו לא יודעות מה הטעם שלהן.

גבר, תלמד את המשחק, תצבור בו בטחון ותקשיב לעיצות של גברים שיש להם בטחון עצמי ועשו דברים בחיים (אבא שלך נגיד?) ולא לבחורות בפורומים שאתה לא יודע מיהן ומה הן עשו בחיים.

hidden message

New member
...

להגיד למישהו שהוא לא הטיפוס שלהן לא אומר שיש איתו בעיה. פשוט אומר שזה לא מה שהן מחפשות.

hidden message

New member
ולול

"מי הן בכלל שיהיה להן טעם? הן כולה בחורות, הן אפילו לא יודעות מה הטעם שלהן. " כן.. מי אנחנו בכלל שיהיה לנו טעם. צריך ללכת עם הבחור הראשון שמופיע

Animal Raw

New member
את ליצנית הא?

אני לא אמרתי שצריך ללכת עם הראשון שמופיע, אבל אוקיי...

גבר תתאפס על עצמך,
אם אתה כל הזמן מנסה לרצות אותה, להיות קליל, נחמד, כלבלב- זה לא יעבוד לך. תהיה בטוח במי שאתה. אם יש לך בעיות- תתקן אותם, ברגע שתהיה שלם ובטוח בעצמך- אלו הבנות שיצטרכו לעבוד על עצמן כדי להיות איתך ולא הפוך. אתה לא צריך להיות זונה של אף אחת, כשתהיה שלם עם עצמך ולא תצטרך ת'חיזוקים המעפנים מהסביבה (חתיך ובולשיט) - אתה תקבל את הסימנים מהבנות ותחליט עם מי מתאים לך לצאת. תלמד גם קצת איך נשים חושבות וכל הבולשיט שמלמדים כל האמני פיתוי החרטה למינהם, אבל לא את הדברים הרובוטיים, כי אין באמת חוקים מוחלטים... עוד דבר- שיהיו לך ידידות זה תמיד טוב ויכול לעזור, אם יש לך ידידה אמיתית שמכירה אותך ולא אחת שחושקת בך בסתר- לפעמים העיצות שלה יכולות לעזור מאוד.

SomebodyToldMe

New member
הגישה הזאת...

רק תוביל אותך להיות עם בחורות מהסוג שאתה מתאר - ילדותיות וטיפשות שלא יודעות מה הן רוצות. יכול להיות שעברת איזשהי טראומה בחייך שאתה מרגיש צורך להראות את הביצים הגדולות שלך לעולם, אבל זה לא עושה רושם על אף בחורה נורמלית.
בחורה אמיתית (כזאת עם שכל, רצונות ואופי. אתה יודע, אחת כזאת שיש על מה לדבר איתה) תזהה את הטימטום הזה שנשפך ממך ותברח כל כך מהר שלא תספיק לטפוח לעצמך על השכם ולהגיד "אתה גבר, זאת היא שלא מבינה מה היא רוצה".

Animal Raw

New member
איזו גישה? של להיות אמיתי ולא חנפן מזוייף?

של לא לנסות לרצות בחורות כל הזמן?

בלי קשר לבחורות, זה דבר בסיסי בחיים לאהוב ולקבל את עצמך.

וזה שאתן מגיבות ככה רק מראה כמה אתן לא רוצות שזה יקרה. אתן לא רוצות שנעריך את עצמנו בלי קשר אליכן, אתן (מי שהגיבו) מעדיפות אותנו כלבלבים נחמדים, אבל אותי אישית זה לא מעניין, אני בוחר עם מי אני רוצה לצאת. אני לא מציע לאלף בנות כדי שאחת תסכים (כמו שההיא אמרה: "מה אני אלך עם הראשון שמופיע?").
אז אל תשחקו אותה, פעם נשים היו צריכות להאבק כדי להחזיר לעצמן את הכבוד העצמי, עכשיו גם גברים צריכים לעשות זאת (וברוך השם עם הגישה הזאת לא חסרות לי אפשרויות, ואני בודק ובוחר, ולא מסתער על כל מה שזז).

hidden message

New member
שקלת טיפול פסיכולוגי?

אתה חייב לעשות משהו עם התסביך נחיתות הזה שלך. ועל הדרך לזרוק את חוברות הדון ז'ואן כי לא נראה שהן באמת עוזרות, ולא באמת מחפות על זה שאתה אפס מכוער.

Animal Raw

New member

ניסיתי לקבוע לפסיכולוג, אבל ענו לי שתפסת את כל התורים של אותו חודש אז וויתרתי.

SomebodyToldMe

New member
אתה סתם עושה בלאגן.

לכבד ולהעריך את עצמך זה אחלה וזה חשוב ואין ויכוח.
למה אתה מרגיש צורך לשכנע את עצמך שבחורות הן סתומות ולא מבינות מה הן רוצות, ולמה בכלל יש להן רצון עצמי וכו'...
לא יודעת באיזה בחורות נתקלת, שרוצות שגברים יהיו כלבלבים וכל הבלבולי שכל האלה, הבחורות -הנורמליות- שאני מכירה סביבי רוצות שהגבר שלהן יהיה גבר. ואם נתקלת בסתומות שרוצות פאפי חמוד ליד הרגל שלא עוזב אם לא אומרים לו, זה רק מצדיק את הטענה שלי - אתה מקבל בדיוק מה שאתה מבקש ולאן שאתה מכוון.
מי אמר שאתה צריך לירות לכל הכיוונים ולהתחיל עם כל מה שיש לו דופק? מה זה קשור בכלל לנושא? תתייחס לבחורות בכבוד. מי שלא מתייחסת אליך בכבוד - תלך, היא באמת לא שווה אותך ואת המאמץ. אבל הבחורות היחידות שייפלו למשחקי אגו הילדותיים שאתה משחק הן בחורות (/ילדות) שלא התבגרו ובאמת לא מבינות מה הן רוצות מעצמן.
וסוד קטן - בנאדם שמכבד את עצמו, בד"כ גם מכבד גם אנשים אחרים (בטח ובטח לא מכליל -מין- שלם ומזלזל בו), אז רק תחשוב מה זה אומר עליך...

Optimistic Girl

New member
עפ מחקרים

צריך בממוצע לצאת לדייט עם 16 אנשים
כדי למצוא תאחת.

אתה יצא רק עם 3...
יש לך עוד הרבה מה ללמוד בנושא דייטינג
אם הן לא רוצו
אז ההפסד שלהן

תמשיך לחפש...

בקשר למראה/אופי וכו
אם נשים סירבו לך
אל תקח את זה לאגו שלך... ואל תוריד לעצמך תביטחון העצמי.

פשוט תמשיך הלאה
ואל תתמקד בזוגיות נטו
תפתח את עצמך מכיוונים אחרים כמו קריירה לימודים וכו...

ברוך הבא לפורום

למעלה