מה.. לעזאזל?

GK_FF

New member
מה.. לעזאזל?

מה הקטע של הפורום הזה..? מה הקטע של הלהקה הזאת..? היא הוציאה שני שירים בשנת 2004, אפילו לא אלבום, ופתחו עליה פורום?! @_____@ שמישהו יסביר לי מה נסגר ולמה יש לכם רק מאמר אחד שהוא בעצם קישור ושום פינת קישורים... רציתי לפחות לחפש מידע לפני שאני כותב את ההודעה אבל לא מצאתי כלום (לא פה לפחות).

ברררר

New member
כי הם להקה מוכשרת וטובה??? מגיע להם

וחמודי, לא נאה לך? למעלה בצד שמאל יש איקס, תלחץ עליו! שלוווםםם

שלום, הנה תשובות והסברים

ברוך הבא לפורום, אני עדית,מנהלת הפורום אז למרות שיש לך קישור להסבר דיי מפורט על הלהקה אני אסביר לך הכל ואם יהיו לך עוד שאלות אני אשמח לענות. חברי להקת נובה הם : עמי אברהמי- סולן- ניר בכר- תופים איל הרצוג- גיטרה בס- יונתן פריג'- גיטרה חשמלית- נועם קופל- קלידים נובה התחילה את דרכה כלהקת קאוורים... בפאב הגרא'ז (ז"ל) בראשון לציון.. חלק מהשירים היו בעברית וחלקם באנגלית... לאחר שנה וחצי של הופעות החליטה נובה לשנות כיוון... במשך שנתיים נכתבו כ- 40 שירים ע"י סולן הלהקה... כולם באנגלית לאחר הקלטת 5 שירים פנתה נובה לחברת הליקון וקיבלה תשובה חיובית להפקת האלבום. נובה הופיעה מספר פעמים עם החומר המקורי, התגובות היו מעולות וגם עבדה עם עברי לידר על השיר יותר טוב כלום מכמעט ותרגמה אותו לאנגלית, עברי גם התארח באחת ההופעות של הלהקה. כל יום רביעי בשעה 21:30 משודר בלוג של הלהקה היישר מחדר החזרות שלהם, וכל שבוע מתארח אומן אחר... אני מניחה שלא ראית עדיין בלוג של הלהקה אז אתה מוזמן להיכנס לארכיון של הבלוגים (יש קישור בראש העמוד של הפורום,מודגש בירוק) שם תוכל לראות גם הופעה אקוסטית של הלהקה. מעבר לזה, בשבוע הבא יש הופעה, בראשון, בפאב שנקרא מיטש' אתה בהחלט מוזמן להגיע... עוד משהו שלא אמרתי? והיית רוצה שאני אגיד? תשאל בכיף...

GK_FF

New member
תודה על התגובה!

אז יש לך מושג מתי הם יוציאו איזה אלבום..? כי בא לי לשמוע מוזיקה שלהם ואני לא ממש הטיפוס לצאת להופעות... וסליחה על ההודעה התוקפנית הראשונה שלי... ^_^

D i s o r d e r

New member
GK_FF

כולנו כוססים ציפורניים לקראת האלבום הממשמש ובא, בעזרת ה' עלינו בקרוב. אין עדיין פרטים מדוייקים, אנחנו יודעים שהתקליט עדיין מתבּשל. גמני לא טיפוס של הופעות, ובכל זאת, תאמין לי שהופעה כזו, מלאת אנרגיה, מוזיקה טובה, וחוש-הומור בריא, עוד לא ראית. בכל מקרה, ברגע שיהיו פרטים על יציאת הדיסק, אני בטוחה שתמצא אותם פה, ולכן אתה מוזמן להתעדכן. יומנעים.
מיטל

האמת היא

שאני לא בן אדם סבלני במיוחד, באמת ש... השתדלתי..... אבל תודה מתוקה....

למעלה