מה לעזאזל

SimplyMe1

New member
מה לעזאזל

מה לעזאזל עידית חשבה לעצמה כשקיבלה את ההצעה של ערן??? מה נסגר איתה? אחרי שהיא הראתה לאילן כמה היא רצינית *לגביו* ,היא הסכימה לקבל את ההצעת נישואין של הנואש הזה? סבבה אז הם היו ביחד,והוא לא היה רציני כלפיה ולא רצה מחויבות,ועכשו הוא *פתאום* השתנה? למען גילוי נאות-לא ראיתי את הפרקים הראשוניים של הסדרה,ויש מצב שאני לא מכירה ממש את מהות מערכת היחסים שהיתה בין דיתי לערן,אבל הוא הספיק כבר להיות עם רוני,להתפחלץ על עידית ושהיא עם מישהו אחר,ועכשו הוא רוצה אותה? ושאלה כי אי אפשר בלי.. השאלון הזה לגבר שעידית חיברה-זה היה מיועד מלכתחילה לאילן?אם כן אז לא הבנתי למה הוא התאכזב לקרוא את מה שראה שם..

הבנת טוב מאוד את היחסים שלהם

וגם אני הייתי בהלם כשהיא הסכימה סה"כ עידית היא טיפוס שרוצה להתחתן מהר לתקתק עניינים ולעשות ילדים לפי מתכון חיים שהיא הכינה לעצמה מראש. וכל עוד הבחור עולה על הקריטריונים שלה אין לה בעיה מי זה יהיה. היא בכלל יצאה כלבה שהיא לא סגרה עם אילן את הנושא כמו שצריך (אולי בפרק הבא?) נראה לי שאילן התבאס כי הוא חשב שהיא מאוהבת בו, אבל מסתבר שהיא באה אליו עם שאלון מטופש שבין היתר עונה על השאלה אם הוא זכר משובח להעמיד ממנו צאצאים או לא. גם אני הייתי מתבאסת. אבל לפי דעתי חלק מהבאסה שלו היה זה שפתאום הוא הבין שהוא עדיין מאוהב באשתו לשעבר ככה שסה"כ הוא ועידית די יצאו שווים. כל אחד רוצה לחזור לאקס, רק שהאקס של עידית בסביבה והאקסית של אילן בקצה השני של העולם. ד"א נגה ומייק מקסימים יחד, וזה לא יאמן כמה שהם משחקים טוב (ורד ואורי) אני מאמינה להם עד הסוף שהם מאוהבים!!! המבטים אוי המבטים...
אני מקווה שלמישהו לא הולך להישבר הלב בקרוב כי זה ישבור גם לי :)

SimplyMe1

New member
היא היתה עם אילן

והראתה רצינות לגבי היחסים איתו,ופתאום מקבלת את ההצעה של ערן כשהיא לא מאוהבת בו..או שכן...מסתבר. זה שאילן קרא את השאלון והתאכזב זה די מוזר..כי היא רצתה לעשות את השאלון כמשהו טיפה רומנטי(לא רעיון הכי טוב..אבל זה בכ"ז היה ביום האהבה,והם התכוונו לבלות אותו ביחד),והוא קיבל את זה אחרת. ונראה לי שהוא לא מאוהב באשתו לשעבר,פשוט התמלא קצת געגועים לאם בנו,וניסה את מזלו..נראה אם היא תחזור אליו ומי זו תהיה(לדעתי היא תחזור לארץ או שהוא יטוס אליה עם נדב?). ואכן הם מקסימים ביחד..מוזר שהיא לא אמרה לו גם כן שהיא אוהבת אותו... ולאייל נשבר הלב פעם אחר פעם
אבל הוא מכוער ואני מבינה את הבנות
אניוויז גם לא ממש הבנתי למה הבחורה המתולתלת מאתמול עזבה בכעס את הבית שלו.. ומי משחקת את כנרת?

תראי...

אני בספק עד כמה היא מאוהבת בערן כמו פעם, אני באמת חושבת שזה עניין החתונה והילדים שבוער לה שוב, לא משנה לה עם מי ולמה כל עוד הוא עומד בקריטריונים שלה. כמו שהיא אמרה לאילן "לי ולערן יש עבר משותף" היא לא צריכה להתחיל קשר מחדש, יש לה כבר קשר רציני שיכול להמשיך לחתונה וילדים, היא לא צריכה להתחיל מאפס. ובטח שאילן יתאכזב ממנה, הוא חשב שיש לה רגשות אליו, כשיש לך רגשות למישהו אתה לא עושה למישהו שאלון למחלות גנטיות שעוברות אצלו במשפחה. אני הייתי חוטפת עליה קריזה, אבל לי יש וריד מרוקאי
ד"א העניין הזה עם נגה ומייק חוזר על עצמו, הוא כל הזמן מחכה שהיא תגיד מיוזמתה שהיא אוהבת אותו והיא לא. והוא גם אמר לה את זה, שהוא מרגיש שהם החליפו תפקידים. אני סנילית מתה תזכירי לי מי זו כנרת?

s h a r u s

New member
ויכול להיות...

שיהיה כזה פאנץ' שהיא תגיד לו פתאום לבד שהיא אוהבת אותו, או שהיא ממש אהבלה מה שדי צפוי חחחח... אבל באמת מייק ונגה ממש מתאימים... בקשר לעידית גמאני הייתי בשוק ואני חושבת שזו הייתה החלטה ממש מפגרת בתכלס גם היא לחצה עליו והוא ידע שאם הוא יציע לה להתחתן אז היא תגיד כן, היא כל הזמן אמרה לו "אתה מוכן לחתונה?, ילדים?" והוא לא ענה כנראה שהוא הבין שרק ככה היא תחזור אליו והחליט לוותר על מה שהוא רצה - רק זוגיות... אבל אני כבר לא יודעת עד כמה היא תצליח הוא לא נראה לי אחד שמתאים לה חחח... אייל חמודדדדד, הוא פשוט מתוק וחוץ מזה אם מסתכלים עליו, הוא לא מכוער הוא דווקא די יפה חחחח אני אוהבת אותו :) לא הבנתי מה הקטע של רוני ולמה היא כ"כ נחוצה לסדרה אבל נשארו עוד 20 פרקים אולי היא תפתיע..

SimplyMe1

New member
רוני היא סוג של ניצבת פעילה,

אני חושבת שצריכים להיות עוד כמוה שמפציעים על גבי המסך לדקה וזהו.. נכון שהיא לא אחת מהדמויות המרכזיות,אבל לדעתי גם העניין שכול אחד מאלו שמופיעים בשיר פתיחה קשורים באופן רומנטי\משפחתי אחד לשני,זה לא משאיר כמעט מקום לדמיון על מה עלול להתפתח. אומנם לא ראיתי את הסדרה מההתחלה,אבל ראיתי את הפרק הראשון ברשת והייתי מנחשת שנגה ומייק יחזרו אחד לשני,ושלעידית וערן יהיה המשך..זה הרי כ"כ ברור..לא יודעת אם חתונה,אבל בהחלט המשך רומנטי.. גם הקטע שערן היה חבר של רוני,והאקס המיתולוגי של עידית,ושלושתם עובדים באותו משרד אדריכלים קטן.. לגבי אייל-אני מקווה שהוא ימצא מישהי עד סוף הסדרה.וגם אם לא-אני לא אופתע:) פשוט לא הולך לא וחבל;)

SimplyMe1

New member
כנרת זו הבחורה שעובדת עם עידית

וערן במשרד..היא לסבית לפי השיחות שלה עם הבחורה ביום האהבה:) וגם אני הייתי מתעצבנת מדבר כזה כמו שעידית עשתה,אבל אני חושבת שגם אילן וגם ערן,מכירים אותה בקטע הזה שלה,שהיא מאודדדדדדדד לחוצה לחתונה וילד,ורוצה חיים מושלמים,וככה היא גם מדברת ומתנהגת...היא פרפקטציוניסטית ואני חושבת שהם גם מכירים אותה ככזו,ולכן אין מה להתפלא על השאלון הזה(שבטח לא כולו היה מבוסס על שאלות גנטיות).

למעלה