מה לעזאלזל

I n n u e n d o

New member
מה לעזאלזל../images/Emo35.gif

הקטע של אית'ן ותרזה היה חלום או שזה היה באמת
זה לא מובן ממש..

moran14h

New member
לא! זה לא היה חלום

הם רוצים שנחשוב שזה חולם כמו תמידץץ אבל זה לא חלום! נראה לי....

python 4

New member
לא, זה היה חלום. חלום היה זה, לא?

אם זה לא חלום אלה האופציות: 1. אית'ן יגיד לתרי 'אני אוהב אותך', אבל מה לעשות תרי עדיין רדומה והיא תהיה בטוחה שהוא אומר 'אני עורב תותח' ותצחק. זו אופציה סבירה. 2. אית'ן יגיד לתרי 'אני לא יכול להתאפק יותר, יש משהו שאני חייב לעשות עכשיו' ותרי תתחיל להתלהב, ואחרי הפתיח אית'ן יגיד כמובן 'אני חייב לבחור את הפרחים לחתונה שלי ושל גוון.. עכשיו.' זו גם אופציה סבירה (למרות שהיא היתה כבר) 3. אית'ן יגיד לתרי 'אני אוהב אותך' והיא תגיד לו 'זה פיית', אית'ן.. גם אני אוהבת אותך' והם יפלו בנשיקות וחיבוקים זה על צוורו של זו, לאחר מכן הם יעשו סקס פרוע עד הבוקר ואית'ן יגמור שלוש פעמים (תרי תזייף). זו אופציה קלושה משהו, בגלל שתרי כבר לא אומרת פיית' היא אומרת דסטיני. מן הסתם זה חלום, ומן הסתם של שניהם בו זמנית.

darklighter

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

איתן יצא כל כך סקסי בתמונה הזאת.... תודה לך מכל הלב טיפטיפון וגם בתמונה הזאת הוא מה זה דומה לחבר שלי........ בטח כל הבנות מקנאות בי עכשיו.....

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif*נופלת מהכסא*../images/Emo6.gif

*חוזרת לשבת* וואי וואי וואי הרגת אותי! "עורב תותח" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 'אני חייב לבחור את הפרחים לחתונה שלי ושל גוון.. עכשיו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותו פייטון! מה השם האמיתי של דרך אגב?

python 4

New member
מה השם האמיתי של דרך אגב?../images/Emo6.gif

מי זה דרך אגב, ולמה הוא מופיע בשם בדוי?

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אופסי... אני כבר רגילה שהמחשב בולע לי אותיות... חחח מה שהתכוונתי לשאול פייטון, זה מה השם האמיתי *שלך*?

למעלה