מה לענות??

יאנה

New member
מה לענות??

קיבלתי מכתב מחרמן מאוד ואני לא יודעת אם לענות על`ו בכתב או בטלפון. מה עלי לעשות?

שרון 31

New member
יאנה

יאנל`ה שלום. אחרי מכתב מחרמן עושים הפסקה קלה מהחיים ומתפנקים קצת. מקלחת חמה עם זרם מיים טוב כוסית יין ומידי פעם אולי סיגריה טובה. אחרי שתקחי את פסק הזמן שלך ותנצלי את החרמנות של המכתב תדעי מה לעשות

יאנה

New member
שרון31

אולי אתה צודק וזה בדיוק מה שאני צריכה לעשות, אבל כל זה כבר נעשה ואני עדיין לא יודעת מה לעשות ואיך לענות.

ערן 31

New member
יאנה

מה הכי גרוע שיכול להיות משיחת טלפון? תנסי ותראי אם אתם מתאימים ואם אתם לא מתאימים אז אני פתוח להצעות שיהיה בהצלחה נ.ב בת כמה את?

יאנה

New member
ערן 31

שלום ערן. לא אמרתי שאני מכירה את הבחור שכתב לי,בגלל זה אני לא יודעת איך לענות יותר טוב. נ.ב אני בת 26

ערן 31

New member
מחכה לך יאנה

אם תרצי לדבר אז אני בצאט בחדר יאנה וערן ואם אני לא עונה מהר אז אני בהפסקת סיגריה

056399347

New member
ליאנה מהחרמן

אם קשה לך להחליט תפרסמי את הטלפון שלך ואני יתקשר

ערן 31

New member
יאנה

קראתי את המכתב שלך רק עכשיו ואני חושב שהייתי מגוון אותו קצת ואולי מאריך את הזמן שלו קצת. לא היינו מגיעיםם למיטה כל כך מהר מהדלת איך שהדלת נסגרה הייתי מצמיד אותך עם הפנים לדלת מרים לך את החצאית וטועם את הישבן שלך לאט לאט מעל לתחתון הייתי מלקק את שני הפלחים המטריפים האלו מפסק אותם ודוחף את הלשון הרטובה שלי לתוכך אחרי שההיתי מרגיש את הרטיבות שלך על הפנים שלי ואת הטעם של החרמנות שלך הייתי מתרומם תולש מעלייך את התחתון הרטוב והחם שדבוק אלייך וחודר אלייך, בלי לאט לאט ובלי לא להכאיב ממקם אותו בחור הצר של התחת שלך שעבדתי אליו עד עכשיו והוא מוכן בשבילי ודוחף אותו פנימה בתנועה אחת ארוכה לתוך הישבן אנחת כאב מתוקה משתחררת מגרונך והאגן המקסים שלך מתחיל להשתלב בקצב המטריף הזה, תנועה אחר תנועה שדוחפות אותך ומצמידות אותך אל הדלת יד אחת אוחזת אותך במותניים והשניה מטיילת על השפתיים האלו שכאילו נולדו בשביל שיגמרו אליהן. אני מרגיש את האגן שלך מנסה להגביר את הקצב האנחות שלך משתחררות והם מלווןת את הקצב המטורף של הגוף הרטוב שלך אני מרגיש אותך גומרת האגן שלך מאבד את הקצב ומתחיל לרעוד אנחנו נופלים לרצפה ואני ממשיך לדפוק את התחת המשגע הזה, הגוף שלך כאילו איבד שליטה מפרפר ומתחנן שאני המשיך עוד ועוד את מרגישה שאני עומד להתפוצץ את מתחננן שאני הגמור בתוך התחת כי את רוצה להרגיש את הזרם החם בתוך התחת שלך. אני מוציא את הזין המנופח מתוכך ואז אני גומר על הגב המתפתל שמתחתיי בצעקה ארוכה. עכשיו אפשר לעבור למיטה

למעלה