מה לעשותתת?!?!?!?

מה לעשותתת?!?!?!?

אז ככה, בפעם האחרונה שהייתי פה אמרו לי דיי עם ההכפלת אותיות אז תדעו שאני נוראאאאא אשתדללללללל!! [חח סתם,בדיחה!] אז הסיפור הולך ככה: את ליל הסדר חגגתי בבית מלון במסגרת עמותה של נפגעי טרור, לא, אין לי קשר לפגועי טרור חוץ מהיותי חונכת ל5 יתומים. ובכן עזבתי את המשפחה שלי ברגע שסיימתי לנקות נסעתי עם הילדים לבאר שבע למלון גולדן טוליפ כדי לבלות שם שני-שלישי-רביעי. סתם ליידע הכללי שלכם: אני בת 17 וחצי. בקיצור, באנו התמקמנו נכנסנו לחדרים פרקנו וירדנו למטה לארוחת ערב ואז ישר- ראיתי אותו ונדלקתי, הוא כ"כ הטיפוס שלי שזה לא ייאמן בחור לא גבוה לא נמוך עם תלתלים חלקים הכי יפים בארץ הכיפה בדיוק איפה שהיא צריכה להיות ובצבע הכי זועק שהוא מצא [אני דתייה ומי שזוכר,לא מזמן נפרדתי מחבר חילוני] זה שבאמצע קריאת האגדה קם והתחיל לרקוד יחד עם הבני ישיבה ת'ריקוד הכי אשכנזי שאני מכירה בצורה הכי סקסססית שיכולה להיות. זה שאמר את ה"מה נשתנה" ברמקול ועשה לגמריי צחוק מעצמו. זה שבשבע וחצי בבוקר אני רואה אותו עם שרוואל יושב ישיבה מזרחית על ספה בלובי קורא את מדור הספורט. זה שבחמש לפני ארוחת הצהריים שכולם בלובי במיטב בגדיהם מתמקמים להם בפינות ההמתנה הוא מסתובב לו עם חולצה קרועה מכנס רחב יחף מפצח גרעינים. זה שכשישבתי דקה לבד בא אליי ואומר לי "אין לי לב.אין לי לב לראות אותך יושבת פה לבד" עם החיוך הכי שובב בעולם זה שלא עזב אותי מאותו הרגע !!! זה שבאיזה ערב שהיה משעמם מצאתי את עצמי איתו מחוץ לבית מלון מסתובבים בקניון. זה שהתחלנו לזרוק אחד על השני אוכל בתור למזנון עד שהאחראי בא ואמר שאנחנו עלולים למצוא את עצמינו בלי אוכל יומיים. זה שכשהוא ראה שאין כף בסלט לקח צלחת והשתמש בה ככפית ושצחקו עליו הוא אומר "סורי,מתנחל טיפוסי" והכי מצחיק שאחרי זה כולם עשו ככה. זה שהסתובבתי איתו כל הלילה בעיר הכי שאנחנו לא מכירים ורק בוחנים באיזה מקומות בני עוולה מוכרים חמץ. זה שכשמצאנו את עצמנו בקריוקי של מבוגרים לקח ת'מיקרופון והתחיל לשיר לי. זה כשראה אותי רוקדת תימנית והצטרף בלי לחשוב פעמיים וניסה..אני חוזרת נ-י-ס-ה ללמוד..חח זה שכשהגענו לחדר שיש בו שולחן ערוך לסדר כולל הכל שהסועדים אכלו והשאירו את השולחן הפוך והוא ישר התיישב והתחיל להתככלע על הדג ועוד מסתכל עליי במבט של "מה אסור בזה?" זה שכשפרצו ב2 וחצי ללילה לחדר כושר הפעיל ת'ג'קוזי הוריד ת'בגדים בלי להסס שניונת ופשוט קפץ לבפנים.. זה שהתגנב לי לחדר כשישנתי ולקח לי מהנסטי =///.. זה שאפילו התחבר עם הילדים שאני חונכת להם. זה שבגללו כל לילה הייתי חוזרת לחדר לפנות בוקר. זה שנתקעתי איתו במעלית שבת. זה שישב איתי על הרצפה במסדרון מחוץ לחדר כשנעלתי את החדר כשהמפתח בפנים. זה שלא מפסיק לצחוק על עצמו,על אחרים,ועל כ-ל העולם!! זה שאשכרה יודע שחיים רק פעם אחת!! ועושה הכל כדי ליהנות!!!!!! זה שסיפר לי על אחיו שנרצח בפיגוע ירי לפני שנה. זה שאמר לי שזה כ"כ ברור שזה לא הולך להיגמר פה.. זה שאמר לי "דיי נוו את יודעת שאני דלוק עלייך פצצות ואת עלי! אזז בואיי ולא נתבייש" נשמע חלום הא?? גמאני חשבתי.. עד.. ש... הוא בא אליי ואמר לי מירב,יש רק בעייה א-ח-ת קטנה.. אבל אל תיתני לזה להפריע. אי אפשר לתאר ת'הרגשה שלי כשהוא אמר "לתת לזה להפריע" ישר אמרתי לו "למה??" והוא הבהיר לי מה הוא מרגיש אבל יותר ויותר הוא נהייה מבועס ואמר אבל בבקשה אל תיתני לזה להפריע הוא היה נראה מדוכדך ואפילו זרק אבן בעצבים. ואז הוא הסתכל עלי במבט של "טוב אין ברירה אני חייב להגיד לך..על החיים ועל המוות" אני מסתכלת עליו ואז הוא מרכין ת'ראש ואומר: אז זהו.. הבעייה היא ש.. אני הרבה יותר קטן מימה שאני נראה!! ????? ..אני כיתה ט' !!!! מה עושים?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?... אתם בעד או נגד? לי זה לא מפריע כי הוא חמוד אש !!! אבל כ"כ יפריע לי מה שאנשים יגידו ואני לא רוצה עין הרע מחר אני נפגשת איתו. דברו אליי :)

זה תלוי בך לדעתי..

כל אחד יכול לקחת את זה אחרת... נכון שזה סוג של תקלה כי זה שלבים אחרים בחיים... אבל ססזופו של דבר את יודעת מה את מרגישה אותו ואם זה מפריע לך או לא... לדעתי האישית אני לא אוהבת שקטנים ממני אפילו בגילי אני לא אוהבת....אבל זאת אני :) בת דודה שלי בת 20 אחרי צבא התחתנה באוקטובר עם בחיר ליבה בן 18 בערך שרק עכשיו מסיים יב... זה הכל תלוי באופי, בהתנהגות, בקשר שלכם ביחד....

Zoharrr

New member
ט'??!?!?!?!??!

אם את בגילי זה אומר שאת בי"ב!!!!! אישית אני לא יכולתי לצאת עם בחורים שקטנים ממני. אבל זה הכל תלוי בבן אדם ובאופי שלו... למרות שזה כן משמעותי ענין השלבים בחיים.

תקשיבי לי וטוב!!!!

אנשים חושבים שלמצא משהו אמיתי בימינו זה דבר של מה שכך. זה לא! כמה חלאות, כמה אכזבות, כמה מניאקים, כמה סתם אהבות שחשבת שזה זה וזה לא אסור לך! אבל בפירוש אסור לך לחשוב על זה לרגע! זה אחד הסיפורים הכי מושלמים ששמעתי אי פעם! ואני לא מגזימה.... אין אין, אני מוכנה לשלוח לך מסר כל בוקר ולהזכיר לך שזה לא חשוב.שחייבים לנסות וללכת על זה. אני בטוחה שגם לי זה היה מפריע, אבל תראי, באמת יש פה משהו מטורף. אני כל כך מבינה אותך...אבל זה באמת לא דבר שקורה כל יום, כולם יכולים לומר מה שהם רוצים, אבל לא לכולם יש כמה ימים מושלמים כאלה. בהצלחה! ובכלל..מגיע לך אחרי כל מה שעברת עם החבר הקודם. אה כן, וממש הרגת אותי בהתחלה עם ההכפלת אותיות! חהחהחהחהחה

יווו איזה כיף לי

מה שלום הבחור?

pain is MY love

New member
תקשיבי

עד שהוא אמר שהוא בכיתה ט' לא ראיתי שום פגם אחד ולו קטן ביותר באישיות או בהתנהגות שלו. אז נכון שאם מסתכלים מרחוק הגיל הוא גורם שמפריע אבל מקרוב נשמע שכל כך כיף לכם ביחד וכל כך נדלקתם אחד על השנייה אז מה הבעיה?!?! אני חושבת שהכרתם כבר הרבה מעבר לגיל הגיל לא אמור לשחק תפקיד במקרה הזה...

ממתח לא, מהעברית אולי

סתם. כל עוד שזה טוב הגיל לא צריך לשחק תפקיד. ידידה שלי בת 23, חבר שלה בן 21 בקורס קצינים. והם מאד מאושרים. לכי אחרי הלב. זה תמיד צודק.

Cobe Anan

New member
יום אחד תגלי שהוא גדל..

ולך נשאר רק להסתכל קדימה ולהחליט אם כשתסתכלי עליו בעוד 10 שנים-כשהגיל באמת לא יהווה אישיו- זה יהיה בתחושת החמצה או בתחושת הצלחה. אני הייתי הולך על זה. את הקשר הכי מוצלח בחיים שלי התחלתי עם ילדה שהיתה בגילך כשאני הייתי בן 22, וזה למרות שנשבעתי לעצמי שאני מפסיק לצאת עם ילדות. מה את יודעת, כנראה שאין לי אופי, אבל חברה מדהימה יש

וואלה אני נגנבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!

תשמעי ב 2 מילים את הזכרת לי את הסרט ט~י~ט~א~נ~י~ק אל תתני לעצמך לאבד אותו רוצי עליו ואל תעזבי אותו ב~ח~י~י~ם אם את לא שומעת בקולי את עוד תתחרטי תעזבי את העניין של הגיל חוץ מיזה שאם הוא כזה מ~ג~נ~י~ב בגיל הזה יש לו רק עוד להתפתח והוא יהיה יותר איכותי אין הרבה גברים בימינו כמוהו אז אך תעשי את השטות הזאת לעזוב אותו הוא יסתדר........ תאמיני לי אבל את תעשי את הפיספוס של החיים שלך מחזיק לך אצבעות

Cobe Anan

New member
אה../images/Emo70.gif מתלוננת מהשטחים../images/Emo70.gif

מצאתי אותך
חכי רגע, אני קורא לשוקו ולימו..

למעלה