מה לעשות אחרי הפסיכומטרי?

אדרוש20

New member
מה לעשות אחרי הפסיכומטרי?

הי, אני חיילת משוחררת וממש מבולבלת... אני חושבת מה לעשות עם עצמי אחרי הפסיכומטרי ואני לא יודעת מה... האם ללכת ללמוד כבר באוקטובר 09? או לפספס עוד שנה? כי עוד לא יצא לי להרוויח כסף לטיול שאני רוצה לנסוע אבל אם אני רוצה ללמוד באוקטובר 09 אז לא יהיה לי זמן לעבוד ולסוע לטיול.... ואני לא יודעת מה כדאי לי לעשות.... ואם אני כן אעבוד ואסע לטיול אז מה אני אעשה שנה שלמה בבית?? מה אני אעבוד שנה? אוף זה זמן כל כך חשוב בחיים ... ואני לא יודעת לאיזה כיוון ללכת ומה להחליט ומה לעשות.... ואני לא מבינה איך כל מי שאני כמירה כבר יודע מה לעשות עם עצמו????????????????? אני מרגישה שממש קשה לבנות לעצמך את המסגרת.. הייתי רוצה שיגידו לי מה לעשות וזהו... HELP תודה..ץ.

...

אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות. תמיד בצבא כולם מחכים לאזרחות וזה נראה כל כך "נוצץ" אבל ת'כלס בצבא כשיש מסגרת ואין כאלה החלטות קריטיות זה הרבה יותר קל. את צריכה לחשוב עם עצמך מה את מעדיפה. אם אני לא טועה ביחידה להכוונת חיילים משוחררים נותנים יעוץ לדברים כאלה, את יכולה לפנות לסניף שקרוב אלייך.

אדרוש20

New member
את כל כל צודקת...

יו זה באמת מה שאני מרגישה... מה ללכת ליחידה שם ופשוט לספר לה מה אני מרגישה?? היא תעזור לי? טוב אני מקווה.... מה את עשית אחרי שהשתחררת? את חושבת על לימודים בזמן הקרוב? איך הולך לך באילת? :)

כבר לא באילת...

השתחררתי ביולי. בחפש"ש [שבועיים לפני השחרור] התחלתי קורס פסיכומטרי ועשיתי ת'מבחן באוקטובר. תוך כדי הקורס ביררתי על כל מיני מקומות עבודה [בעיקר דרך האינטרנט] וככה הגעתי למלונות. בערך שבוע אחרי המבחן ירדתי לאילת, הייתי שם שבוע ות'כלס סתם ויתרתי מהר מדי... חזרתי הביתה ואחרי התלבטויות [וקצת בלאגן] החלטתי לא לחזור לאילת. עכשיו אני מחפשת עבודה... בקשר ליחידה- יש טלפונים וכתובות באתר שלהם. מקווה שיעזרו לך.

אדרוש20

New member
אני זוכרת שדיברנו על אילת!

מה קרה?למה חזרת אחרי שבוע? אני חשבתי אולי לרדת לשם בינואר.... תודה על העצות! :)

...

התפקיד היה גדול עליי וכמו שאמרתי סתם ויתרתי מהר מדי. אחרי זה חשבתי לחזור לאילת אבל ויתרתי על זה...

למעלה