מה לעשות אם הבטן הזאת?

מה לעשות אם הבטן הזאת? ../images/Emo2.gif

אוף, אוף, תאמינו או לא אני ממש גידלתי בטן תחתונה, אני כולי נפוחה למטה כאילו אני אחרי הריון או מפוצצת בפיפי. וזה לא זה ולא זה, לא אני לא ילדתי, ולא אני לא צריכה לשרותים. איך אפשר להעלים בטן תחתונה ובלי להוריד משקל (כל גרם שאני יוריד זה סכנת נפשות) משהי התנסתה בזה? בבקשה אני חייבת טיפים. תראו אותי ותתפוצצו מצחוק, נמאס לי שצוחקים אלי, אז בבקשה תושיעו אותי עם טיפים. ממני השמנה.

ממליצה בחום על כפיפות בטן. ../images/Emo45.gif

אני השתדלתי לעשות זאת המון המון לפני ההריון שהיה לי, וזה עבד נהדר. הייתי אז מאוד רזה (לא שעכשיו אני שמנה) אבל אז הייתי הרבה יותר רזה, וזה עזר. הבטן שאת מתארת נראית כמו בטן של הסומלים, שאין להם אוכל....
תנסי. וחוץ מזה, שבקרוב תהיה לך בטן הריונית ואז לא תצטרכי לדאוג לאיך הבטן נראית. ביי. סאני.

נועם@בת

New member
שמנה עליק ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

הייתם צריכים לראות את הילדה הרזה הזאת. טוב, לא צוחקת עליך, שכן מתחת לחגורה שלי, במקום שבמשך שנים היתה בטן שלילית- צמחה לה בטן מידלדלת. צריך רק להבחין בין בטן לבין נפיחות. כתוצאה מההורמונים הגוף סופח נוזלים שמצטברים בחלל הבטן. בנפיחות הזאת יורדת אחרי הטיפול. אצלי הבטן צמחה לה בגדול דוקא בהפסקה שעשיתי. ביחד עם תחת חביב למדי
הייתי אמורה להתעמל קצת, אבל זה שעמם אותי- אז גירדתי כמה חצאיות רחבות יותר והבעיה נפתרה
הפתרון בשבילך שרה- זה הריון, וכמה שיותר מהר
נועם

מושי@

New member
השמנות מדברות... ../images/Emo3.gif

חמודה, כמו שאמרתי לך בטלפון אני טופחת וטופחת מכל הכוונים - ולא להאמין אפילו קמתי אתמול והיום בשביל לעשות קצת כושר עם הטלויזיה. -זה לא מצחיק!!! חשבתי על זה שזה קטע (חהח חה חה...) ששנינו היינו פעם הרזות של הכתה. אני מאז עליתי ובטח לא רזה כמוך אבל קטע שבכלל אנחנו צריכות להתמודד עם מושג של בטן שמנה. לא צריך להסתבך כי ממילא עוד מעט הבטן תגדל ושום בגד לא יעלה עלינו ואז נצחק על עצמינו .

מתוקה - אני חייבת לצחוק קצת ../images/Emo6.gif

אל תשכחי שראינו אותך במפגש. אז אם צמחה לך בטן מאז את בטח נראית כמו חוט עם קשר
לי אין טיפים, אני דווקא שמחה שקצת התרפדתי וסופסוף אני נראית יותר נשית.

מרב.

New member
תגידי, את רוצה מכות?????

שרוך שכמוך שבקצהו בנדנה על הראש, ואת מתלוננת על בטן
אז רק אל תשכחי לספר לנו את הסוד איך מורידים בטן תחתונה בלי לרדת במשקל לפני שתמכרי את הפטנט תמורת סכום שיכתב-עליו-בעיתונות לטובת איזה חברה אמריקאית
באיזה שלב של הטיפול את? מאוד יכול להיות שזה נובע מהתנפחות של השחלות וצבירת נוזלים בבטן. אז תשתי הרבה, למרות שזה יגרום לך להרגיש שאת רק מנפחת יותר את הבטן
ותתרגלי להרגיש בטן נפוחה. מה יהיה כשתהיי בהריון????? שבת שלום, מרב

למעלה