מה לעשות? ואיך יוצאים מזה ...?

מה לעשות? ואיך יוצאים מזה ...?

יצאתי עם בחור בן גילי שנה (24) אחרי חצי שנה עברתי לדירה בעיר אחרת הוא היה כל הזמן בא לישון אצלי כמעט כל השבוע ... אחרי חודשיים כאלה הוא החליט למצוא עבודה בעיר בה אני גרה כרגע עזרתי לו והוא מצא הוא המשיך לגור אצלי הוא לא הוציא שקל ! על שום דבר אפילו לא על יציאות או אוכל בחוצ אולי פעמים אחידות בלחצ הוא כל הזמן אמר שיעזור לי בחשבונות בשכר דירה ולא ראיתי כלום ! באמצע המערכת יחסים נכנס לו ג'וק של דת והוא התחיל לשמור שבת וכו.. היינו שוכבים בתחילת המערכת יחסים 3 פעמים ביום לפחות בחודשים האחרונים זה הפך לפעם בשבוע וחצי למרות שאני יודעת שהוא נשמך אלי הדת עצרה אותו והוא נלחם ביצר המיני שלו וזה קצת הרס את מערכת היחסים התחלתי לא מזמן לחוש מנוצלת מאחר ואמרתי לו שאחזור לבית הורי מעיר אחרת ששנינו היינו גרים שם (גם ההורים שלו ) ואמרתי לו שזה יהיה קשה אם נגור בעיר אחרת כל אחד וכל אחד יעבוד כל היום ושישי שבת הוא שומר שבת ולא נוכל להיות ביחד וזה ממש לא יילך .. והוא אמר לי אם לא יילך אז לא יילך וזלזל! הרגשתי לרגע מנוצלת כי נשאר לי חוזה שכירות לעוד חודשים והוא מנצל את המגורים אצלי עד שייגמר לי החוזה ואז הוא ישכיר דירה ונפרד כי זה לא יילך ! זרקתי אותו מהבית בכאב! היה לי נורא קשה אחרי כל מה שעשיתי בשבילו ואחרי כמה ימים נשברתי התקשרתי אליו ואמרתי לו שנסיים את זה יפה ואם הוא יצטרך עזרה בלישון אצלי מידי פעם אם הוא יעבוד בבקרים הוא מוזמן אך בתור ידידים בלבד מאחר שבזמן שלא היינו ביחד הוא היה נוסע כל יום לעבוד מעיר אחרת שהנסיעה היא חצי שעה הוא קפץ על ההצעה והעביר שוב דברים ונשאר כמה ימים ותחקר אותי לאן אני יוצאת ועם מי .. ניסה לגעת בי ולנשק אותי אמר לי שהוא אוהב אותי כשבו זמנית אומר שאין מצב שנחזור ! חכיתי לסיים את השבוע ואז תחילת שבוע להגיד לו שאני לא רוצה שישן אצלי כל יום זה לא טוב ! הוא לא הרגיש טוב ודאגתי לו הוא חזר מהעבודה והיה לו ארוחה מבושלת חמה והוא פתאום התחיל להתנהג אלי בקנאות שהיה אצלי ידיד כשלא היינו ביחד והתחיל לדבר אלי לא יפה כגון "הזדיינת איתו" וכל מיני האשמות מופרחות כאלה וזה כל כך פגע בי שהתחלתי לבכות לו ואמרתי לו שזה לא מגיע לי ובקשתי את המפתח של הבית בחזרה ! מה אני אעשה אני משתגעת אני אוהבת אותו אך הוא כל כך אגואיסט נצלן וקמצן!!!!! פעם היה לנו טוב ביחד עד שהוא התחיל להשתנות או שהייתי טובה מידי הוא יעדיף כל דבר שהוא טוב בשבילו עלי ! הוא אוהב את עצמו יתר על מידה ! כל כך קשה לי בלעדיו ואני לא יודעת איך אצליח להחזיק את עצמי ולעבור את הפרידה הזאת ולא להתקשר שוב כמו מטומטמת ! הוא לא טוב בשבילי אני יודעת אך אני הולכת לפי הרגש לצערי ולא לפי השכל! בפרידה שלא היינו שבוע בתחרפנתי בכיתי בלי סוף וכל כך התגעגעתי אליו והוא כל כך לא שווה את זה ! מה אני אעשה איך אעבור את זה ..?

bulb

New member
את כבר עברת את זה

רק מסרבת להודות בכך ולהמשיך הלאה (אחח ,המנטרה השחוקה...)

mika tal

New member
חמודה קראתי את כל מה שכתבת

אני חושבת שכדאי שתפני לעזרה מקצועית, זה הפתרון המושלם. המטפל יוכל לתת לך את הכלים להבין שאת לא ממש אוהבת את זה שהוא כ"כ אגואיסט, מנייאק, ונצלן, וכך אולי תאהבי ותעריכי את עצמך. את כותבת לבסוף" פעם היה לנו טוב ביחד"... מתי זה היה בדיוק? אני ראיתי רק רע... לא הוציא שקל.. ישן אצלך.. זילזל.. את עשית הכל.. הוא ניצל אותך מלכתחילה לדעתי,

kreuter acid

New member
גם אני הייתי בסרט הזה

אם כבר סינדרום, אז זה סינדרום של רגשי נחיתות (גן, גם מצידי) של הבחורה, של צורך עז באהבה שאולי לא קיבלה בבית, של החלפה לא מודעת של מגע גופני (נשיקות, חיבוקים ויחסי מין) באהבה אמיתית ושל נתינה אין סופית בלי לדרוש ("כי אני אוהבת אותו") שגורמת לזלזול ולניצול מצדו. טיפול פסיכולוגי, שיעזור לה להבין שהבחור לא באמת אוהב אותה, שמין אינו תחליף לאהבה, שיגרום לה להפסיק להכחיש את האמת ולהעריך יותר את עצמה וגם לדרוש מאחרים את מה שהיא נותנת להם - יכול להועיל. ודבר ראשון - לא להניח לו לגור בבית.

magenta73

New member
כשאמרת

שאת גרה בעיר אחרת, כבר חשבתי על מרחק של שעה שעה וחצי. מה זה חצי שעה? כלום. יותר מחצי ישראל עושה יותר מחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור לעבודה כל יום. לגבי הכסף - כשמשהו גר אצלך, זה נושא רגיש שצריך לטפל בו כבר בהתחלה. לגבי הסקס... בכלל. בכל מקרה, הכל נראה פשוט לא טוב. ונראה לי שאת פשוט התרגלת אליו ופוחדת להיות לבד, או שזה קשה לך, וזה הגיוני ואנושי. ולכן התקשרת אליו חזרה, אבל את כבר מודעת שזה לא הבחור בשבילך. איך תעברי את זה? תעברי את זה. תביני שהזמן עושה את שלו, ועם הזמן, אחרי שבוע ועוד שבוע ועוד שבוע זה כבר לא יכאב כ"כ. ותביני שזה טוב לטווח הארוך יותר, וטוב לך, וזהו. לאט לאט. כל פעם שאת רוצה להרים לו טלפון תנשמי עמוק ותספרי עד מאה מבחינתי, ותחשבי על כל הדברים הרעים והתחושות הלא נעימות שהוא גורם לך, ואז נראה אותך מרימה טלפון...

צאצי

New member
מסכימה עם כל מילה

יכול להיות שבאמת התרגלת לבחור והבחור התרגל שאת משלמת ודואגת לו כל הכבוד שאמרת "לא עוד" !!!! הזמן יעשה את שלו - תצאי עם חברות תפגשי עם המשפחה תכירי אחרים

03lior

New member
הפיתרון הבהול

מישהו חדש אחר שלא תהיה לבד משועממת

love and life

New member
מסכים עם 03lior

את חייבת למצוא לעצמך מישהו חדש אפילו אם זמני ובד בבד להתמקד בכל הדברים הרעים שבבחור הזה(הנצלן), תקראי את מה שכתבת שוב ושוב ושוב עד שתראי מהצד את המצב שלך. את חייבת להמשיך הלאה ! מחזיק לך אצבעות ! בהצלחה ! LOVE AND LIFE

למעלה