מה לעשות כש...

sergew2

New member
מה לעשות כש...

תגידו יש לי בעיה, מה לעשות כאשר מתגייסים לצבא? איך רואים צח"מ???? כי אני אישית לא מתאר לעצמי את החיים בלי הסדרה הזאת, כולם בכיתה אומרים לי שאני "דפוק" ואני אתבגר ואפסיק לראות את "השטויות" האלה, אבל אני מכיר את עצמי ואת ההתמכרות שלי לסדרה מאז שאני צופה בה ואני יודע שאני לא אפסיק, אז איך לעשות כדי לא לפספס??? לאיזה מסלול ללכת כדי לחזור כל יום(עד 7 בוודאי)??? בקשה תגידו מה דעתכם... בתודה ממש ממש ענקית מראש... סרגיי.

קודם כל תרגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אתה רק בן 15 ויש לך עוד שנתיים לפחות לראות את שבט אבוט, ניומן וכל החבריה... כשתתגייס ותהיה בטירונות אתה יכול לבקש שיקליטו לך בשידורים החוזרים בימי שישי כי אז זה משודר ברצף ואז תראה כשתצא לשבת או משהו כזה... ושתהיה בשרות עצמו אז מי יודע אולי תהיה ג'ובניק וככה כל יום כשתחזור הביתה תצפה כרגיל בסידרה.. אבל תהיה רציני רגע, זה לא נראה לך מוזר לסדר לך את השירות בצורה כזאת שתוכל לראות צח"מ בכל יום? הסידרה לא צריכה להיות אחת מהשיקולים שלך איפה לשרת! ובטוח שעד שתתגייס יעניינו אותך אלף ואחת דברים חוץ מצח"מ וזה כבר יראה לך עניין שולי , וחוץ מזה יכול להיות שעד אז אתה תהיה מורעל על הצבא ותרצה להיות רק בקרבי! ב ה צ ל ח ה !!!

אור2221

New member
וידיאו משלך

והקלטה - או לסדר לעצמך שירות קרוב לבית :) למרות שאם תלך לקב"ן ותבכה לו שאתה לא יכול לחיות בלי לראות את אשלי שלוש פעמיים בשבוע לפחות, הוא ישחרר אותך מהצבא מאוד מהר :) ואם הקב"ן במקרה רואה את הסדרה אז אולי הוא יתנדב להקליט לך :)

python 4

New member
הממ.. סוגיה מעניינת

אני שירתתי בבסיס פתוח, סימתי כל יום לעבוד בחמש וחצי ובסביבות שש כבר הייתי בבית (אם אני לא טועה באותו זמן צח"מ היה מוקדם יותר, בשש ארבעים). אבל כיום אני רואה את הרצף בשישי, שזה מעשר וחצי עד שתיים. שלוש וחצי שעות מרוכזות של אשלי, בילי וכריס עושים לי כיף של שישי בבוקר.

למעלה