מה לעשות לגבי הטיסה?

מה לעשות לגבי הטיסה?

קודם כל זה ביזיון שאנשים בקושי כותבים בפורום הזה. אנשים כמוני עדיין יכולים להיעזר בטיפים שלכם לנסיעה, ואני מבטיח שכשאחזור אני אמשיך לפקוד את הפורום מידי יום ולשתף בחוויות. חוצמזה, רציתי לשאול על טיסה: הבנתי מהפורום שאין יותר מקום באל על לאוגוסט. הבעיה שאני וחברי תלויים במועד ההרשמה לקורסים לאוניברסיטה ולכן לא יכולים לקבוע תאריך סופי לטיסה האם בחברת תאי אפשר לשריין מקומות? הבנתי גם שהם קונים מושבים במטוסי אל על? האם זה נכון? דרך איפה טאי עוברים? רק דרך הודו? תמשיכו לכתוב תודה, נאור

noaaaa

New member
טיסות לתאילנד../images/Emo160.gif

נאור אהלן,זה בעיה אם תחכה לפרסום מועדי ההרשמה של האוניברסיטה. תנסה אולי לברר טווח של תאריכים ולשער מתי יצא לך בערך להגיע,בכל אופן תמיד אתה יכול לבקש ממישהו שיעשה את זה בשבילך. אני שריינתי את אחותי עם הוראות מדויקות למקרה שהתאריך הטיסה יפול לי על מועד ההרשמה. אני לא מאמינה שאין מקום בכלל באל על,אבל צריך להתפשר על תאריכים מסוימים כי זהו הזמן שכל הסטודנטים שבארץ רוצים לצאת וגם תרמילאים אחרי טיול ממושך שחוזרים באותם תאריכים לקראת שנת הלימודים הבאה. כמו שכתבתי כבר בפורום-אני חיכיתי המון זמן עד שהתפנה לי תאריך רצוי וגם מועד חזרה סביר(עם הירדנים). אל תתיאש ואל תברר רק באיסתא כי יכול להיות שהמקומות שמקצים להם כבר כולם תפוסים,תנסה חברות נסיעה קטנות ולא רק דרך אל על,לתאילנד יש הרבה אפשרויות. לגבי תאי אין לי מושג. ומה ז"א שאנשים בקושי כותבים???

אם הבנת מהפורום ש...

שאין יותר מקום באל על לאוגוסט זה אומר שכותבים בפורום לא??? אני באותה דיעה של נועה אתה לא חייב רק את איסתא יש עוד הרבה סוכנויות אני טסתי עם "SAS" אחלה של חברה שירות מעולה והם עושים עצירה של 8 שעות בקופנהגן (דרך אגב אני ישבתי במחלקת עסקים לא יודע למה ) אם אתה באיזור ת"א תלך לבן יהודה יש שם המון סוכנויות ודרך אגב חבר שלי טס לתאילנד בקרוב והוא השיג אחלה של דיל ולא באיסתא... שבת שלום ברי

green eyes

New member
בריייי....אחי...מה קורה?....

הכל טוב??................ שאלה....איזה דיל חבר שלך השיג? אני צריך פרטים כי אני כנראה באוגוסט יוצא מזרחה ,ככה לפני הלימודים, אז תתחיל לעדכן אותי בפרטים לגבי טיסות מחירים ודילים למינהם. חוץ מזה, יש לך אחלה פורום.

aviron

New member
שרשור, למטה.

נאור: גלגל מטה - תמצא שרשור בהקשר לאותה שאלה של רלו. מחוץ לכל מה שכתוב: גם לך אני יכול להציע: יש עוד משרדי נסיעות מחוץ לאיסתא. ואתה יודע מה? איסתא מועדים לפורענות. כל מיני שטיקים שלהם: "יצא מהאף". לא-כל-כך (בהמעטה) כדאי להאמין להם.

רינת ס

New member
לגבי תאי, לפני -6 שנים

כשטסתי לתאילנד עם תאי, אז טסנו ליוון-אתונה שם היתה המתנה של מס´ שעות ומשם המשכנו לתאילנד-דיי סיוט לדעתי, היום עד כמה שהבנתי לתאי ולאל-על יש חוזה -קוד שרינג-אתה קונה כרטיס טיסה של תאי-שעולה לרוב זול יותר מאל-על ולמעשה תאי קונה מקומות בטיסות הישירות של אל-על אני קניתי ליוני כרטיס-הזול ביותר (חוץ מ ג´ורדניאן איירליינס) היה דווקא אל-על נסיעה טובה

טיסות...

ההמלצה שלי היא לטוס עם KLM מה יותר טוב מלחזור דרך אמסטרדם ולבלות שם כמה ימים לפני החזרה לארץ? פגשתי במהלך הטיול כמה אנשים שעשו את זה וזה פשוט רעיון מצויין לדעתי. אגב KLM לא כל כך יקרים. משהו כמו 800$ הלוך חזור להודו, כשבאל על זה בערך 1000$ בכל מקרה, אל תטוסו עם החברה האתיופית! הם אסון!

למעלה