מה לעשות? לעשות!

יעלת

New member
מה לעשות? לעשות!

בפורום הזה כמו בהרבה פורומים אחרים,יש הרבה סיפורים עצובים של המצב הכלכלי. אני ממש משתדלת לא להקשיב לחדשות אולם הסיפור של הנשים בדרום שהלכו עד ירושליים אפילו הגיעו לאוזני. בעיני הן אמיצות,ואני רוצה לחזק אותם,וגם להחליש את ידי פקידי האוצר האטומים. אני רוצה לנסוע ביום ראשון הקרוב,לחזק את ידיהם. מה דעתכם להצטרף? אל תגידו שזה לא יעזור,תראו איך פקידי האוצר,שמשכורתם השמנה מגיע מכיסנו,רועדים מפחד,מכמה נשים חד הוריות שנחשבות לחלשות בחברה. לשבת בסלון ולקטר על כך שאין עבודה ושהמצב קשה זה נחמד אבל בואו נעשה מעשה אם יהיו עוד כמה מאות או אלפים זה יעזור,ולפחות נרגיש שעשינו משהו. יעל

יעלת

New member
מה האדישות הזאת,תגיבו

מה קורה את אף אחד זה לא מענין? ראיתי באיזה מקום סטיקר "היום עני,מחר אתה". אז אולי תדאגו שלכם זה לא יקרה.

אבא אסא

New member
הי יעל - רעיון מעולה

הלוואי שכולנו יכולנו לעשות את זה. אולי באמת בשישי או שבת נעשה את זה, למה רק לדבר? כל הכבוד לך !!! אסא.

יעלת

New member
../images/Emo51.gif אסא,מה עם השאר../images/Emo35.gif

לא חייבים ביחד,אם לא מסתדר. אף אל פי שיכול להיות נחמד גם לפגוש את הפרצופים מאחורי הכינויים. העיקר הוא לדעתי לעשות מעשה. נמאס לי לשמוע את נציגי הממשלה שמדברים ממרומי האולימפוס, ובכלל לא מודעים מה קורה עם העם. לשמחתי אני לא נמצאת שם,אבל אני רואה מה קורה סביבי. והסטיקר "היום עני,מחר אתה" ממש נגע לליבי,אתה רואה היום אנשים שישבו בתפקידים בכירים,עם מקצוע,תארים ונסיון מובטלים לעיתים תקופות ארוכות. והממשלה עוד מאשימה את העם בכך שהוא לא רוצה לעבוד. אסא אתה יודע כמה פעמים יש בפורומים הודעות (בעיקר של אמהות) ,"אני רוצה לעבוד ולא משנה במה".

רק רגש

New member
את מזה צודקת!!!

רק לחץ חברתי שילך ויתעצם יפסיק את המדיניות ההיפר קפיטליסטית המונהגת ע"י נתניהו ובתמיכה נילהבת של שינוי. את שיטרית אני לא רוצה להזכיר. רק חזרה למדיניות סוציאל דמוקרטית כמו כל מדינות מערב אירופה תחזיר אותנו לנורמל!!! רק השתתפות אקטיבית תועיל!!

למעלה