מה לעשות? מתלבטת לגבי חיסון

haya45

New member
מה לעשות? מתלבטת לגבי חיסון

יש לילדון הבוקר תור לטפ"ח. מצד אחד- הוא לא בריא לגמרי (בדיוק אחרי דלקת אוזניים+מחלת הפה והגפיים, ועכשיו הוא בטיפול ונטולין לחירחורים בריאות)
מצד שני- הוא תמיד חולה! לאדעתי לא היינו שם כבר כמעט שנה, כי אנחנו תמיד דוחים כי הוא חולה.

מה לעשות??

פולספגן

New member
להמשיך לדחות

הנזק שיכול להגרם ממתן חיסון בגוף שלא פנוי להתמודדות, הוא לא שווה את זה.

מה שפולסבגן אמרה..

לא רק שתדחי עד שהוא יהיה בריא לגמרי, אלא שסביר מאד שהוא בד"כ חולה בגלל חיסונים קודמים.
זו תופעה שנקראת Th2 Shift - המערכת החיסונית מעוררת יתר על המידה להתמודדות עם זיהומים חוץ-תאיים (האנטיגנים המוזרקים בחיסונים) ובמקביל המנגנון להתמודדות עם זיהומים תוך-תאים נחלש. מחיסון לחיסון, המערכת נחלשת יותר ויותר והילד הופך רגיש יותר לזיהומים כמו דלקות אזניים וכו'.

אל לך לחשוש מעצם הדחיה עצמה. במילא המועד נקבע לכולם מבלי להביא בחשבון את מצבו הספציפי של כל ילד וילד ואת יכולת ההתמודדות שלו עם החיסון. חיסון תמיד אפשר לתת. לדחות חיסון שכבר ניתן - אי אפשר.

קראי על החיסונים באתר העמותה למתן מידע על חיסונים על מנת שתוכלי לקבל החלטות מושכלות על החיסונים עבורו.

קומרן

New member
מעניין שאתה יכול לדעת בסבירות גבוה את סיבת החולניות של הילד

כאתה לא יודע עליו שום דבר פרט לזה שהוא חולני...
&nbsp
חיה, אני כמו קובי בדעה שכדאי להתייעץ עם רופאים בעניין ולא עם מומחים מטעם עצמם באינטרנט (לרוב, לא רופאים).
&nbsp
יש את משרד הבריאות , אחיות טיפת חלב , רופאים שונים ו... כאלה שלמדו את הנושא מאוניברסיטת גוגל (כמו כמה דמויות מרכזיות בפורום)...
&nbsp
שיהיה בריא כמו שור :)
&nbsp
חג שמח

פולספגן

New member
הסיבה לא מעניינת וגם לא מעניין איזה חיסון היא עומדת לקבל

אף אחד לא איבחן אותה ולא הציע לה טיפול, אלא רק מניעת חיסון שהגוף לא פנוי לקבל אותו, כי הוא עסוק בדברים חשובים יותר של התגוננות מן הצרות שתוקפות אותו והוא לא צריך עוד חזית של לחימה.

kobiA4

New member
חיה תעשי לילד שלך ולעצמך טובה ותתיעצי עם רופא

לך ולכל המתיעצים בפורום עם חיסון ילדים לא משחקים, אני לא מבין למה אתם לא מתקשרים לאחות בטיפ"ח או לרופא למה אתם מתיעצים עם מישהו בפורום שאתם לא מכירים?
אם כבר לקבל מידע באינטרנט שזה באמת בסדר אבל לפחות במקומות שיש רופאשעונה תשובות לא חסר אתרים
מחיפוש מהיר מצאתי אתר שיש שם רופא שמספיר על חיסונים לילדים מתי ולמה
אני מאחל לילד שלך שיהיה בריא כמו שור

אתה מצחיק :)

יש הרבה אנשים שלא מאמינים לכל מילה שיוצאת למשרד הבריאות או לשלוחיו, ובמיוחד בנושא החיסונים. הפורום הזה בדיוק נועד להם. האמן לי, כולם יודעים היכן ניתן למצוא רופא כדי להתייעץ איתו. לפעמים זה לא מספק.
הכי מצחיק, שאתה שולח אותה לאתר של חברה שנוסדה לקידום תרופות (שאפילו בוויקיפדיה הבינו שהם מפרסמים את עצמם), כי יש שם "רופא", להתיעץ איתו... חה!

האם יכול להיות שאתה אחד מהנציגים שמדברים עליהם כאן או שבתום לב יצאה לך בדיחה?

למעלה