מה לעשות.. מ ה ל ע ש ו ת??

רנירן

New member
מה לעשות.. מ ה ל ע ש ו ת?? ../images/Emo163.gif

פעם... חשבתי שאני אלמד תקשורת חזותית.. אבל הרבה יותר מגניב להתעסק עם חומרים מאשר סתם לשבת מול המחשב.. אני רוצה לנסות להתקבל לבצלאל או שנקר שנה הבאה.. תיק העבודות שלי כרגע הוא לרוב רישומים בחומרים שונים.. יש גם כמה ציורי צבע (ממש מעט).. ויש לי פול דמויות מפלסטלינה שעשיתי, בבתים של חברים ואצל סבתא.. מה כדאי להכין או במה להתמקד.. מה הציפיות בעצם.. מתיק עבודות לעיצוב תעשייתי בבתי הספר האלה? תודה רבה

jimibar

New member
קודם כל בלי לחץ !!

תעשי מה שאת טובה בו ותנסי לחקור דברים שאת לא טובה בהם.

רנירן

New member
אני בן

ואי זה הפורום החמישי שחושבים שאני בת... מה זה לחקור..? מה צריך להציג בתיק עבודות, לבצלאל לדוגמה, לעיתוב תעשייתי.. מה הם מחפשים? איזה סוג של עבודות..?

jimibar

New member
זה בגלל הלחץ !!

לחקור זה לנסות דברים חדשים. הם לא מחפשים סוג של עבודות הם מחפשים סוג של בנאדם. תנסה להתמקד ולשפר עבודות שאתה טוב בהם ותנסה ליצור עם חומרים שאתה לא מכיר -תתנסה -סביר להניח שיצאו לך דברים הרבה יותר חזקים.

../images/Emo91.gifעבודות לעיצוב תעשייתי../images/Emo97.gif

לתיק של תעשייתי אפשר להכניס כמעט כל דבר. תנסה להמנע מלעשות כלי לעפרונות וכאלה,אלא אם כן יש מאחורי זה רעיון גאוני וחדשני. מה שמעוניינים לראות זה את הראש שלך. רוצים דברים חדשניים,מעניינים,מסקרנים,מפתיעים. כל דבר שעונה על אלה יתקבל בברכה - דו ממד או תלת ממד. אם אתה מתלבט,אתה יכול לבוא למכינה של פפריקה ולצאת עם תיק כהלכה או אתה מוזמן להכין בעצמך את מה שנראה לך ולבוא אליי לשיחת ייעוץ חינם שאני נותנת לחברי הפורום הזה לגבי תיק העבודות. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה