מה לעשות נגד עריץ ומטורף

gidi53

New member
מה לעשות נגד עריץ ומטורף

אני עובד בחברה גדולה מאד ,אחת מהמובילות במשק.הבעיה היא עם אחד מהמנהלים שלנו ,האחראי על כ20 איש. האיש אינו עושה דבר כמעט כל היום,הוא בא בטענות כנגד כל העולם ,משמיע הערות פוגעות ,נתון למצבי רוח ,מגביל את העובדים באוכל,הכל מפריע לו.הבעיה היא שהוא אחראי על הקידום של האנשים,על חלוקת הבונוסים ועל דברים נןספים לכן העובדים אינם מתלוננים,מאידך המנהלים שלו שמודעים למצב רוצים לשמור על שקט תעשיתי ולא מוכנים להתלכלך.האיש לדעת רוב האנשים נמצא בדכאון וכנראה על פי כל קנה מידה אסור לו להיות אחראי על אנשים.מה עושים איך פועלים מבלי שאפגע.הועד שלנו לא עושה דבר גם הוא פוחד.אנא עצתכם

ברוך הבא../images/Emo140.gif

כרגיל אחלק את מה שרשמת לנקודות כדי שאוכל להתייחס להכל
הבעיה היא עם אחד מהמנהלים שלנו, האחראי על כ20 איש. האיש אינו עושה דבר כמעט כל היום
למיטב ידיעתי יש מנהלים שגם עובדים וגם מנהלים, יש מנהלים שרק עובדים ולא מנהלים, ויש מנהלים שרק מנהלים ולא עובדים, והמנהל שלך שייך לקבוצה האחרונה כך שאם זה בסדר עם המנהלים שלו אז זה לא עיניינם של העובדים. מעבר לזה אם הוא לא היה עושה, הוא לא היה עובד בחברה.
הוא בא בטענות כנגד כל העולם ,משמיע הערות פוגעות ,נתון למצבי רוח ,מגביל את העובדים באוכל,הכל מפריע לו.הבעיה היא שהוא אחראי על הקידום של האנשים,על חלוקת הבונוסים ועל דברים נוספים לכן העובדים אינם מתלוננים,
זה שהוא טיפוס שלילי זו הבעיה הגדולה, הערות פוגעות, הכל מפריע לו, ובנוסף כמובן הוא זה שקובע את עתיד עובדיו. העובדים הם בין הפטיש לסדן
מאידך המנהלים שלו שמודעים למצב רוצים לשמור על שקט תעשיתי ולא מוכנים להתלכלך.
מאיפה לך לדעת מה המנהלים שלו חושבים
מה זה להתלכלך
אם הוא ממשיך לעבוד סימן שיש לו תרומה חשובה לחברה שרק המנהלים שלו מודעים לה בתור המנהלים שלו, ובתור אלה שיודעים מה הוא עושה או לא עושה. מניסיון אני יכולה להגיד לך שאין סינטמנטים בעבודה. פיטורין הן כבר דבר שיגרתי אלא אם כן אתה עובד קבוע בחברה ממשלתית.
האיש לדעת רוב האנשים נמצא בדכאון וכנראה על פי כל קנה מידה אסור לו להיות אחראי על אנשים.מה עושים איך פועלים מבלי שאפגע.
הועד שלנו לא עושה דבר גם הוא פוחד.אנא עצתכם
מי זה רוב האנשים
האם הם פביכולוגים שהם מאבחנים דיכאון אצל אדם כלשהו
הרבה איבחונים אפשר לאבחן למיקרה שלו, לא רק דיכאון. יחד עם זאת יכל להיות שהם צודקים, אני לא מכירה את המנהל. ברור לי שיש בעיה רצינית ביחסי אנוש של המנהל הזה, למה
זה לא מתפקידנו לענות. איך פותרים את הבעיה
זה מה שצריכים לנסות ולענות. בנוסף לא הבנתי ממי הועד שלכם פוחד
מסקנה: הרבה ממה שרשמת הם הנחות, התרשמויות והסקת מסקנות שלך ושל חבריך לעבודה. לכן אתייחס דווקא לברור מאיליו. יש לכם בעיה עם המנהל שהוא לכל הדעות אדם קשה ובעייתי. רישמו מיכתב שבו כל 20 העובדים יהיו חתומים שיגיע הן להנהלה והן לועד העובדים, בו תבקשו פיתרון לבעייתכם. אולי יביאו מגשר לחברה ואולי ינקטו בצעדים יותר חריפים. אתם צריכים להיות חזקים בעמדתכם. אני לא רואה שום פיתרון אחר מלבד זה שאתם תתפטרו, וזה לא ניראה לי פיתרון שאתם מעוניינים בו. מה שרשמתי נועד לתת לך נקודות למחשבה. ברור לי שאתם סובלים. אבל אם אתם עובדים בחברה ממשלתית והוא עובד קבוע כמו שציינתי, אז יש לכם בעיה רצינית. אם לא כך המצב, אז תנסו לעשות מה שרשמתי.

למעלה