מה לעשות עם ההורים?

itadmor

New member
מה לעשות עם ההורים?

שלום לכם אני עוד מעט בן 16 ההורים שלי מתייחסים אלי כמו אל ילד בן חמש אז ככה שאם אני רוצה ללכת לבקר את החברה שלי שגרה בעיר אחרת אני צריך להגיד להם שאני הולך לחבר או משו... נמאס לי שהם מתנהגים אלי ככה כי בעצם הם גם גורמים לי לשקר להם כל הזמן. אני חושב שאם אני יברח מהבית לכמה ימים ויראה להם שאני יכול להסתדר לבד הם יפסיקו לחשוב שאני בן חמש... מישו יכול לי? תודה רבה!!

מה שלא תבחר לעשות

אל תברח מהבית כי זה רק ישלש (יכפיל פי 3) את השמירה שלהם עליך. ולא הבנתי למה אתה לא אומר להם שאתה הולך לחברה שלך. הם לא נותנים לך לצאת מהעיר לבד? או שהם לא רוצים שתפגש עם חברה שלך? הם חושבים שאתה לא אחראי? יש כמה דרכים להראות להם שאתה אחראי, אבל אני אשמח אם קודם תענה לי על השאלות, כדי שאני אבין...

itadmor

New member
לא חושבים

שאני אחראי ולא נותנים לי לצאת לבד מהעיר ואני בן 16 שלא תגידי שאני בן 3

black hock

New member
לברוח מהבית לא יעזור...

תוכיח להם שאתה אחראי בצורות חיוביות ולא שליליות תעזור בבית אם אתה יכול תתחיל לעבוד הם אוסרים עלייך לנסוע לחברה שלך בגלל שהיא בעיר אחרת או שהם בכלל לא יודעים על קיומה?

black hock

New member
גם אם הם מקפיצים אותך אליה ומחזירים אותך ממנה

הם לא מוכנים שתיסע אליה? פשוט תצטרך להוכיח להם שאתה בוגר מספיק נסה לדבר איתם על זה

black hock

New member
אין תסריט מסויים שאתה צריך להגיד

פשוט תדבר איתם על הנושא אתה יכול להגיד להם שאתה רוצה ללכת לחברה שלך ולראות איך הם יגיבו ומשם להתחיל את השיחה חשוב אבל שלא סתם תתחיל לצעוק עליהם ולריב איתם כי זה לא יוביל לשום מקום

למעלה