מה לעשות עם החוק החדש?

ronik11

New member
מה לעשות עם החוק החדש?

שלום, אני רווק בן 35 ומעוניין להגר לקנדה בדרך המהירה ביותר. אני הנדסאי תעשיה וניהול ויש לי גם רשיון חשמלאי עוזר (עם תעודת גמר של חשמלאי מוסמך) אני מעדיף אזורים כמו אלברטה ובריטיש קולומביה. הבנתי שעם כניסת החוק החדש יש סיכוי שאקבל תשובה שלילית או שהבקשה תמצא תחת המתנה גם 4 עד 6 שנים. אני מעוניין בהגירה מוקדמת ככול האפשר ואין לי קשרים בקנדה שיכולים לסדר לי הצעת עבודה. רמת האנגלית שלי טובה אך לא 7 בכל החלקים (7 בקריאה , 7 בדיבור, 6 בכתיבה , 5.5 בשמיעה) מה אני צריך לעשות אם אני רוצה להגיע מוקדם ככול שאפשר???????

עשת כבר בחינת IELTS ואלה התוצאות?

התעודה שלך היא של עוזר חשמלאי או של חשמלאי מוסמך? באלברטה גם הנדסאי תעשייה וניהול מנוסה בהתמחות ניהול ייצור, וגם חשמלאי הם מקצועות מבוקשים. אני מניח שכדאי לחכות יכול להיות שתוכל להתקדם בתבליך יותר מהר ממה שאתה חושב.

ronik11

New member
תשובה למהמושב לטורונטו

תוצאות המבחן מבוססות על המצב הקיים , ע"י המורה הפרטית שלי שהיא גם בוחנת . המבחן האמיתי יהיה כנראה רק בספטמבר בשל היותי דיסלקט. התעודה שלי היא של חשמל מוסמך , אבל זה כרוך בוותק של 3 שנים בשביל לקבל רשיון מוסמך , לכן כרגע הרשיון הוא של עוזר חשמלאי. יש לי כשנתיים נסיון בעבודה בתחום התעשיה וניהול , אך בתחום התקשורת ולא ניהול הייצור , האם זה מהווה מכשול. האם יש מישהו בקנדה שניתן לפנות אליו לצורך מציאת עבודה ? דבר שיזרז לי את הבקשה. תודה!!!

למעלה