מה לעשות עם החותנת?

דוסטו

New member
מה לעשות עם החותנת?

ספור כזה - יש לנו איזה ארוע חשוב . גם החותנת הוזמנה. אלא שאין לה איך להגיע. אז אנחנו צריכים לעשות "קפיצת הדרך" ולהביא אותה. עד כאן - קביל. לי יש אחרי הארוע פגישה באותה עיר שבה נערך האירוע שמאד רציתי שזוגתי תצטרף אליו. אבל מה עושים עם החותנת שצריכה לחזור למקום מגוריה? או - יש לה טרמפ עם קרוב משפחה עד 25 ק"מ מהבית. אז הצעתי לזוגתי שהיא תיקח אותו ומשם תקח מונית ספשייל (אפילו על חשבוני למרות שהפנסיה שלה יותר גבוהה מהמשכורת שלי. ולי יש משכורת שאינני מתלונן עליה. אני מעל קו העוני). אלא שזוגתי שתחיה טוענת שאימה תרגיש נעלבת אם תצטרך לנסוע 25 ק"מ לבד עם נהג זר במונית. אי לכך זוגתי הציעה שהיא תצטרף לטרמפ עם אימה וגם למונית ואני אח"כ אאסוף אותה לנסיעה הביתה. זה העיף לי את הפיוזים מהאזניים. כבר הכרזתי שתסענה להן לבד רק שיעזבו אותי מהקומבינות המסובכות האלה שהופכות נסיעת כיף לאיזה מבצע לוגיסטי שמוציא לי את כל החשק מכל הנסיעה. אז מה מיעצים המומחים לשוויגערס ?

רק שתדע../images/Emo8.gif

שלום גם לך. רק לכם יש רכב? ומה עשתה קודם? איך יוצאת מהישוב כשצריכה? תענה על השאלות האלה ונשתדל לענות. אל תתקיל אותנו על הבוקר בלי "משחק מקדים". ו.... למרות שבאופן עקרוני זוגתך תוכל לישון את הלילה שם אצל אימה ולמחרת תגיע היא בכוחות עצמה.

דוסטו

New member
איזה משחק מקדים, איזה

כ"כ התעצבנתי אתמול ששכחתי ממשחק מקדים וגם חפוז כבר לא היה באג´נדה שלי. ואיך היא מסתדרת ? גרה בדיור מוגן שיש בו את כל השרותים ונמצא בלב עיר מספיק גדולה והוא איפשהו באמצע הדרך בין מקום מגוריי למקום האירוע.

אלמה

New member
רק אל תגיד לאישתך:

"תחשבי בהגיון"....כי אז תקפיץ לה את הפיוזים. ובמילים עדינות לזוגתך: מאוד מעליב ופוגע לדעת שאת לא מעוניינת לבא איתי לאירוע שלי. אני נוסע לאירוע, כיוון שאני לא יודע מתי הוא יסתיים - אל תחכי לי.

רגע (בלשון לימור OLD IT )../images/Emo70.gif

ומה עושים עם ה"פרנוקל" ?(רק לצורך הענייו, זה כואב ומפריע לא?) תיתן לה ללכת ברגל 25 ק"מ ברגל ובלילה?, שאלתי אותך קודם אתה היחיד שיכול לבצע את המשימה? איפה שאר המשפחה? תשאל את זוגתך באם היא מעוניינת להופיע איתך לפגישה המאוחרת ואם לאו אז שתיסע עם זקנתך (חשוב לשים ארשת נעלב, גם לך מותר להיות פולני)

דוסטו

New member
תגידי סיגלינקה -יש לך קשיים בהבנת

הנקרא? סידרנו לפרונקל טרמפ עד 25 ק"מ מהבית והצעתי להזמין לה מונית עד לפתח ביתה מהנקודה שאליה מגיע הטרמפ? מה רע בזה? אז זה מה שזוגתי הציעה -לנסוע עם הפרונקל בטרמפ ולקחת איתה מונית ושאני אאסוף אותה מבית הפקונקל כשאסיים את עיסוקי. אבל זה מוציא את הטעם מכל הספור. זה כבר מבצע צבאי לכיבוש שכם וטול-כרם.

את הטרמפ הבנתי (ותיזהר ../images/Emo18.gif)

וגם את המונית. שאלתי באם הסידור אינו מוצא חין בעיניה (אפשר לחשוב שהנהג מונית יאכל אותה
) האם ניתן שמישהו אחר מבני המשפחה ידאג לסידור אחר? מה לא מובן? וחוץ מיזה, אם זוגתך היא זאת שמתעקשת להצטרף אל אמה והיא זאת שגורמת לך לצאת ל"מילואים" במקום להנות מאירוע, שב איתה עם פרצוף נעלב עד עמקי נשמתך (יש לי מסיכה כזאת רוצה בהשאלה
) ותשמיע לה כמה שזה מפריע והלוגיסטיקה מטרידה את מנוחתך וגם כך יש לך 250 ק"מ לנהוג ובשעה מאוחרת מאוד. תאלתר מותק, מה רע? (רק אנו מאלתרות ? ומזייפות אור........ בשביל לרצות?) שיהיה טוב ובהצלחה

ו.......

תסביר לה ותשאל אותם אם : "הולכים לכרם לאכול ענבים? או לריב עם השומרים?"

דוסטו

New member
את הספור עם הפרצוף הנעלב

כבר ניסיתי הלילה. ומה שיצא זה שבסוף פולני שכמוני קם עם כאב בטן וטוחן את הראש שלי על פתרונות יצירתיים. (ועצה - תפסיקי לזייף אוגזמות ועל תסמכי עלינו שנספק את הסחורה. זה הכל בידייך MY LOVE. "תן לאצבעות ללכת במקום זכרך - אורגזמת זהב")

דוסטו

New member
ואם היה מישהו אחר מהמשפחה

לטפל בפרונקל הייתי משוחח איתך על החותנת? השתגעת. יותר מענין לשוחח על איך לא לזייף אורגזמות.

דוסטו

New member
אז ככה -

האירוע הוא של זוגתי. הוא בערך 250 ק"מ מהבית שלנו. אחריו יש לי פגישה שרציתי שזוגתי תצטרף. ויש לה לזקנה מלאת הכבוד טרמפ שמביא אותה 25 ק"מ מהבית. והיא לא נוהגת השוויגער. לא נהגה אף פעם ולא תתחיל ללמוד כעת.

nightroll

New member
אני דווקא מסכימה עם סיגל

תגיד לאישה, שתחיה, שתיסע עם הפרונקל ותישן אצלה. אתה תעשה את הפגישה שלך ותיסע הביתה כי "אני אסיים מאוחר וחבל שתצטרכי להשאר ערה וזה גם רק יאריך לי את הדרך". לחליפין - אמור לאישה, בהבעה הכי נעלבת בעולם "את באמת חושבת שיקרה משהו אם אמא שלך תיסע במונית הביתה? או שאת סתם לא רוצה לבא איתי לפגישה שלי? לא, כי בניתי על זה שתבואי איתי, ואת מחפשת להתחמק..." תנגן, חומד, תנגן על המצפןו הנשי...

../images/Emo6.gifומי יותר טוב מאיתנו נייטרול

יודע לנגן
ולקבל מה שרוצות
החוכמה אחרי כל כך הרבה שנים הוא להכיר את המיתר הנכון שנותן את הצליל
הנכון

nightroll

New member
הרבנית איבגי

(שהיתה התחליף לשיעורי חינוך מיני בתיכון הדתי בו למדתי) היתה אומרת: <<אל תהרגו אותי, אני רק מצטטת, ויש בזה גרעין של אמת גם אם אנחנו פמיניסטיות>> הגבר הוא הראש. הראש, מטבעו, חייב להרגיש שהוא הראש. תני לו. הוא לא חייב להבין שאת הצוואר, ובלי הצוואר הראש לא יכול לזוז...

דוסטו

New member
סליחה על המטאפורה

"לא מבהילים זונה עם זין". בתור פולני אסלי כבר קיבלתי את הריקושטים של הנסיון שלי להעלב. האמת לא נעלבתי. סתם התעצבנתי. וזה מה שהצעתי ושאלתי "מה יקרה לפרונקל אם תסע במונית לבד?" ומה שקיבלתי כתשובה, והאמת בהכירי את הפרונקל איני יכול אלא להסכים זה " היא תרגיש שזורקים אותה לבד. שלא מכבדים אותה". בסוף ניקח אותה איתנו לפגישה שלי ויהיה לזה טעם וריח כמו לצרות שלי. (איך הביטוי הפולני?)

דוסטו, תנסה להיות פחות בוטה איתנו;-

וירטואליות וירטואליות אבל ישנן פנים מול המסך. תתשדל לא לאמץ סיגנון כזה של .... (למרות שזה לא חדש !) תנסה: "לא מפחידים יונה עם יין" ואל תשכח שכולנו כאן פולניות ! כי "לא משנה עם מה אתה מתחתן לבסוף כולן פולניות" זה מזכיר לי את האמא שקבלה טלפון מבנה : "מה שלומך אמא?" "אתה יודע, לא כל כך, ירדתי המון במשקל אני כבר שבועיים לא אכלתי" "למה אמא מה קרה?" "לא היה לי נעים שתתקשר ואהיה עם פה מלא"

דוסטו

New member
שנתחיל עם בדיחות על פולניות?

איך פולניה מבקשת מהכלה שלה שתעביר לה את השתיה? "טוב, אז אני אמות מצמא". ולמה פולניה עושה סקס בעיניים עצומות? כי היא לא יכולה לסבול שעוד מישהו נהנה. ולמה בגן עדן יש רק פולניה אחת? כי שתיים זה כבר גיהנום. וההיא בת ה -90 שבאה לבי"ס ברליץ לשפות להרשם לקורס באיטלקית. שואחת אותה הפקידה "תסלחי לי שאני מתערבת, אבל מה נזכרת בגילך להתחיל ללמוד איטלקית?" עונה לה האלטע-באבע "שמעתי שזו השפה המדוברת בגן-עדן" מקשה הפקידה :" ותסלחי לי שנית, ומה יקרה אם תגיעי ח"ח לגיהנום?" משיבה לה הפולשיקע-דריפקה: "נו, זה קל. שפת האם שלי פולנית".

דוסטו

New member
וסיגלינקה, צוקר-פושקע

ראית פעם יונה אחרי כוס יין? אין כל דמיון ל.ונה אחרי לילה עמוס ב.ין.

עציון

New member
דוסטו:התחלת בבוקר עם פרונקל ו...

גמרת בצהריים עם זונה, סליחה (סיגל), עם יונה? לאן פניך מועדות

למעלה