מה לעשות עם חומר לימוד ישן?!

שגיא24

New member
מה לעשות עם חומר לימוד ישן?!

עוד שנת לימודים נגמרה וזה אומר שעוד ארגז חום ועבה מתמלא בעשרות של דפים, סיכומים, עבודות, ניילונים ומה לא. נשאלת השאלה מה לעשות עם כל זה. יש לכם אולי רעיון? אני חושב שצריך לשמור את זה, למרות שאמא שלי בטענה שמה שלא צריך אז לזרוק. מה אתם אומרים? לזרוק? לשמור? אני לא יודע מתי שוב אצטרך להביט במחברות האלה, שגם ככה כבר מבולגנות מאוד אחרי שלמדתי הכל למבחנים. יש הצעות?

יסל

New member
לזרוק

מתוך ניסיון אני חייבת לומר לזרוק. נכון שאומרים שאולי אצטרך את זה בעתיד ואז שומרים. התוצאה ערימות על גבי ערימות של חומר שצובר אבק. לאחר מספר שנים כבר בטוחים שלא צריכים את החומר וזוקרים אותו. תחסוך מעצמך את האבק, זה טוב לבריאות!!! ומה שאתה שלא צריך רצוי לזרוק, או לתת לסטודנטים שנה מתחתיך, הם בטח ישמחו לקבל רשימות.

psa

New member
שגיא היי ובשעה טובה....

מה שלא צריך לזרוק או לתת לחבר/ה שבקשו בשרשור זה. דברים מאוד חשובים ,אם הם לא רבים ,סורקים ושומרים.... מה שממש צריך ,לסדר יפה בתוך קלסרים. בהצלחה ותהנה מהחופשה.

akapulko2020

New member
לדעתי

כדאי לחשוב -או לברר -מה אולי תצטרך אחר כך-בעבודה ,בקורסים מתקדמים וכו',לרכז יפה בשקיות או קלסרים ולשמור. השאר-למסור,לזרוק לפח מיחזור,להשתמש כדפי טיוטה. באמת אין טעם לשמור סתם דברים,וגם לא יישאר מקום לשנה הבאה

אבא אסא

New member
הי שגיא - הנה רעיון מאדם מנוסה....

לארוז ולשמור הכל עד שיש לך את התעודה ביד !!! בכל מקרה, אם אתה רוצה להיפטר עכשיו או אח"כ מהחומר ולא רוצה לזרוק (ובצדק) אז שים מודעה על לוח המודעות בסגנון "ספרים, סיכומים, עבודות של לימודי ##### לשנה ## למסירה. פרטים אצל ### בטלפון ####". מה דעתך?
אסא.

למעלה