מה לעשות עם חיטה מבושלת?

ימימה

New member
מה לעשות עם חיטה מבושלת?

ניסיתי לעשות בחג סלט חיטה מבושלת, אבל החיטה יצאה מאד לא יפה, מקווצ'צ'ת כזו ודביקה. אז נשאר לי סיר מלא. לחלק הוספתי פטריות ובצל מטוגן ותיבלתי עם קצת סויה ותבלינים. יצא נחמד אבל לא נרשמה התלהבות בגזרת הילדים. עכשיו, מה אני עושה עם עוד חצי סיר של חיטה? הוספתי חופן קטן למרק ירוקים שעשיתי. מה עוד? אפשר להוסיף אולי לקציצות? יש עוד רעיונות?
 

ladybug6

New member
קציצות נשמע לי כמו רעיון מוצלח

ביחד עם ירקות ואולי קמח עדשים/חומוס
 

ella100

New member
בקישור המצורף גלגלי מטה עד שתגיעי לקובה טבעונית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390071,00.html
המתכון הוא עם אורז מלא-בטוחה שיהיה "בצק" מעולה גם מחיטה דביקה.
הכנתי,מילאתי עם פיורה עם בצל מטוגן.
ילדים אהבו.
מתכננת לחזור על המתכון.
 
למעלה