מה לעשות עם חיטה מבושלת?
ניסיתי לעשות בחג סלט חיטה מבושלת, אבל החיטה יצאה מאד לא יפה, מקווצ'צ'ת כזו ודביקה. אז נשאר לי סיר מלא. לחלק הוספתי פטריות ובצל מטוגן ותיבלתי עם קצת סויה ותבלינים. יצא נחמד אבל לא נרשמה התלהבות בגזרת הילדים. עכשיו, מה אני עושה עם עוד חצי סיר של חיטה? הוספתי חופן קטן למרק ירוקים שעשיתי. מה עוד? אפשר להוסיף אולי לקציצות? יש עוד רעיונות?
ניסיתי לעשות בחג סלט חיטה מבושלת, אבל החיטה יצאה מאד לא יפה, מקווצ'צ'ת כזו ודביקה. אז נשאר לי סיר מלא. לחלק הוספתי פטריות ובצל מטוגן ותיבלתי עם קצת סויה ותבלינים. יצא נחמד אבל לא נרשמה התלהבות בגזרת הילדים. עכשיו, מה אני עושה עם עוד חצי סיר של חיטה? הוספתי חופן קטן למרק ירוקים שעשיתי. מה עוד? אפשר להוסיף אולי לקציצות? יש עוד רעיונות?