מאוהבת בפרי הקטנטן כמו מפעם הזה
אני סחטתי מיץ, הכנסתי לרטבים של סלטים, אם אין להן מליוני גרעינים אז מפולחות בסלט חסה,
מתאימות מאד לקרפצ'יו קישואים
ולעוגה בחושה במקום מיץ תפוזים
אה וגם לפודינג הנפלא שסבתי היתה מכינה ממיץ תפוזים סחוט- שתי כוסות מים להרתיח עם שלוש כפות סוכר- יכולה להוריד מזה, שתי כוסות מיץ סחוט מעורבבות בשתי כפות פודינג לבישול בטעם לימון או תות לערבב היטב עד שהאבקה תימס, אפשר גם קורנפלור. לזרזף את המיץ לסיר עם מי הסוכר תוך כדי בחישה למניעת היווצרות גושים . לחכות תוך כדי בחישה שמסמיך מעט ולכבות את האש. טעים ככה חם וטעים אחרי שמצטנן ומתמצק. להגיש עם פיסטוקים מרוסקים מעל...