קודם כל תכניסי את המתכון לעוגה
יחד עם הערות שלך . תמיד אפשר להקפיא ולעשות מהמוס פרפה. אפשר להכין עוד עוגה. את מכירה את עוגת המרנג קוקוס ומוס שוקולד שלי? אם לא אז הנה היא: 5 חלבונים בטמפרטורת החדר (חשוב מאוד להקצפה) 3/4 כוס סוכר 100 גר' קוקוס זו שכבת הבסיס של העוגה והיא הדבר היחיד שאפוי בה. מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה עם הסוכר. מקפלים לתוך התערובת את הקוקוס ומצפים תחתית של תבנית מס' 26 משומנת קלות. אופים כרבע שעה עד 20 דקות בחום 170 מעלות בערך עד להזהבה. מצננים. השכבה השניה היא מוס שוקולד ללא ג'לטין אבל עם חלמונים כדאי להגיש את העוגה הזו סמיפרדו חצי קפואה כדי שהמוס יהיה בדרגת מוצקות טובה. 200 גר' שוקולד מריר 2 שמנת מתוקה 3 חלמונים להמיס בבן מארי את השוקולד כשמצטנן מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב. מקציפים את השמנות המתוקות ומקפלים לתוך זה את השוקולד המומס שופכים על המרנג קוקוס שהצטנן כבר מכסים הכל בניילון ומכניסים לתא ההקפאה ללילה או לפחות לשעתיים. השכבה השלישית יכולה להיות בכמה אפשרויות כל פעם אני מגוונת: או מוס שוקולד לבן שאותו אני מכינה כמו המוס הקודם, או מקציפה שמנת מותקה ומוסיפה לה כף אבקת נס קפה יוצא קצפת בטעם מוקה והיא נפלאה אבל ילדים לא כל כך אוהבים , או שאני מקציפה קצפת עם 2 כפות סוכר ומצפה את העוגה. אפשר לזרות שוקולד מגורר או להזליף סירופ שוקולד או להוסיף דובדבנים מסוכרים. העוגה הזאת היא עוגת הבית שלנו.