מה לעשות עם עודפי גנאש?
אז הפתרון המומלץ, הקל, הפשוט והמהיר הוא לאכול אותו עם כפית. אבל במידה ובא לכם לנצלו למשהו שונה, טעים מפתיע וקוצר מחמאות אז הנה דרך להכין קסטת שחיתות בליווי תמונות.
1. לוקחים ביסקוויטים עגולים כמו אלו המשמשים לתחתיות לקרמבו.
2. מכינים גלילי שקף בקוטר של העוגיות ומכניסים לכל גליל עוגיה אחת.
3. מזלפים את הגנאשים שנשארו 2-3 שכבות דקות של גנאש.
4. סוגרים בלחיצה עדינה עם עוגייה נוספת. מטמפררים שוקולד מריר ובעזרת מברשת צובעים את העוגיה העליונה. להכניס למקרר. לאחר שמתייצב להוציא מהשקף ולאכסן בקופסא אטומה במקרר.
5. חותכים לחצאים, זה יותר יפה ופחות משמין (גם אם אוכלים את שני החצאים).
אתמול הכנתי מקורנים ב- 3 טעמים: שמפניה, פיסטוק ואייריש קרים. הגנאשים שנשארו שימשו להכנת הקסטה שבתמונה.
אז הפתרון המומלץ, הקל, הפשוט והמהיר הוא לאכול אותו עם כפית. אבל במידה ובא לכם לנצלו למשהו שונה, טעים מפתיע וקוצר מחמאות אז הנה דרך להכין קסטת שחיתות בליווי תמונות.
1. לוקחים ביסקוויטים עגולים כמו אלו המשמשים לתחתיות לקרמבו.
2. מכינים גלילי שקף בקוטר של העוגיות ומכניסים לכל גליל עוגיה אחת.
3. מזלפים את הגנאשים שנשארו 2-3 שכבות דקות של גנאש.
4. סוגרים בלחיצה עדינה עם עוגייה נוספת. מטמפררים שוקולד מריר ובעזרת מברשת צובעים את העוגיה העליונה. להכניס למקרר. לאחר שמתייצב להוציא מהשקף ולאכסן בקופסא אטומה במקרר.
5. חותכים לחצאים, זה יותר יפה ופחות משמין (גם אם אוכלים את שני החצאים).
אתמול הכנתי מקורנים ב- 3 טעמים: שמפניה, פיסטוק ואייריש קרים. הגנאשים שנשארו שימשו להכנת הקסטה שבתמונה.