מה לעשות עם עצמי ועם המינוס?

miya3

New member
מה לעשות עם עצמי ועם המינוס?

אני בת 25 נשואה לא עובדת ב3 חודשים האחרונים אז כרגע ההכנסה שלנו היא בין 5500-6000 ש"ח ואנחנו במינוס של 8000 ש"ח . אנו גרים בשכירות של 2100 ש"ח לחודש ומחזיקים הונדה שהוצאותיה גדולות אך לא מצליחים למכור אותה. אשמח לקבל עצות ל2 דברים: 1) איך לצאת מהמינוס הזה שמתגלגל ותופח ואין לנו מושג על מה כי אנחנו לא עושים דברים כיפים בשביל עצמנו יציאות וכ'ו...? 2) רעיונות לעבודות שיביאו כסף זמין ? אני בחורה מאוד יצירתית ומוכשרת אך לא מוצאת את עצמי בשום דבר.הולכת לראיונות וחוזרת בלי כלום?! אשמח לתגובות מיה

motco100

New member
מספר עצות שאולי יעזרו(כלכלן)

1.ככלכלן שהיה גם מובטל ועבר מספר עבודות ,תירגעי3 חודשים זה לא סוף העולם רבים טובים מחפשים עבודה גם 6 חודשים--אז נפשית תרגיעי את עצמך. 2.זה נכון למכור רכב שהוצאות בגינו גבוהות אולי שווה לפנות לחברות ליסינג וכד'או טרייד אין בהונדה ואולי שווה להפסיד כמה שקלים במכירה רק כדי הלתפטר מההוצאה החודשית? 3.ניתן לקחת הלוואה מהבנק ,חברת אשראי שלכם,חברת ביטוח בה יש לכם ביטוח /קופ"ג וכד' עד שתיסדרו---לא להפוך את זה להרגל. 4.לצמצם קניות ---כל סוגי הקניות,וגם בצריכה ביתית חשמל מים בזק להיות מחושבים. 5.אני לא הבנתי מה המקצוע/השכלה שלך אבל בתקופה כזאת כדאי לפתח תחביבים ולנסות לעסוק בהם כחלטורה/משרה חלקית/עצמאי . להתנדב למקומות בהם יש פוטנציאל להכיר אנשים ,לעבוד במקום אפילו במשרה חלקית ובשכר נמוך יותר רק כדי לחזור למעגל העבודה. 6.לרכוש הכשרה /הסבה מקצועית בטח שבגיל 25 ניתן לבצע שינויים גם להייטק, לומעשה לכל תחום--בדקי קורסים גם בלשכת התעסוקה בהצלחה

די נו

New member
אני לא יודע כמה הסבה להייטק שווה

היום. אני רואה הרבה מאוד אנשים שאפילו לא מסתכלים על הקורות חיים שלהם כי הם מהסבה. זה היה שווה בתקופת הבועה, אבל היום זה ממש לא להיט.

ruven77

New member
מסכים עם קלרה

זה אתר שכולל גם טיול עם כלבים,וכו'.לא הון עתק אבל מצטבר.שווה לבדוק אותו.

למעלה