מתכון לפתיתים
אני לא אתן כמויות מדוייקות של הירק, כי כל אחד יכול להוסיף/לגרוע מהמצרכים כאוות נפשו. המצרכים: פתיתים מבושלים (חבילה) שמיר, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים(כמה שיותר, יותר טוב) בצל חתוך לקוביות. שום כתוש. כף אבקת מרק בצל. כף אבקת מרק פטריות. אופן ההכנה: מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה זהוב, מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים יחד כדקה, מוסיפים את הירק הקצוץ ומערבבים. לוקחים כף גדושה אבקת מרק בצל, וכף גדושה אבקת מרק פטריות ושמים בכוס מוסיפים מים חמים ומערבבים היטב שלא יהיו גושים, הרוטב צריך להיות סמיך. שופכים את הרוטב לסיר, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים, מוסיפים מעט פלפל לבן ומלח אם חסר, מבשלים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם, ובתאבון. זה מתכון שהמצאתי...אז מעוניינת שתחוו דעתכם. בתאבון!