מה לעשות עם שאריות הודו ?

michalgad

Active member
טוב אז בישלתי הודו נקבה עם הרבה בצל והתכנון היה להגיש על לאפה. יצא שהכנתי הרבה מידי ונשאר לי הרבה. השאלה מה טעים להכין עם השאריות המבושלות?​
 
אם הכוונה לחזה הודו, אפשר להקפיא ולרענן מחדש על ידי טיגון בצל חדש, הוספת נתחי החזה ועוד קצת תיבול לפי הטעם.
אפשר גם להכין ברוטב פטריות (ועד אז לשמור במקפיא) - להזהיב בצל, להוסיף את נתחי החזה, לטגן טיפה, להוסיף גזר קצוץ ואפשר גם קצת סלרי, לטגן טיפה, להוסיף פטריות, לטגן טיפה, לפזר קצת קמח או אבקת מרק, לערבב, להוסיף מים (לא המון - זה רוטב ולא מרק), להרתיח ולבשל 15 דקות.
 

חנהפ

Active member
אפשר למחזר: להוסיף לסיר רסק עגבניות, אורז ומים בכמות שתרכך את האורז ולהכין מנה חדשה. אם את אוהבת אפשר להוסיף גם כרוב כבוש לסיר.
 
למעלה