מה לעשות עם שאריות של מילוי גבינות?

גברת ע

New member
מה לעשות עם שאריות של מילוי גבינות?

שבת שלום לכולם.

הכנתי בורקים קטנים במילוי גבינות: צהובה, בולגרית וקוטג.
נשאר לי די הרבה ממילוי הגבינות.
איזה דברים קלילים אפשר להכין מהמילוי שנשאר?
אשמח לרעיונות ומתכונים
 
לביבות גבינה.

להוסיף ביצה ומעט קמח. לחמם מעט שמן במחבת נא נדבקת. להניח כף מהבלילה, להניח עוד כפות כך שיוכלו להתפשט מבלי להתאחד. אם הבלילה רכה מדי להוסיף עוד מעט קמח. לגן עד שרואים שהשוליים מתחילים להזהיב, להפוך בזהירות.
להגיש עם קרם פרש או שמנת חמוצה וירקות פרוסים.
 

גברת ע

New member
תודה לכולם!

בסוף בעזרת איזשהו מתכון שראיתי אילתרתי מעין פשטידה עם שארית הגבינות, תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה אפוי, ערבבתי את הכל שמתי בתנור.
עדין לא יצא לי לטעום אבל היה ריח טוב בבית.
&nbsp
מחר מקווה להעלות תמונות של הבורקס והפשטידה .
&nbsp
שבוע מקסים לכולם
 

Maldini Girl

New member
פשטידת ירקות/ מאפינס ירקות

גם לזניה וקנלוני גבינות זה רעיון מעולה, וגם הרעיון שנתנו לך על הלביבות- אפשר להוסיף לתערובת הגבינות ירקות/ טונה ולשדרג ללביבות טונה/ ירקות וגבינות
 
הייתי ממלאת פטריות שמפניון או פורטובלו ואופה בתנור.

אפשר להוסיף לתערות גם את רגלי הפטריות ולטגן אותם עם בצל..
 
למעלה