זה קצת מסובך להחליף קקאו בשוקולד
והבעיה היא שהקקאו מתווסף לתערובת בתור חומר יבש, ואילו השוקולד, שרצוי להמיס, משמש כסוג של שומנים ולחות לתערובת. אפשר להחליף ב 100-200 גרם שוקולד מומס, אבל יהיה צורך ביותר קמח בתערובת. אולי לא בכמות של כוס קמח שלמה נוספת, אבל חלק ממנה בטוח. זה יכול קצת לשנות את מרקם העוגה. אני בעד להוסיף קמח כף אחרי כף עד שהתערובת במרקם שאת מכירה מהמתכון המקורי. זה לא אומר שלא כדאי לנסות, רק לקחת בחשבון שהיא תצא קצת שונה מהרגיל.