מה לעשות עם תואר בעו´ס?

הירוקה

New member
מה לעשות עם תואר בעו´ס?

שלום אני בעלת B.A בעוס´, אני תמיד מגדירה את עצמי כבעלת תואר ולא כעוס´, עסקתי מעט בעוס´, בבית אבות 3 חודשים, אחרי שנה (ח.לידה) בסיעוד כשנה וחצי, ואחכ´ 3 חוד´ בתיכון. כיום איני מועסקת מזה זמן רב ואני בהתלבטויות עצומות. איני רוצה לעבוד עם כל המסכנים של החיים (נוער-עבריין, שחמ´-עוני,אלימות וכו´, סמים, בי"ח- מח´ אונקולוגיה) ועוד כהנה וכהנה עבודות הקורצות ככ´. אני מוצאת היום את עצמי מתלבטת קשות - אני כבר בת 30 ואיני יכולה כרגע להרשות לעצמי לצאת ללימודי הסבת מקצוע, הבעיה, כאשר אני שולחת את קורות החיים שלי למשרות אדמניסטרטיביות - הם אינם בעצם מבינים מה אני רוצה מהם, כאשר הניסיון התעסוקתי שלי הוא במקצוע שלי. אנא עזרתכם, במה אוכל לנסות את כוחי? אילו משרות ישמחו לקבל אקדמאית מתחום העבודה הסוציאלית? שיהיה לכם יום מקסים

הסבה

נתחיל מהסוף- את שואלת "אילו משרות ישמחו לקבל אקדמאית מתחום העבודה הסוציאלית? " , תואר אקדמי אינו דבר נדיר בימנו, ובמצב המשק קשה להשיג משרות. בעקרון את יכולה להתפתח לכיוונים בהם השכלה בעבודה סוציאלית משיקה לעיסוק- למשל משרה בתחום משאבי האנוש בחברה, תפקידים מינהליים בארגונים חברתיים (החברה למתנסים למשל) וגם לא חברתיים. את כותבת "כאשר אני שולחת את קורות החיים שלי למשרות אדמניסטרטיביות - הם אינם בעצם מבינים מה אני רוצה מהם, כאשר הניסיון התעסוקתי שלי הוא במקצוע שלי." אם לא עשית זאת הרי שכדאי לקורות החיים לצרף מכתב נלווה המבהיר את רצונך להסב את עיסוקך לתחום אחר מעבודה סוציאלית, תוך התיחסות ספציפית למשרה אליה את מציגה את מועמדותך.

למעלה