מה לעשות עם: Oops! We ran into some problems. התרחשה שגיאה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר.

• פותח הנושא Zadig
  • פורסם בתאריך

Zadig

Well-known member
שלום,
קורה אצלי שדיון ננעל לי וזה לא משתחרר.
להלן ההודעה:
Oops! We ran into some problems.
התרחשה שגיאה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר.

מה לעשות ?

arseny92

Well-known member
מנהל
שלום,
קורה אצלי שדיון ננעל לי וזה לא משתחרר.
להלן ההודעה:
Oops! We ran into some problems.
התרחשה שגיאה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר.

מה לעשות ?
בפעם הזיליון
בקישור בשורת הכתובת בדפדפן מחק את פרמטר הדפדוף page-x (x-מספר) או השתמש בקישור של תאריך הפרסום מתחת לכותרת הנושא ברשימה

Zadig

Well-known member
בפעם הזיליון
בקישור בשורת הכתובת בדפדפן מחק את פרמטר הדפדוף page-x (x-מספר) או השתמש בקישור של תאריך הפרסום מתחת לכותרת הנושא ברשימה
תודה זה עבד לי :)
בקישור בשורת הכתובת בדפדפן מחק את פרמטר הדפדוף page-x (x-מספר)

מיכי 10

Member
בפעם הזיליון

לי יש שתי שאלות אחרות. הן באמת לא חשובות, ובכל זאת שואלת:
1. בינתיים אני יכולה להיכנס לאתר החדש בלי בעיות. אבל כשהתחברתי בפעם הראשונה, נשלחה לי כתובת בת 15 אותיות גדולות, קטנות ומספרים, שאין צורך לזכור אותה.
בכל זאת, בא לי לחזור לסיסמה הקודמת שלי. ניסיתי דרך "הפרופיל שלי" ועוד, אבל לא הצלחתי למצוא איפה ואיך להחליף.
2. [/QUOTE] זה ציטוט. למה זה מופיע כל כך הרבה, ועוד בפונט כזה גדול?

arseny92

Well-known member
מנהל
לי יש שתי שאלות אחרות. הן באמת לא חשובות, ובכל זאת שואלת:
1. בינתיים אני יכולה להיכנס לאתר החדש בלי בעיות. אבל כשהתחברתי בפעם הראשונה, נשלחה לי כתובת בת 15 אותיות גדולות, קטנות ומספרים, שאין צורך לזכור אותה.
בכל זאת, בא לי לחזור לסיסמה הקודמת שלי. ניסיתי דרך "הפרופיל שלי" ועוד, אבל לא הצלחתי למצוא איפה ואיך להחליף.
2. /QUOTE זה ציטוט. למה זה מופיע כל כך הרבה, ועוד בפונט כזה גדול?
  1. לוחצים למעלה על המשתמש ובוחרים Password and security ומחליפים סיסמא לכל מה שאת רוצה
  2. הציטוט חייב על מנת לקשר להודעה הקודמת ולהצגה במדרגה הנכונה בענף העץ

Golden Eyes 1

New member
  1. לוחצים למעלה על המשתמש ובוחרים Password and security ומחליפים סיסמא לכל מה שאת רוצה
  2. הציטוט חייב על מנת לקשר להודעה הקודמת ולהצגה במדרגה הנכונה בענף העץ
ארסני
שחזרו לי את היוזר הישן , נתנו לי ססמא והכל יפה וטוב
אולם אליה וקוץ בה :) כשאני יוצא מהניק הזה ונרשם בניק הקודם והכל , הכל מתהפך לי לאנגלית , ועם הניק הזה זה בעברית

איך מתקנים?

GoldenEyes

Well-known member
ארסני
אולם אליה וקוץ בה :) כשאני יוצא מהניק הזה ונרשם בניק הקודם והכל , הכל מתהפך לי לאנגלית , ועם הניק הזה זה בעברית

איך מתקנים?
מצאתי כבר , יש ,
כיף לחזור לניק המיתולוגי

arseny92

Well-known member
מנהל
ארסני

איך מתקנים?
משנים שפת ממשק לעברית בהעדפות המשתמש כי מכל סיבה שלא תהיה ברירת המחדל היא אנגלית. הוסיפו שפת ממשק עברית בלי לשנות הגדרת default > apply to all users

מיכי 10

Member
תודה! מצחיק; כתבו בפירוש שאין צורך לזכור את הסיסמה שהתקבלה בהתחברות מאתר "תפוז". אבל היה לי שכל לשמורלי אותה בכל זאת, וטוב שכך. כי כשבאתי להחליף לסיסמה שבחרתי לעצמי, נתבקשתי לכתוב את הסיסמה הנוכחית. אז רק בזכות זה ששמרתי אותה, יכולתי להחליפהּ!! :)

אז אני חושבת שאם מפריע לי בעיניים לראות את אותה מילה, אני יכולה פשוט למחוק אותה. מניחה שלא יקרה כלום, אם אעשה זאת.

יש לי עוד שאלה או שתיים כן חשובות. אבל אשאל בפעם אחרת. לא רוצה להטריד אותך כל הזמן, אחרי כל מה שעזרת לי עד עכשיו. 🌻
לילה טוב.🌙

BigBadWolf

Member
תודה! מצחיק; כתבו בפירוש שאין צורך לזכור את הסיסמה שהתקבלה בהתחברות מאתר "תפוז". אבל היה לי שכל לשמורלי אותה בכל זאת, וטוב שכך. כי כשבאתי להחליף לסיסמה שבחרתי לעצמי, נתבקשתי לכתוב את הסיסמה הנוכחית. אז רק בזכות זה ששמרתי אותה, יכולתי להחליפהּ!! :)

אז אני חושבת שאם מפריע לי בעיניים לראות את אותה מילה, אני יכולה פשוט למחוק אותה. מניחה שלא יקרה כלום, אם אעשה זאת.

יש לי עוד שאלה או שתיים כן חשובות. אבל אשאל בפעם אחרת. לא רוצה להטריד אותך כל הזמן, אחרי כל מה שעזרת לי עד עכשיו. 🌻
לילה טוב.🌙
מה שקורה הוא בדיוק מה שקרה לך עכשיו, ההודעה לא משתרשרת אלא מופיעה כתגובה להודעה המקורית.

למעלה