מה לעשות שלא עומד לו???

miss prissy

New member
מה לעשות שלא עומד לו???../images/Emo53.gif

חברה קרובה שלי חלקה עימי סוד מטריד לגבי הגבר שאיתה... קצת רקע - מדובר בגבר מבוגר ממנה בהרבה (והוא מעל חמישים) היא בחורה יפה וצעירה עם פטיש לגברים מבוגרים בכלל ולגבר הזה בפרט! הם מכירים זמן רב ובגלל סיבות מסויימות הם לא "מימשו" את הקשר עד לפני כיומיים הם נכנסו למיטה..... ולגבר (שלא שכב עם אישה כחמש שנים) לא עמד !! הסקס היה עלוב מינוס ושניהם יצאו מהעסק עם עוגמת נפש. חברתי מאוד מבולבלת שכן היא פיתחה רגשות עזים אליו והיא עדיין נמשכת אליו..אני ייעצתי לה שאולי כדאי לנסות שוב ..
אבל - לדעתי גם גבר שלא עומד יכול למצוא דרכים אחרות "לשלם ת'אגרה" ז"א הם חיכו כל כך הרבה...ועד שסוף סוף...הוא נותן כזה ביצוע עלוב מה אתם חושבים?? כדאי לנסות שוב או חבל"ז ??

miss prissy

New member
אז זהו ש...

יש לו ויאגרה והוא אמר לה שהוא שכח לקחת....
אבל הטענה שלי שהאקט עצמו זה לאו דוקא מה שחשוב...כל מה שמסביב כל הפור פליי , האפשרויות אין סופיות. האם העובדה שהוא לא ניסה "לפצות" אחרי הפדיחה לא אומרת שהוא מאהב גרוע??

uzish

New member
לא סיפרת מה את עשית כדי להעמיד לו?

אופססס, כמובן שהתכוונתי לחברה שלך...

Sefy

New member
אני מסכים שהכל מסביב זה החשוב

ואם את זה הוא לא עשה, אני חושב ששניהם יכול להיות מיהרו מידי לסקס, או שהם פשוט לא מתאימים מהבחינה הזו, וזה מספיק להרבה אנשים כדי להפרד, אבל נראה מה יהיה יותר חזק בשבילה, סקס או אהבה. אני מהמר על הסקס

אויש. זה לא כזה מורכב

שני אנשים מכירים אחד את השני הרבה זמן. ..מממשים סוף סוף את הקשר. הוא בחור מבוגר, היא צעירה ממנו..רק ההתרגשות מהסיטואציה יכולה לגרום לכאלו דברים. סבלנות אנשים, סקס זה לא משהו כל כך פשוט..אולי בגיל 16 זה עובד ככה. כשמתבגרים קצת לוקחים למיטה את הכל.. זה שהוא לא פיצה אותה יכול להיות בגלל שהוא קצת התבייש מעצמו לא? שתנסה להיות איתו עוד כמה פעמים, לאט לאט זה אולי יעבוד. אם זה לא עובד ואם הקשר חשוב, יש מספיק דרכים לעבוד על זה. ועליבות זה דבר מאוד יחסי...אולי עד שסוף סוף הם מכירים הוא היה זקוק לחיבוק והבנה?

nekochan88

New member
באמת.........

את יודעת כמה התרגשות ותסבוכת וכאבי לב באים לתוך המיטה של שני אנשים שלא מימשו קשר בחמש שנים? איך בכלל אפשר לצפות שזה ילך????? אני כל כך מבינה את המצב של האיש הזה. יש כל כך הרבה פרמטרים בתוך יחסים מורכבים שמין טוב יכול לקרות בהם רק אחרי כמה פעמים טובות של התרגלות אחד לשני במיטה........כמות הפנטזיות, והדברים האחרים שהשניים עברו לא יכולה להתפרק בחצי שעה של זיון..צריך זמן, סבלנות, ויכולת להתרגל לפאזה החדשה של היחסים...אני הייתי נכנסת למיטה לפחות עוד 5 - 10 פעמים לפני שבכלל הייתי מחליטה משהו.....וגבר בן 50 לא בהכרח זקוק לויאגרה.....דעות של בני 20....

למעלה